Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Bez%2Bnazwy.jpgYo! 
Część z was była rok temu na małym spotkaniu pod SDHem, po którym pojechaliśmy na nasz stary rynek w Pabianicach, gdzie jak co roku organizowana jest akcja dla dzieci 'Chill na starówce'. Zrobiliśmy trochę hałasu dla dzieci, chętni je przewozili na tylnym siedzeniu i świetnie się bawiliśmy. W tym roku kolejna część! 1 lipca o godzinie 17:20 spotykamy się na parkingu IKEA (tam z tyłu, przy obwodnicy) i o 17:45 ruszamy na stary rynek w PCach. Wspólny przejazd obwodnicą, po czym mały pokaz (jak rok temu, hałas i palenie gum chętni, przewóz dzieci). Wszystko potrwa ok 30minut na miejscu :smile:

Niestety nie mam już motocykla drogowego (przerzuciłem się na motocross), dlatego potrzebuję jednej osoby która to ogarnie (Martuś? :smile: ). 

Generalnie plan jest taki- spontaniczne spotkanie, wspólny przejazd, zrobienie show dla dzieciaków i to wszystko. Z przyjazdu będzie zmontowany jakiś mały filmik przez organizatorów. Ktoś chętny?   :smile:)
Z góry dziękuję za pomoc! 

Edytowane przez Major (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Ja z wielką chęcią pojadę ale będę zmuszony pojechać prosto na pabianice ponieważ praca do 18 a wątpliwe abym wcześniej się urwał.

Opublikowano

UWAGA 
Wiem, że kilka osób się już zebrało ale niestety prezydent miasta niespodziewanie przesunął termin eventu...

Event odbędzie się 9 LIPCA o godzinie 18:30

Czyli 18:00 spotkanie na parkingu IKEA, 18:15 wyjazd do Pabianic. Wybaczcie zamieszanie, niestety nikt z nas nie miał na to żadnego wpływu. Przekażcie dalej, pozdrawiam!!

Opublikowano

9 lipca to ja niestety odpadam

Opublikowano

9 lipca do urodziny FŁM. Wątpię w super frekwencję.

all right partner, keep on rollin' baby!

Opublikowano

Wybiera się ktokolwiek? Macie jakieś info? Napiszcie proszę, żebym mógł potwierdzić/odwołać