Skocz do zawartości

Blady, Czyli 954Rr

Lesiu94

Rekomendowane odpowiedzi

Lesiu a mówiłem że od pałowania korba ci wyjdzie bokiem :P i masz :biggrin:

a tak poważnie jakie masz objawy, kręci? normalnie kręci czy z oporem ? świeczki sprawdziłeś ? moduł?, pompa działa ?

Lesiu a mówiłem że od pałowania korba ci wyjdzie bokiem :P i masz :biggrin:

a tak poważnie jakie masz objawy, kręci? normalnie kręci czy z oporem ? świeczki sprawdziłeś ? moduł?, pompa działa ?

Przypuszczam, że mogła się zalać, bo ze 2 dni przed nieodpałem normalnie odpaliłem i chodziła. Później kręciłem to zdechł akumulator, a po podładowaniu już nie pykło. Do świec próbowałem się dostać, ale się nie udało. Przy próbie wyjęcia cewek, zblokowały się o poprzeczkę od ramy Edytowane przez Lesiu94 (wyświetl historię edycji)

Wszystkie części niezbęde do przygotowania moto na sezon zostały zamówione:d teraz tylko odbiór, mały serwis, wymiana kapci, płynów, klocków i czekamy na cieplejsze dni:d

• 4 tygodnie później...

Oryginalne, tylne kierunki zostały zastąpione przez dużo zgrabniejsze ledowe:d niestety nie zrobiłem jeszcze fotki poglądowej.

Moto w najbliższym czasie idzie na przedsezonowy serwis i jak wróci cd. wizualnych zmian;)

• 2 tygodnie później...

Noo to bardzo dobrze :smile: może akurat wystarczą na najbliższy sezon. A jakie opony będziesz wrzucał ? A się zastanawiam nad wymianą u siebie.

" The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Założyłem wczoraj nową żarówkę LED. Na pierwszy rzut oka daje komkretnie z fajną, białą barwą. Zobaczymy jak bedzie się po drodze rozprowadzało;)

post-4278-0-27140200-1489560625_thumb.jpg

gdzie kupowales ta zarowke?

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

"proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów"

SV1000S

icon3.png

dzieki, czekam. na zdjęciu świeci kozak więc może sam bym zainwestował w takie cudo :biggrin:

"proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów"

SV1000S

icon3.png

• 4 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 3 miesiące temu...