tomasik Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Hej! Z początkiem sezonu czyściłem i regulowałem gaźniki w swoim jajku, po kilku próbach i różnych ustawieniach moto śmiga jak złoto! Jednak pojawiło się pytanie ile powinien palić? Planuję wyjazd na Węgry i trochę mnie zaskoczyło spalanie. Po mieście wiadomo ile odkręcisz tyle masz, trasa też zależy... Zrobiłem więc test: zatankowałem do pełna (Stryków BP), A1 do Włocławka (140-150 km/h) i wyszło po zatankowaniu we Włocławku że suzi łyka 6,7 l/100km Test powtórzyłem i wyszło podobnie... Ile powinien palić Suzik przy takiej jeździe? Podzielcie się opiniami, czy ktoś sprawdzał jajo na autostradzie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Myślę że jak na 600 to niezły wynik jak na takie prędkości . Miałem Bandziora 600N to w trasie palił więcej niż Honda sc 33 900 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Królu Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Moje jajko jak jechalem w gory na majowke spalilo 4.2 l jechalem z dziewczyna z kufrem i torba na zbiornik. Tempo ok 110 kmh 0 Cytuj HONDA CBR 929RR KAWASAKI ZX10R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mih00 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Ano właśnie magiczne 110 zrobiło robotę. Mój bandzior też palił mniej z plecaczkiem niż bez 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz621 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Ja w mojej ``Yamaszce`` jak na razie nie zszedłem poniżej 6.3L na 100 . Myślę że to normalne spalanie . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi