Żółtodziub_Z_Łodzi Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zależy jak na to patrzeć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Pitrx, masz doświadczenia z tą "firmą" sjs ? Widziałeś może to subaru w akcji które mają w ofercie albo lancera? Jak pytasz o SJS, to polecam. Byłem kilka razy w Kielcach na torze i zawsze wracałem z planami żeby tam wrócić ;-) Możesz jechać swoim autem, lub wynająć jazdy ich autami. Mają dobrych instruktorów, ja pierwszym razem trafiłem na jazdy z Kajto :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 A wyglądałem tak kiedyś. Jakbym Wam pokazał moją przemianę o 25kg to byście zobaczyli jak informatyk wyglądał przed i po :-) jak długo targasz żelazo? Jak stawy i plecy? Ja akurat mieszałem siłownie z crossfitem. Z reguły sama siłownia w okresie jessienno zimowym a wiosna lato crossfit. Jakoś tak sport wydolnościowy zapewniał mi lepsze samopoczucie pomimo spadków siły i masy. Z natury jestem chucherko i waga 80kg przy 174cm była w moim przypadku nadwagą pomimo bf ~10% Teraz po kontuzji z grudnia dopiero zaczynam się ruszać i zastanawiam się czy wracać na siłownie czy zostać przy wydolnosciowym treningu. Waga spadła do 71kg obecnie 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Przygodę z siłownią zacząłem w wieku 15 lat. I od tamtej pory z małymi przerwami coś tam sobie ćwiczę. Na poważnie ok 5-7 lat. W 2004 roku miałem swój pierwszy sezon w kulturystyce a później 2 lata trójbój. Oczywiście jak na złość kiedy wyniki zbliżały się do 300kg w MC i 250kg w siadzie nabawiłem się przepukliny kręgosłupa czyli potocznie mówiąc wypadł mi dysk :-) Od kwietnia zrzuciłem z siebie już ponad 20kg i cisnę dalej. 16 lipca wychodzę znów na scenę kulturystyczną na zawodach w Sopocie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipson Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Jak to się mówi 4 tabletki metki dla twojej sylwetki , a tak na poważnie jakbyś gdzies sie wybierał w teren rowerem chętnie sie podłączę pomęczyć moja dual-ówke Sent from a not-so-smartphone. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 (edytowane) przepukliny kręgosłupa czyli potocznie mówiąc wypadł mi dysk No własnie odcinek lędzwiowy, mięsnie brzucha skośne też czasem strzeliły.. jakbyś gdzies sie wybierał w teren rowerem chętnie sie podłączę pomęczyć moja dual-ówke Chętnie. Znasz jakieś fajne tereny pod rower? Wiem, że w parku wzniesień Łódzkich mamy tor w lesie i w Łagiewnikach również. Edytowane 30 Czerwca 2016 przez Piuriel (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipson Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Filmik mi nie ryra, ale hopy wydają sie srogie ,ciekawe czy bym je teraz powalił. Kilka lat temu i kilka kilo mniej człowiek by sie nie zastanawiał Sent from a not-so-smartphone. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Daj znać, to coś objeździmy. Osobiście polecam jednak tor w lesie na terenie parku wzniesień Łódzkich. Jest sporo kombinacji od 3-5m spadów po wężowanie na bandach. 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 To chyba jednak wolę siłownię. No i zimą deska 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 (edytowane) Na co dzień pracuję jako informatyk Sporo osób z Łodzi pracuje w IT. Sam jestem programistą No to paru nas już jest. Musimy utworzyć oddzielne podforum dla IT na motocyklach Edytowane 30 Czerwca 2016 przez Piuriel (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Ja mogę Wam prowadzić treningi personalne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Vera? Czy do Kanzas trzeba jeździć? 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Jeśli serio ktoś byłby chętny to ja dojadę. Niedługo będę miał znów Multisporta więc na 99% siłowni wejdę. Tylko pedalskie Pure stawia opór Aktualnie przez przygotowania do zawodów ciężko z czasem ale od sierpnia chętnie pomogę zrzucić trochę balastu. Dieta, trening, suple - koko dżambo i do przodu - to moje motto! Fajne, nie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Ja to bym złapał parę kilo a nie zrzucił. Będe miał na uwadze. Zawsze z kimś raźniej. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Jak tylko masz możliwość regularnie szamać to pomyślimy nad jakąś porządną michą 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipson Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 No to paru nas już jest. Musimy utworzyć oddzielne podforum dla IT na motocyklach Tez w tym troche robię mam part time w kontrakcie ale tylko sieci itp. Admin w US ogarnia resztę. A znacie dowcip o informatykach ? Sent from a not-so-smartphone. Jak tylko masz możliwość regularnie szamać to pomyślimy nad jakąś porządną michą Co do siłki chętnie sie podłączę ale tak na poważnie, bo jeszcze jakieś 2 lata temu nie było dnia kiedy bym czegoś nie robił na sportowo a głownie silka i crossfit Sent from a not-so-smartphone. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 no to mamy Bodybuilding team FMŁ Co więcej można by założyć firmę z kompleksową obslugą IT. Co więcej ja prowadzę działalność nawet Ja siędzę w administracji i aplikacjach itp, Lipson w sieciach a Kurpi? Co robisz? 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipson Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Mało tego, jeszcze ochrona osobista, tacy młodzi wilcy he he ....https://youtu.be/zCNrbirT4KY Sent from a not-so-smartphone. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Głównie sieci i wszystko co związane z linuksami. Hostingi itp , zarządzam sobie all right partner, keep on rollin' baby! Wymuszenia, haracze, gwałty na zlecenie i bez all right partner, keep on rollin' baby! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Wymuszenia, haracze, gwałty na zlecenie i bez Interesuje Cie praca w młodym ambitnym zespole nastawionym na sukces widzę 2 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipson Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Moze jakiś brower na weekendzie ? Gdzies jakiś spocik i Sent from a not-so-smartphone. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Do zawodów nie pije ale później możemy polecieć do odcinki all right partner, keep on rollin' baby! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalek_s Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Miało być hobby a skończyło się na robocie i piciu... życie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 bo robota to hobby ubogich 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczomb Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 bo robota to hobby ubogich Jak tak gadam ze swoim szefem (kupił sobie odrzutowiec, więc do tych ubogich nie należy), to robota dla niego to nawet nie jest hobby tylko sens życia. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi