Kejt93 Opublikowano 1 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2016 Hmmm to ja podbiję jeszcze temat i doczepię swoje pytanie skoro o kobitkach na moto tu mowa. Poszukiwany pierwszy motocykl. -> Budżet: max. 8ooo zł -> Baardzo podobają mi się nakedy. -> Mam 174 cm wzrostu. -> Najlepiej czarny Doradzicie co by to mogło być? Poszukałam w internecie, obejrzałam milion ogłoszeń, ale niestety jako absolutny żółtodziób mogę co najwyżej stwierdzić czy moto podoba mi się wizualnie, a przecież nie tylko o to chodzi, więc chętnie posłucham tych bardziej doświadczonych 0 Cytuj
salat Opublikowano 1 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2016 Ja akurat mam na sprzedanie przepięknego nakeda czyli Kawasaki Zephyr 750, na twój wzrost powi ien być ok kwestia tylko czy 220 kg to nie za dużo. W budżecie zmieścisz się nawet z wiosennym czynnościami serwisowym i z ciuchami 😀 0 Cytuj
Marttino Opublikowano 1 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2016 (edytowane) Bandzior 600 ,fazer 600 kobiety na tych maszynka wyglądają super sexy Ogólnie na każdym sexy :) Z "FŁM" Edytowane 1 Listopada 2016 przez Marttino (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj
AgaJaga Opublikowano 1 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2016 Kejt93 musisz przysiąść się na tych które Ci się podobają. Jak już pisałam drugie moje moto to hornet 600, co prawda trochę dużo koników na pierwsze ale z głową można jeździć wszystkim. To moto dużo wybacza i lekko się prowadzi. 4 Cytuj
Rogal Opublikowano 1 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2016 Nooo, trudno sie z Agą nie zgodzić. No co mozna Ci kejt doradzić, szkoda ze już praktycznie po sezonie, bo tak to zaprosiłbym na Spot. Wtedy bez problemu większość kolegów i koleżanek dała by sie przysiąść. No bandzior w sumie to dobry pomysł... Przynajmniej względem wzrostu nie bedzie problemu ze trzeba obniżać moto 1 Cytuj ...
Kejt93 Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2016 szkoda ze już praktycznie po sezonie, bo tak to zaprosiłbym na Spot No też właśnie żałuję, że na żaden nie udało mi się w tym roku dotrzeć. Zawsze co na żywo to na żywo 0 Cytuj
Ewelina Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2016 Ja mam Kawasaki er6n i jestem z niego zadowolona. Też mam 174 wzrostu i jest ok. Zobacz ten model może Tobie wpadnie w oko 1 Cytuj
Kejt93 Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2016 (edytowane) @Ewelina, wielkie dzięki za podpowiedź Jest piękny! Jakoś w dotychczasowych poszukiwaniach ta kawka mi umknęła. Co prawda widzę, że nie do końca łapie się w moim budżecie (te 8k to już maximum co uda mi sie wyciągnąć), ale dzięki temu znalazłam er5, która też wydaje się być sensowna Edytowane 2 Listopada 2016 przez Kejt93 (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj
Darek_Lodz Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2016 wszystkie golasy są podobne 1 Cytuj
Marttino Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2016 Tylko że jeden mniejszy a drugi większy Ty musisz wybrać czy większy czy mniejszy :) powodzenia w przymiarce najlepiej dosiąść LWG 1 Cytuj
Rebel Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2016 Aga dobrze prawi, bierzcie Horneta. Dużo tego jest sporo części używanych, jak sie przewróci to nie będzie szkoda. Nawet tutaj gdzieś był jakiś Hornet do sprzedaży, nawet ładnie wyglądał. Szczególnie zwróćie uwagę na ramę pod zbiornikiem, lubi pękać po najmniejszym dzwoneczku 1 Cytuj Live slow!!!
Marttino Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2016 https://www.olx.pl/oferta/yamaha-fz-yamaha-fazer-fz6-n-CID5-IDgInLP.html#a5a03dfbe0 0 Cytuj
Rogal Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2016 No no roolo, ale tylko taką z turbiną i na paliwo rakietowe Ale żeby było na temat, bierz moto pod kolor butów... i zaśmierdziało szowinistycznym knurem. NIE, ALE SERIO, kup to co Ci sie podoba. Moto ma sprawiać frajdę. Masz sie nim cieszyć. To hobby a jak każde hobby, nie jest tanie. Nie patrz na cześć, ile pali itp. Bierz co Ci sie podoba, co ci sprawi banana na ryjku. Ja zawsze chciałem mieć szlifierkę w plastikach i jak by nawet ktoś proponował czopka który śmiga na wodę to i tak bym nie kupił bo bym nie miał frajdy... 1 Cytuj ...
Aidekk Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2016 Ja bym Horneta na pierwsze moto nie polecał, ale są tacy co mieli i żyją. Wiele zależy od kierowcy i stopnia skurczu nadgarstka. Od siebie polecę parę nakedów: * Kawasaki ER6N * Suzuki SV 650 * Fazer 600 / FZ6 (sporo mocy, wygodna pozycja w trasę) * Suzuki GS 500 * Honda CB 500 * Honda NC700/NC750 (schowek na kask w baku, bardzo niskie spalanie, brak sprzęgła i łopatki do zmiany biegów lub automat) * Yamaha XJ 600 (starsze modele sporo ważą) * Suzuki Bandit (spora waga) 1 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
Jerryy Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Żonka na Xj 900 Diversion 180-190 krótka owiewka i nie wymięka ciężki kloc przy wolnych manewrach parkingowych.Lewa 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi