Rogallo Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Witam, Myślę nad zmianą mojego dotychczasowego moto tj Hornet na coś ciut większego i wpadła mi w oko właśnie z-tka. Zastanawiam się nad rocznikiem 2007 w góre i nie wiem czy dobry wybór. Chciałem coś mocniejszego ale nie chce się ładować odrazu w jakiegoś litrowego potwora, ot tak coś większego ponieważ Hornet jest dla mnie odrobine niewygodny (193cm wzrostu). Ktoś miał jakieś doświadczenia z tym moto? Jakie są jego słabe punkty na które trzeba zwracać uwagę przy kupnie? A może ktoś ma na sprzedaż? Pozdrawiam, Rogallo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StefanPL Opublikowano 24 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Za dużo ci nie powiem bo nie jeździłem, ale shrek78 od nas z forum ma właśnie taką Z'tkę. Jeśli chcesz konkretnych odpowiedzi to za tydzień na spocie (tj. 30.06) spotykamy się o 18 i potem gdzieś lecimy. Jego zielona żabka jest tak rzucająca się w oczy że na pewno nie przegapisz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi