PIELGRZYM Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 (edytowane) Witam. Przez przypadek zaraziłem moją bladyne moto i potrzebuje zestawu. Kurtka + spodnie + buty lub kombinezon + buty ( na początek używka ) może jej przejdzie rozmiar 36-38 but 37-38 hejka Edytowane 20 Czerwca 2016 przez PIELGRZYM (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 potrzebuje zestawu tzn. co mamy teraz zrobić jako forumowicze? Wskazać co kupić? Gdzie? Czy to może temat do działu Giełda i szukasz kogoś kto pozbywałby się zestawu o takich rozmiarach? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 ...i kto to (co to?) jest "bladyn/bladyne" ? 1 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żółtodziub_Z_Łodzi Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 ...i kto to (co to?) jest "bladyn/bladyne" ? Może chodziło o paladyna na wysokim levelu? o.O 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steelo Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 ...i kto to (co to?) jest "bladyn/bladyne" ? na końcu pisze "Może jej przejdzie" Także chyba wiadomo że szuka zestawu dla swojej Pani, lecz raczej nie ten dział, napisz może do działu Giełda. No chyba że szukasz pomocy w doborze 0 Cytuj Motocykle Romet Ogar 200/205 Kingway Neken 50ccm3/80 Ylsmco Wektor 150ccm3 (Ścigacz) Honda CBR 600 F1/F2 GB Street / Yamasaki YM-50 / 110cm3 YAMAHA TZR 50 / 90 ZIPP PRO XT 50 / 140 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Ja może coś znajdę po mojej stary kombi czy buty. Napiszę do cb jutro 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pati.moto Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Ja również potrzebuję całego kompletu, jestem początkująca i trzeba kupić wszystko od zera.... Polecacie jakies sklepy w Warszawie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Nie chce być nie miły, ale o warszawskie sklepy może lepiej spytać na jakimś warszawskim forum/grupie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pati.moto Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Może ktoś z was kupuje w warszawie Z Łodzi też możecie coś polecić 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Moderatorzy ratujcie, bo ten świat schodzi do ciemności... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 raczej nikt z nas nie jeździ do Wawy specjalnie po ciuchy mamy w Łodzi kilka fajnych sklepów, te zaprzyjaźnione z forum masz wymienione w odpowiedniej zakładce. wszystko co potrzebne mają, po co wiec jechać aż do wawy Moderatorzy ratujcie, bo ten świat schodzi do ciemności... czyli w kierunku Warszawy? (bez urazy) 1 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi