KACZY Opublikowano 16 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 tu ? https://mapa.targeo.pl/19.667193,51.6867289,24 tak 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garg07 Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Rozumię, że nie ma zbiórki dla tych co z Łodzi jadą. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KACZY Opublikowano 16 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Rozumię, że nie ma zbiórki dla tych co z Łodzi jadą. na to wygląda 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KACZY Opublikowano 16 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 dziękuję za pomoc w ustawce wszystkim przybylym motocyklista;) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daria90 Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 dziękuję za pomoc w ustawce wszystkim przybylym motocyklista;) polecamy się na przyszłość ;D 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Dzięki za obstawę i jeszcze raz dzięki koledze w żółtym kombi FLM za zwrócenie uwagi że zgubiłem siedzenie pasażera na szczęście goście Pary młodej byli na tyle mili że zgarnęli moje siedzenie i nawet nie musiałem się zawracać chyba muszę oddać flaszkę 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 17 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 (edytowane) Dzięki za spotkanie. Zmyłem sie trochę wczesniej ale było elegancko. Przepraszam za małe "fo pa" jakie zaraz popełnię. Ale muszę stwierdzić że rudawa koleżanka, która z nami przyjechała swoim moto, zrobiła na mnie mega wrażenie! Słabo was znam bo rzadko "spotuje" Nie chce nikogo urazić - chłopaka, męża itp. Poprostu chylę czoła urodzie Edytowane 17 Lipca 2016 przez Rogal (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michallica Opublikowano 18 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Dzięki za spotkanie. Zmyłem sie trochę wczesniej ale było elegancko. Przepraszam za małe "fo pa" jakie zaraz popełnię. Ale muszę stwierdzić że rudawa koleżanka, która z nami przyjechała swoim moto, zrobiła na mnie mega wrażenie! Słabo was znam bo rzadko "spotuje" Nie chce nikogo urazić - chłopaka, męża itp. Poprostu chylę czoła urodzie Dobrze prawi, dziewucha pierwsza klasa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi