Żółtodziub_Z_Łodzi Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 A interesuje się ktoś z Was grami na konsole? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit71 Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 A interesuje się ktoś z Was grami na konsole? http://motocykle-lodz.pl/topic/6396-gracze-na-forum-%C5%82%C3%B3dzkich-motocyklist%C3%B3w/ Kolego,minimum wysiłku 1 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 28 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Moim drugim hobby, a zarazem pasją jest straż ;d od ponad 5 lat wyjeżdzam regularnie do akcji w jednej z łódzkich OSP. Z czasem myślę o zawodowej;d Poza tym lubię czasem wyskoczyć na ryby i grzyby;d 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 28 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Kilku moich znajomych już przeszło do zawodowej. Teraz startują w FCC np. A zaczynali w Łagiewnikach. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 A ja w wolnych chwilach "dłubię" sobie takie plastikowe pokraki (motocykl też czeka na swoją kolej) A czasami wieczorem zakładam białą piżamę 3 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejt93 Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Nie wiem czy można to nazwać hobby, ale dla mnie przynajmniej fajnym pomysłem na spedzenie czasu jest zebranie ekipy i pójście do jednego z licznych u nas w mieście pokoi zagadek typu tkalnia zagadek, portal itd. Albo lasery w manu lub na wimie (: No ale do tego potrzebne jest towarzystwo, a z tym czasem krucho... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalek_s Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Lancet, a co to za sport piżamowy? I czarny pasek się nieśmiało wyłania... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 (edytowane) Trochę mi się ten pasek przybrudził z wiekiem Taki tam stary Shotokan... Edytowane 1 Sierpnia 2016 przez Lancet (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Nie wiem czy można to nazwać hobby, ale dla mnie przynajmniej fajnym pomysłem na spedzenie czasu jest zebranie ekipy i pójście do jednego z licznych u nas w mieście pokoi zagadek typu tkalnia zagadek, portal itd. Albo lasery w manu lub na wimie (: No ale do tego potrzebne jest towarzystwo, a z tym czasem krucho... w sumie takie zabawki zawsze fajne, raz byłem w tkalni zagadek, brakło nam dosłownie 3 minut na rozwiązanie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejt93 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 w sumie takie zabawki zawsze fajne, raz byłem w tkalni zagadek, brakło nam dosłownie 3 minut na rozwiązanie A nam sie udało! i to chyba jeszcze z kilkuminutowym zapasem! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi