kosmaty Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Lesiu a mówiłem że od pałowania korba ci wyjdzie bokiem i masz a tak poważnie jakie masz objawy, kręci? normalnie kręci czy z oporem ? świeczki sprawdziłeś ? moduł?, pompa działa ? 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 (edytowane) Lesiu a mówiłem że od pałowania korba ci wyjdzie bokiem i masz a tak poważnie jakie masz objawy, kręci? normalnie kręci czy z oporem ? świeczki sprawdziłeś ? moduł?, pompa działa ? Przypuszczam, że mogła się zalać, bo ze 2 dni przed nieodpałem normalnie odpaliłem i chodziła. Później kręciłem to zdechł akumulator, a po podładowaniu już nie pykło. Do świec próbowałem się dostać, ale się nie udało. Przy próbie wyjęcia cewek, zblokowały się o poprzeczkę od ramy Edytowane 29 Grudnia 2016 przez Lesiu94 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Wszystkie części niezbęde do przygotowania moto na sezon zostały zamówione:d teraz tylko odbiór, mały serwis, wymiana kapci, płynów, klocków i czekamy na cieplejsze dni:d 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 (edytowane) Zima zimą ale do wiosny trzeba się szykować. Dzisiaj wpadły nowe kierunki na przód;d Edytowane 7 Stycznia 2017 przez Lesiu94 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Oryginalne, tylne kierunki zostały zastąpione przez dużo zgrabniejsze ledowe:d niestety nie zrobiłem jeszcze fotki poglądowej. Moto w najbliższym czasie idzie na przedsezonowy serwis i jak wróci cd. wizualnych zmian;) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 13 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Moto wróciło z serwisu;d zawory w końcu ucichły i chodzi jak należy;d Zmiana opon i czekamy na wiosnę;d 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 A uszczelniacze przedniego zawieszenia w końcu wymienione ? 0 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 13 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 A uszczelniacze przedniego zawieszenia w końcu wymienione ? Panie to już w zeszłym sezonie:d 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Noo to bardzo dobrze może akurat wystarczą na najbliższy sezon. A jakie opony będziesz wrzucał ? A się zastanawiam nad wymianą u siebie. 0 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 13 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Mam już zakupione power pilot 3. Miały wejść m7rr, ale wg. opinii są niemalże identyczne a niby michelin dłużej żyje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 25 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Jeszcze tylko zmiana opon;d 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian@13 Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Po felgach z tyłu widać, że kolega miłośnik marki 😊 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 26 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Nie zaprzeczę;d dopiero co właśnie zmieniłem auto, i wróciłem do japońca;d 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 15 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Założyłem wczoraj nową żarówkę LED. Na pierwszy rzut oka daje komkretnie z fajną, białą barwą. Zobaczymy jak bedzie się po drodze rozprowadzało;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 gdzie kupowales ta zarowke? Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 16 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Od znajomego wziąłem. Jak się dowiem gdzie kupował to dam ci cynk;) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 dzieki, czekam. na zdjęciu świeci kozak więc może sam bym zainwestował w takie cudo 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike.gsm.repair Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Ciesze sie jak widze moj byly motocykl mam nadzieje ze dobrze ci sluzy Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 21 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 I teraz czas na małe zaskoczenie- moto w niedługim czasie idzie na sprzedaż. Może ktoś z forumowiczów będzie zainteresowany?:d 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asker88 Opublikowano 21 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 O no to zaskoczenie, jakie masz dalej plany, uchyl rąbka tajemnicy 😊 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 16 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Może jeszcze nie wszyscy wiedzą, ale już od jakiegoś czasu moto w innych rękach😉 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi