Irek30 Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2016 Chodzi o delikatne potrącenie, ale sprawa trafiła na policję a Ci zabrali prawko do wyjaśnienia. Ma się odbyć rozprawa sądowa itd. Generalnie kaszanka, potrzebuję kogoś kto pomoże pod względem prawnym. Złożenie zażalenia itd. 1 Cytuj
chylon Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2016 Jeżeli chodzi o prawko to jeżeli ktoś jest ranny to mają prawo zatrzymać prawko do rozprawy sądowej . 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039
dan-erłan Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2016 Podpinam sie ..troche inny problem ale tez zwiazany z drogowka.jesli ktos zna papuge ktory udzieli wiazacej i realnej info prosze o namiar. Ps.chylon pisalem do ciebie na priv na fb ze 2 tygodnie temu;) Wysłane z mojego GT-P5200 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj
trafic Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2016 Prawy(Tomek) z forum jest adwokatem,piszcie do niego. 0 Cytuj
chylon Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2016 W dniu 13.06.2016 o 14:10, dan-erłan napisał(a): Podpinam sie ..troche inny problem ale tez zwiazany z drogowka.jesli ktos zna papuge ktory udzieli wiazacej i realnej info prosze o namiar. Ps.chylon pisalem do ciebie na priv na fb ze 2 tygodnie temu;) Wysłane z mojego GT-P5200 przy użyciu Tapatalka Jak tu na forum to nic nie mam od Ciebie W dniu 13.06.2016 o 14:10, dan-erłan napisał(a): Podpinam sie ..troche inny problem ale tez zwiazany z drogowka.jesli ktos zna papuge ktory udzieli wiazacej i realnej info prosze o namiar. Ps.chylon pisalem do ciebie na priv na fb ze 2 tygodnie temu;) Wysłane z mojego GT-P5200 przy użyciu Tapatalka Nie wiem jak to się stało ale na fb też nic nie mam jak co to napisz tu na priv 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039
Pitrx Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2016 Daję kontakt do kancelarii pana Pawła Niedziałka: http://www.adwokatniedzialek.pl/uslugi/. Znają sie na rzeczy. Powinien Ci mniej wiecej wycenić uslugę. Korzystałem z ich usług. Wprawdzie w trochę innej sprawie bo ubezpieczyciel nie chciał mi wypłacić należnego odszkodowania ( co było w sumie do przewidzenia bo każde towarzystwo praktycznie chce zapłacić jak najmniej) niemniej sprawa rozwiązana z pozytywnym finałem dla mnie. 0 Cytuj
dan-erłan Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2016 Wlasnie ze ci od ubezpieczen ch..ja sie znaja .juz sprawdzalem Wysłane z mojego GT-P5200 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj
Tomas89 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2016 Trzeba samemu poszukać, też tak myślę. 0 Cytuj
Żółtodziub_Z_Łodzi Opublikowano 17 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2016 Mogę polecić http://adwokat-trzeciak.pl Facet zna się na prawie świetnie i jest mega rzetelny. 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi