master611 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2016 kupilem niedawno stojaki pod moto,tyl podnioslem elegancko bez problemu,problem jest z przodem ; / podnioslem moto z przodu i przy probie wyjecia szpilki od kola moto prawie sie osunelo na bok...czy cos robie zle? czy powinienem podniesc jeszcze tyl na stojaku dla stabilnosci moto? podnosnik z tylu mam pod rolki wahacza a przod na "stozki" ktore wchodza w otwory od dolu lag 0 Cytuj
GerwazyGRACZ Opublikowano 4 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2016 Motocykl powinien być podparty także z tyłu, nie należy używać stojaka pod sam przód - grozi wywrotką. 0 Cytuj
master611 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2016 Motocykl powinien być podparty także z tyłu, nie należy używać stojaka pod sam przód - grozi wywrotką. no ok,cos juz wiem; trza bedzie sprobowac 0 Cytuj
rafalek_s Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2016 Master611, pochwal się co kupiłeś, gdzie, za ile, czy jesteś zadowolony? Też planuję sobie sprawić stojaki, bo mam już serdecznie dość walki z podstawka centralną + kobyłki, klocki i inne badziewie. 0 Cytuj
master611 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2016 kupilem od jana kowalskiego na olx : ) tyl pod rolki wahacza a przod pod lagi tak jestem zadowolony,w fajnej kasie,niby uzywane ale w super stanie i jeszcze dostalem rolki pod wahacz : ) szukajcia a znajdziecie : p 0 Cytuj
rafalek_s Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2016 Ta.. jakby chcieć nowe, dobre, to ostatnią koszulę z człeka zedrą... 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi