Mon16 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2016 Hej wszystkim Jestem w trakcie kursu kategorii A i już niedługo mam nadzieję mieć go za sobą. Wiec mam dylemat, co dalej? Jak wybrać dobry motor? Dodatkowo mam nietypowe życzenie: chcę, żeby koniecznie był niebieski. Co wy na to? 0 Cytuj
Jigsaw Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2016 Część Czy poza "dobry" i "niebieski" masz jakies oczekiwania ? Chopper, sporciak, cross ? 0 Cytuj
AndrzejM Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2016 Ostatnio na pikniku rodzinnym była pani policjantka, przyjechała fajną hondą z niebieskimi dodatkami Pozdrawiam 1 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć
kosmaty Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2016 musisz szukać czegoś pod swoje gabaryty np wzrost, facetowi zawsze jest trochę łatwiej ale kobietki muszą mieć całą stopę pewnie położoną na asfalcie żeby nie było bęc i tak jak kolega wyżej pisał, jakiej kategorii motocykle cie interesują ? 1 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html
pafcio Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2016 Popaczała na Agę -Jagę 0 Cytuj
Lusia Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2016 kobietki muszą mieć całą stopę pewnie położoną na asfalcie żeby nie było bęc serio? ja nie mam i żyję 1 Cytuj
kosmaty Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2016 serio? ja nie mam i żyję ale jeździsz na moto ok 80-100kg lżejszym niż np xj czy bandit 2 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html
GrubY Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2016 Xj jest porażką jeśli chodzi o prowadzenie zwłaszcza na 1 moto Dużo hond CB500 jak i Suzuki GS500 wychodziło w niebieskim malowaniu 0 Cytuj
Lusia Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2016 xj czy bandit bo to brzydale :P yamaha wr250x też jest trochę niebieska ale przecież na początek dobra 600 albo od razu litr 1 Cytuj
Nervous Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2016 Imo zależy od zasobności portfela, gs czy cb dobre wyjście, ale jeżeli Cie stać to dlaczego np. nie wejść w mt03 ? 0 Cytuj
AgaJaga Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2016 Pafcio ja nie jestem policjantką to po pierwsze po drugie xj nie jest porraźką na pierwsze moto bo właśnie na niej zaczynałam i z tego się cieszę dużo się nauczyłam mimo że jest cięźka, a po trzecie z tej perspektywy polecam na pierwsze moto hornetke jest dobrze wywarzona i wiele wybacza to tyle zmojej strony ;-) 2 Cytuj
ffojtus Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2016 Nie napisałaś też Koleżanko jakim budżetem będziesz dysponować oraz czy posiadasz już zestaw ubrań i kask, a to oczywiście podstawa A odnosząc się do postu koleżanki AgaJaga, osobiście uważam Hornet przy zerowym doświadczeniu, zaraz po kursie i na pierwszy motocykl to raczej nie jest najlepszy wybór. Zaznaczam że jestem tu hipokrytą, bo moim pierwszym moto zaraz po kursie był właśnie Szerszeń Rzeczywiście fajny i niedużych gabarytów, ale dla niewprawionej ręki może się okazać dosłownie 'zabójczy'. Rzeczywiście na początek CB500, G5S00, czy ER5 to dobre wybory. Po roku-dwóch, po obyciu się z maszyną i ruchem na drodze zmiana na coś docelowego, np. Hornet, chociaż trudno tu rzucać konkretnymi modelami skoro nie określiłaś się jakiej kategorii maszynki będą Cię interesować Co do w/w ze znalezieniem niebieskich sztuk raczej problemów nie będzie A jak wybrać dobry motocykl? Przede wszystkim nie ograniczać się do jednego modelu i rocznika, a na oględziny brać kogoś doświadczonego, kto doradzi i ewentualnie przyhamuje emocje związane z potencjalnym zakupem I zawsze mieć trochę dodatkowej gotówki na podstawowy serwis po zakupie, sprawy ubezpieczeń, podatków, rejestracji, itp.*ps. motor to silnik, a motocykl to motocykl 0 Cytuj
AgaJaga Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2016 (edytowane) Napisałam że na pierwsze moto była xj, a hornet to już drugie Do wszystkiego trzeba podchodzić z głową Edytowane 23 Czerwca 2016 przez AgaJaga (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
pawelnext22 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2016 Małe niebieskie = xt600x Paweł. 0 Cytuj
chylon Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2016 Taki jest ładny 2 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039
michal_lc4 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2016 yamaha wr250x też jest trochę niebieska Ale takich nie znajo, jak już kiedyś pisałem. Znajo tylko Bandit, Fazer, CBR, erłan no i gixy 1 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel
Lusia Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2016 Ale takich nie znajo, jak już kiedyś pisałem. Znajo tylko Bandit, Fazer, CBR, erłan no i gixy to współczuję 0 Cytuj
Mała Opublikowano 27 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2016 Jak wybrać dobry motor? dobre pytanie, zależy jaki typ Cię interesuje i ile chcesz wydać. Sprecyzuj Poza tym jak już ktoś tu wspominał to warto kupić motocykl, na którym dobrze dosięgasz do ziemi, to podstawa! Wg mnie bezpieczeństwo przede wszystkim. Czy GS500 jest taki super na pierwsze moto? No może i tak, bo ma silnik chłodzony olejem, części są tanie, dostępne więc w razie parkingówek nie idziesz w wielkie koszta. Ja nim jeżdzę aż za długo, ale tylko dlatego, że trudno mi znaleźć motocykl na tyle niski, żebym mogła go obniżyć i dosięgać stopami do ziemi. Warto rozważyć też kawasaki er5 albo honde cb500, są fajniejsze niż GS500 moim zdaniem. Co do koloru to zawsze możesz sobie przemalować Tylko pytanie czy kolor jest tak bardzo istotny czy ważniejsze jest to żeby dany egzemplarz był sprawny, rozsądnie kosztował, nie był na końcu świata i był takim motocyklem, który nam odpowiada. 0 Cytuj
Piuriel Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2016 Ja nim jeżdzę aż za długo, ale tylko dlatego, że trudno mi znaleźć motocykl na tyle niski, żebym mogła go obniżyć i dosięgać stopami do ziemi. Musisz się przysiąść do moej CBR. Myślę, że będzie Ci odpowiadała wysokość 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Bulba Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2016 Hej wszystkim Jestem w trakcie kursu kategorii A i już niedługo mam nadzieję mieć go za sobą. Wiec mam dylemat, co dalej? Jak wybrać dobry motor? Dodatkowo mam nietypowe życzenie: chcę, żeby koniecznie był niebieski. Co wy na to? Niebieski GS500 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
krzychoslav Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2016 (edytowane) można "poszprejować" na niebiesko chyba że to je amelinium Edytowane 28 Czerwca 2016 przez krzychoslav (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S
pafcio Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2016 Taa jak amelinium to nie pomalujesz 2 Cytuj
Mała Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2016 Musisz się przysiąść do moej CBR. Myślę, że będzie Ci odpowiadała wysokość hah, zobaczymy przysiadałam się do wielu CBR i były duże, także może Twoja będzie inna, ja na prawdę jestem bardzo niska. 0 Cytuj
Piuriel Opublikowano 29 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2016 hah, zobaczymy przysiadałam się do wielu CBR i były duże, także może Twoja będzie inna, ja na prawdę jestem bardzo niska. Moja jest obniżona maksymalnie. Jednak w ten czwartek mnie nie będzie na spocie. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
trafic Opublikowano 2 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2016 myślę ze ten będzie najlepszy https://www.google.pl/search?q=niebieski+motor&espv=2&biw=1920&bih=955&tbm=isch&imgil=ZKDKtU5Rd72W-M%253A%253B0TtXGNDMxSmSxM%253Bhttp%25253A%25252F%25252Farbato.pl%25252Fmotor-na-akumulator-dla-dziecka-silnik-30w-niebieski-p2140&source=iu&pf=m&fir=ZKDKtU5Rd72W-M%253A%252C0TtXGNDMxSmSxM%252C_&usg=__F4g3b8oytVfPLyztyhoXNtqXANk%3D&ved=0ahUKEwjA0rfagtXNAhUMCywKHSc_BqAQyjcIJg&ei=yNN3V8DOHYyWsAGn_piACg#imgrc=ZKDKtU5Rd72W-M%3A 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi