Grzechotnik Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Moje pierwsze poważne maszyny : Virago XV 535 i VTX 1300C VTX : Susuki VZR M1800R : 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Super maszynka Widziałem na żywo w ubiegłym roku, gdy jechałem na Częstochowę - widać jest moc 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariobros Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Piękny sprzęt 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 pozazdrościć..ten dźwięk intrudera "v"ki 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Bezcenny !Znajomy jak podjezdza do mnie pod blok, to potem zbieram od sasiadow zjebkize im alarmy akumulatory rozladowuja 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 fajny walec ale czemu szyba.. choc ta jeszcze nie jest taka zla jest moc 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemekdsf Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 śliczna maszyna 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztofor Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Fajne Maszynynki Podratulować ładniej stajni 0 Cytuj LwG!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Bezcenny !Znajomy jak podjezdza do mnie pod blok, to potem zbieram od sasiadow zjebkize im alarmy akumulatory rozladowuja coś wiem o tym jak miałem savage też tak było na blokowisku u kolegi 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechotnik Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 ...fakt , kompresja z tych dwóch potężnych cylindrów tak bije , że orgazmu od wstrząsów można dostać..."dojść" można w momencie...hihihihi...( nie wiem jak kobitki )... ;) ...oczywiście w stajni jest już tylko Suzi , reszta już zmieniła właścicieli...chlip , chlip ( ale nadal w serduszku... http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/cry.png http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/cry.png http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/cry.png ) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 choć to nie mój gatunek motocykli jestem pełen podziwu, potężne maszyny. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Suzi jest niesamowita... piękne kształty... 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechotnik Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 fajny walec ale czemu szyba.. choc ta jeszcze nie jest taka zla jest moc ...dopiero tydzień mam , ale ta szyba nie dosyć że nie ujmuje uroku to jeszcze super się jedzie przy 200 km/h...pozdr... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Nie ladne jest to co jest ladnetylko to co sie komu podoba 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas_01 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 miałem też okazje oglądać na żywo i słyszeć tak jak piszesz po odpaleniu bajka moto mi się bardzo podoba 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi