Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Potrzebny Motocyklista! :d

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko! :smile: 
Kumpela organizuje wieczór panieński dla znajomej i potrzebuje kogoś, kto przewiezie ją na ścigaczu z Aleksandrowa Łódzkiego do ul. Piotrkowskiej w Łodzi 2 lipca o 19-19:30. Czy ktoś z moich znajomych chciałby się podjąć? Oczywiście odpłatnie i tak, żeby zapamiętała tą przejażdżkę, ale przede wszystkim BEZPIECZNIE :smile:

:smile: :):smile:

Opublikowano

żeby zapamiętała tą przejażdżkę, ale przede wszystkim BEZPIECZNIE

<_< 

Jakoś tego nie widzę. 
Koleżanka ma jakieś doświadczenie w plecakowaniu? Jeździła? Ma zamiar jechać w sukience wieczorowej? 

...You can be better than that..

╭〔︶︵︶〕

Opublikowano

przede wszystkim BEZPIECZNIE

czyli na "gumie"...

Opublikowano

Mogę przewieźć ale jak będzie ładna to nie gwarantuję dostarczenia na miejsce docelowe w wyznaczonym czasie.. ;]]

Guma jest!

Opublikowano

przewiezie ją na ścigaczu

Mogę przewieźć

Nie możesz :P 

...You can be better than that..

╭〔︶︵︶〕

Opublikowano

Karpiu zamontujesz Go Pro na tylne siedzenie i ogień

Sent from a not-so-smartphone.

Opublikowano

Zdjęcie wrzuć najpierw koleżanki.. Trzeba wiedzieć na co się piszemy ;)

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Opublikowano

Był podobny temat z dwa lata temu, jedna Panna poprosiła zeby ja i jej koleżanki zawieźć na panieński. Trchę gównoburza sie wtedy zrobiła. Osobiście nie przewiozę żadnej Pani, której nie znam i wcześniej nie poćwiczyliśmy "ujeżdżania" :biggrin:

Ale jeśli mogę zasugerować, to zorganizujcie tej Pani jakiś dodatkowy strój ochronny i niech ktoś poświeci 15 minut na wykład gdzie ma sie łapać przy hamowaniu, gdzie przy przyspieszaniu i może jakieś zanaki ostrzegawcze jak np "zatrzymaj sie".

Miłej zabawy.

...

Opublikowano

To przecież oczywiste ;) ale foto to i tak podstawa - nie wozimy kocicy w worku :biggrin:

Opublikowano

@jaquzie zawsze o jednym :biggrin:

Opublikowano (edytowane)

Jeśli ma być ekstremalnie fajnie to raczej dodatkowa bielizna,kiepsko sie bawic z pełnymi gaciami ;)

Edytowane przez sebol (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Ok, mają być emocje... Rozumiem że tej pani chodzi o pałowanie na Aleksandrowskiej (sądząc po doborze trasy)? Chciałbym zauważyć, że na wspomnianej trasie jest max 70km/h, a poza tym 50km/h i to już w centrum. Ciekawe kto zapłaci za mandaty? :decayed:

Dla mnie to dziwny pomysł. Zaproponujcie jej skok wahadłowy w Atlas Arenie jak chce emocji :biggrin:

Opublikowano

max 70km/h, a poza tym 50km/h

Spokojnie można wstrząsnąć pasażerką przyspieszając do tych 50-70.

:riding:

Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć :smile:

Opublikowano

Ciekawe co jest szybsze w 2 osoby: litrowy ścig czy np. M5 pińcet koni? Może być że M5... o, to kolejny pomysł dla pani panny, jeśli chce przyspieszeń :smile:

Opublikowano

Bez przesady, każdy z nas woził kogoś 'pierwszy raz'. Tłumaczysz, robisz rundę próbną i jedziesz, a jak ktoś jest niekumaty to jedziesz przepisowo :P Nie ja wymyślałem prezent i sam z chęcią bym to zrobił gdybym jeszcze miał sportowy motocykl. Mam nadzieję że znajdzie się wśród was ktoś kto pomoże :smile: Chętnych do pomocy zapraszam na PW, podam numer do organizatorki i obgadacie wszystko. 

No tak..wybaczcie, nie pomyślałem że tutaj wszyscy jeżdżą tylko przepisowo...  :decayed:

Opublikowano

Nie ma foty, i jak widzę nie będzie, więc rezygnuję :smile:

Ps. Bo może okazać się, że panna ma 57 lat i 120kg :biggrin:

Opublikowano

Jaquzie na emeryckie moto to tylko kluseczka min 120 kg i cellulit gratis HAHA

Opublikowano

jaq, bo gs1200 to najbardziej sportowa maszyna na forum :biggrin:

"proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów"

SV1000S

icon3.png

Opublikowano

Nie będę tutaj wchodził z Wami w dyskusję i się z Wami kłócił bo Was lubię :biggrin: no dobra, Tomahouka nie :biggrin:

Opublikowano

Aleś mu pojechał albo straci majątek na terapeute żeby to zapomnieć albo na wachė żeby to zapomnieć

Opublikowano

Panooowie to jak, znajdzie się ktoś pomocny? Kobieta przed 30stką :P

Opublikowano

Chyba byłem na końcu internetu, że ten temat jakoś inaczej odczytałem.

Opublikowano

Z Harleyem odpadasz z tego tematu Toschie :biggrin: to już mój GS lepszy :smile: