Nervous Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Moja Hania zaczęła puszczać soki, tj. pojawił się wyciek na chłodnicy. Macie może jakiś zaufany warsztat, który zajmuję się naprawą chłodnic ? Czytałem o grapow i zdania są mocno podzielone. Generalnie zastanawiam się ile może kosztować taka zabawa ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorek26 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 ja naprawiałem swoją jestem zadowolony a koszt nie zastanawiaj sie nawet było coś koło 50 może 60 zł koszt śmieszny w porównaniu do ceny nowej chłodnicy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nervous Opublikowano 11 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Naprawiałeś w grapow właśnie ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorek26 Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 tak a myślałem tez że naprawa bedzie wiele wiecej kosztowała a okazało sie że marne grosze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nervous Opublikowano 13 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Ok, dzięki za info, czas wymontować chłodnice ;] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nervous Opublikowano 19 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Byłem oddałem, naprawione po taniości, póki co szczelne ;] Pracownik wytłumaczył co i jak, i nawet się okazało, że czytał mojego posta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorek26 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 no to super ja też jestem zadowolony 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Grapow robi świetną robotę,ostatnio odstawiałem chłodnice do chłopaków od sc59, naprawa zajęła godzine a i koszty śmieszne. Szykuje się grubsza współpraca z firmą Grapow 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi