Marcin Kałuża Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Jak sytuacja z torem w piątek? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Chłopaki, zarezerwowaliście już coś hotele? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Właśnie wróciłem ze Szklarskiej, może zmienimy kierunek bo tam takie winkle ze szok ! P.S. Ekipa na busa ostatecznie w czw. pakujemy moto na auto. Myśle ze tak na godz.18 chyba że wszyscy na spot jada, ale pózniej będzie ciemno, a rano w pt. nie będzie czasu. Rozumiem ze deklarowani sa nadal chetni? Jestem nadal aktualny Bogus. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogdan Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Rezerwacja miejsc na busa. @Lipson @Piuriel @Majk - komplet. Gdyby z waszej strony coś uległo zmianie proszę o info. Jak pisałem wcześniej pasy transportowe we własnym zakresie na moto min. 3 szt. Wyslalem do was PRIV. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Chłopaki, zarezerwowaliście już coś hotele? ja dopiero dziś wróciłem z piknik coutnry, rezerwuje jutro jeden z hotelów o którym pisałem telefonicznie, jak upewnię się że parking dobrze strzeżony prawdopodobnie będę szukał jakiegoś 1 os. pokoiku, przy okazji dopytam o drugi. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 (edytowane) My z kumplem pewnie też pojedziemy w czwartek. Szkoda wstawać o 4. Pospimy do 7 na spokojnie i jadymy na tor. Będziemy w hotelu Elda 2, Fordońska 399. Przy trasie 80 to jest. Dojazd na kartodrom prosty i przyjemny. Moto trzymam u kumpla. Z jasnych przyczyn - Nico - adresu nie podam PS. Dzisiaj z booking.com jest promo i 2 osobowy z łazienką kosztuje 98zł Edytowane 1 Sierpnia 2016 przez karpiu (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Kałuża Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Prosze osobe która jedzie ze mna,bo nie pamietam z kim,i dogadamy temat697851065 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Będziemy w hotelu Elda 2 Właśnie też miałem go rezerwować. Piszą, że jest prywatny parking... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 no ja zrezygnowalem z Eldy, bo parkign za doplata, do tego sniadanie tez nie. ja wzialem sobie w WIlla Maksymilian Bed and Breakfast, tez znizka, 25%. 100 zł za 1-osobowy ze śniadaniem i parkingiem. Nie wiem czy warto, ale dowiem sie w czwartek https://www.booking.com/hotel/pl/willa-maksymilian.pl.html?aid=356980;label=gen173nr-1FCAEoggJCAlhYSDNiBW5vcmVmaLYBiAEBmAEeuAEMyAEM2AEB6AEB-AELqAID;sid=41936b431a26fb2934bf414b8d4f06c0;dcid=2;label=postbooking_confpage 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Właśnie też miałem go rezerwować. Piszą, że jest prywatny parking...Jest ale brama nie jest zamykana. Wejdź na ich stronę, mają jeszcze jeden hotel, ciut droższy ale parking zamykany itp. Do tego 100m od toru. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majk Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 (edytowane) Panowie ma ktos wolne miejsce w aucie zebybsie zabrac? Motocykl bedzie jechal w busie. Edytowane 2 Sierpnia 2016 przez Majk (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Kałuża Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Ja mam wolne miejsca w aucie jeszcze 3.Osoba która się umawiala ze mną proszę o kontakt 697851065 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogdan Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 (edytowane) Panowie ma ktos wolne miejsce w aucie zebybsie zabrac? Motocykl bedzie jechal w busie. Zmiescisz sie bo mnie do Lipson jedzie swoim autem. Edytowane 2 Sierpnia 2016 przez Bogdan (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 ja wzialem sobie w WIlla Maksymilian Bed and Breakfast, tez znizka, 25%. 100 zł za 1-osobowy ze śniadaniem i parkingiem. Faktycznie koleś powiedział, że moto można wjechać na teren posesji i będzie za murem wtedy. To ja też zarezerwowałem tam. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 (edytowane) no to ... po drodze po piwku, piwko na noc i spac, bo spimy w tym samym miejscu ja gdzies bede jechal po 17/18 z Ldz. dzwoniłem upewnić sie czy napewno rezerwacja z booking.com działa, dopytał mnie czy mamy jakiś spot motocyklowy, bo wlasnie też ktoś już dzwonił i pytał o ten motór pod płotem Edytowane 2 Sierpnia 2016 przez Darek_Lodz (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majk Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Bogdan, to mogę jechać z tobą . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 no to ... po drodze po piwku, piwko na noc i spac, bo spimy w tym samym miejscu ja gdzies bede jechal po 17/18 z Ldz. dzwoniłem upewnić sie czy napewno rezerwacja z booking.com działa, dopytał mnie czy mamy jakiś spot motocyklowy, bo wlasnie też ktoś już dzwonił i pytał o ten motór pod płotem Hehe, zaraz się okaże że całą posesję zawalimy motongami Ja też myślę ok 18, napisałem w rezerwacji że będę po 20. Autostradę planujesz? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 biorac pod uwage godzine - chcialbym jak najszybciej, bez zadnych bocznych drozek, bo i tak bedzie sie juz robic cimno, a mzoe i zimno i mokro, tego nie wiadomo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Będę, lecę moto w piątek. Jakby ktoś chciał zmierzyć głośność wydechu to w Nastapolu na Kasprzaka jutro jest diagnosta od moto w godzinach 10-18 koszt 20 zł ( info telefoniczna). Lewa Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Kto wyjezdza w piatek na przyczepach? Proponuje wyjechac razem bedzie razniej? Ja z Jargonem. Grupą zawsze raźniej, ale zostawiam decydujący głos kierowcy. Będziesz Mateusz na spocie jutro? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Bogdan jest szefem w moim przypadku. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Jestem dogadany z Darkiem na wyjazd w czwartek ok 18. Ktoś jeszcze z grupy noclegowej jadącej w czwartek chce się zabrać? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majk Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Panowie, zmierzylem motocykl na stacji kontroli. Z wygluszniem wydechu mam 104 decybele. Takze niestety musze zrezygnowac z wyjazdu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 (edytowane) Cos mi ciężko uwierzyć w te 104db Co Ty masz boxera litrowego na prostych rurach? Jak byl wykonywany pomiar? Edytowane 3 Sierpnia 2016 przez Piuriel (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majk Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 (edytowane) Bylem przed chwila na okregowej stacji kontroli na ul. Augustów 2c. Tyle pokazalo, nie bede sie z tym kłócił Edytowane 3 Sierpnia 2016 przez Majk (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi