Toschie Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Na pewno nie w masowaniu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Ale "masowanie" mialo byc po gumowaniu 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. jaquzie Opublikowano 1 Lipca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 5 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 wydaje mi się że Honda F4 to wystarczający sport dla nowicjuszki do 70km się rozpędzi chyba ze Pani chce poznać nowego kolegę na wieczór 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Powiem wam że trochę kich, kolego zgłasza się po prośbie i nie ma 1 osoby żeby mu pomóc. Gdyby nie fakt że ograniczył się do sportów to bym podjechał. Nie bądźcie tacy i poratujcie go, po to jest forum 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 2 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Wieczór panieński przełożony na 30 lipca, wtedy będzie potrzebny jakiś książe na rumaku 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 2 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Jeśli nikt ns jakimś nowiutkim sprzecie sie nie zgłosi to przypomnij mi sie to ja polecę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 2 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Jeśli nikt ns jakimś nowiutkim sprzecie sie nie zgłosi to przypomnij mi sie to ja polecę Chcesz postrzelac z komina - którego HAHA 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 2 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Chcesz postrzelac z komina - którego HAHAto przy okazji 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dan-erłan Opublikowano 2 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Hmm...zalezy jakie ma amortyzatory..ponizej c nie biore;) ps. Hmm powyzej 50 km/h toz to juz czyste szalenstwo;))))) dzisiaj ciagnalem sie na nowej obwodnicy na lewym autem za takimi szalencami;) a z 8 dych mieli..jeden to sie poskladal jakby z 3 paki lecial;) Wysłane z mojego GT-P5200 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luke Opublikowano 2 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Wieczór panieński przełożony na 30 lipca, wtedy będzie potrzebny jakiś książe na rumaku Ale tylko jeden, ja rozumiem ze na wym wieczorze panienskim będzie więcej niż jedna panna. Dawaj listę ile ich będzie i jakiego wzrostu to sie podzielimy. Proponuje podział 1) wysokie zgrabne na turystki 2) trochę nisze też zgrabne na scigacze 3) naturystki na nakedy 4) z brodą na czopery 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 4) z brodą na czopery Gościu, jestem daleki od antagonizmów, ale przegiąłeś, zwłaszcza na GS F800. Malor, jestem starszy pan, przypomnij się z tydzień przed terminem, może faktycznie zbierzesz większa partię i będzie fajny przejazd. 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 (edytowane) 5. Grube - na taczki ( ewentualnie Junak z koszem i plandeka na kosz ) all right partner, keep on rollin' baby! Edytowane 3 Lipca 2016 przez karpiu (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luke Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 (edytowane) Gościu, jestem daleki od antagonizmów, ale przegiąłeś, zwłaszcza na GS F800. Bez spiny kolego punkty od 1 do 4 pisane były żartem. Ja nadal posiadam swoją Virówe piękny sprzęt a silnik jak chodzi no i ten dźwięk V-ki. Niestety przy 185 cm wzrostu znacznie lepiej się jeździ maluchem na sterydach (tak brzmi GS). Inna sprawa jest to ze ja nie uważam BMW za jakiegoś super producenta motocykli, maja swoje wady, i dziwne wkurwiające konstrukcie które potrafią sie popsuć. Niestety po roku 2008 w klasie 650-1000cc turystycznych enduro brakuje modeli z silnikami innych niż single. Gdy ja kupowałem swojego był oprócz Gs-ow były KTM ADV (pali jak smok), triumph tiger(mało było tego runku i cena też spora). PS. Zawsze możesz zaproponować swój podział Edytowane 3 Lipca 2016 przez Luke (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi