salat Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Tym razem nie my a dzieci z dd2 organizują u siebie piknik i serdecznie zapraszają zaprzyjaźnionych motocyklistów. Niestety termin jest trochę do bani bo 22 czerwca czyli środa o godzinie 15, nie mniej jeśli ktoś z was znalazł by czas żeby odwiedzić dzieciaki to było by fajnie. Napewno będzie dobre ciasto i sporo uśmiechniętych buziek. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonek Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Jest jeszcze trochę czasu więc ciężko się określić ale zapamiętane 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 zobaczymy co da się zrobić 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 a do której godziny ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 7 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Myślę że do 19 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aras sieżyje Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 O Matko Motocyklowa...żeby tylko mniej roboty było...to się odliczę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Sorry, ale od 15 mam jazdę w robocie. Powodzenia 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 20 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Przypominam wszystkim chętnym którzy do tego mają czas w środę od 15 ul. Aleksandrowska 137 DD2 Dzieciaki będą na nas czekać. Natomiast ci co nie dadzą rady w środę a bardzo by chcieli zobaczyć się z dzieciakami niech wypatrują wątku "Dzieciaki w kolejce na kolej, DD2 i DD8 w ŁKA" który pojawi się jeszcze dzisiaj na forum 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemmo Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Niestety środa odpada, czekam na ten wątek 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 21 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 proszę bardzo http://motocykle-lodz.pl/topic/11903-dzieciaki-w-kolejce-na-kolej-dd2-i-dd8-w-%C5%82ka/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 (edytowane) Miło było, dzięki "Ale proszę pana, wie pan ze się opony psują od palenia gumy?" all right partner, keep on rollin' baby! Edytowane 22 Czerwca 2016 przez karpiu (wyświetl historię edycji) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Również dzięki za poczęstunek Jak zawsze dzieci nie dały spokoju w biegu wskakiwały na motocykle :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Dziękuję bardzo mimo że ani kiełbaski ani barszczyku... Pamiętajcie czarny wyszczupla! Nowe sprzęgło łatwiej pali kapcia! Do następnego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 22 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Nico zapomniałeś jeszcze że Zephyr na 134 konie 😂 Dzieki wszystkim za przybycie, nie spodziewałem się takiej frekwencji w środku tygodnia. Dzieciaki były bardzo zadowolone. @krzychoslaw czekam na zdjęcia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Dziękuję bardzo mimo że ani kiełbaski ani barszczyku... Pamiętajcie czarny wyszczupla! Nowe sprzęgło łatwiej pali kapcia! Do następnego Czarny maskuje muskle i chroni przed groupies all right partner, keep on rollin' baby! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matttm1 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Cieszę się ze i ja trafiłem i mogłem sprawić radość dzieciom 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Jak zawsze dzieci nie dały spokoju w biegu wskakiwały na motocykle :-) ba, szykowałem się do wyjazdu i mi chłopak wskoczył na plecak XD @krzychoslaw czekam na zdjęcia właśnie wszedłem do domu, przeglądam co się nada i ślę 1 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Dajesz, dajesz. Jakieś filmy również 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 zobaczymy co tam @salat wybierze 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 https://drive.google.com/folderview?id=0B8J1ItLFvX28S0dOdnY4b2ZyN3c&usp=drive_web parę fotek z DD2 szału ni ma, w końcu to telefon, a ze mnie fotograf jak z koziej d.. trąbka 1 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi