Skocz do zawartości

Zainteresowania Pozamotocyklowe

Arecki_ELW

Rekomendowane odpowiedzi

Jest tego troszkę, dużo zaczynałem, dużo zaniedbywałem, nie sposób zajmować się wszystkim. Choć gdyby doby i złotówek nie brakowało... Jako dziecko żeglarstwo, sekcja pływacka i judo. W liceum gitarzysta death metalowej kapeli w rodzinnym Łowiczu ( mój avatar to moja fota z tamtego okresu ), obecnie dla relaksu usiądę i pogram. Czasem ostrzej, czasem spokojniej, uwielbiam rock progresywny, ale starym dobrym Meshuggah nigdy nie wzgardzę ;). Kilka lat FR i lekki downhill ( ekstremalne kolarstwo górskie ). Moja dziewczyna próbowała zaszczepić we mnie jeździectwo więc trochę poklepałem tyłek w siodle, ale zdecydowanie wolę mechaniczne :P. Zacząłem trenować Aikido, po roku przeniosłem się  by ćwiczyć samoobronę Krav Maga. Niestety trzeba było ostro brać się do pracy i kupić wymarzone moto. Przez rok tylko pracowałem, teraz chcę wznowić treningi. Oczywiście ratownictwo medyczne i kardiologia interwencyjna. Pisząc o ratownictwie mówię stanach nagłych, nie sytuacje, gdy wchodzę do pacjenta po szaleńczej i niebezpiecznej przeprawie przez miasto ( powód zgłoszenia dusi się ), a pacjent mówi, że chce receptę bo ma katar i oddychać nie może  :angry:  Lubie doczytywać i być na bieżąco z zakresu najnowszych wytycznych Europejskiej Rady Resuscytacji. Walczę z wypaleniem zawodowym  :P. Do tego strzelectwo z broni centralnego zapłonu (amatorsko), biała broń (głównie noże). Uwielbiam jeść :biggrin:

Moim największym zainteresowaniem jest Piłka Ręczna, trenuje od 8 lat. Na koncie mam parę osiągnięć takich jak 6 miejsce w MP Juniorów, 5 miejsce w Nadziejach Olimpijskich i 4 Miejsce w Szkolnych MP. Gram na bramce. Na razie szykuję się sezon przerwy, aż do studiów. Ostatnio moim hobby przez brak treningów stało się bieganie. Mimo moich dość sporych gabarytów(190cm,91kg) trzymam nawet dobre tempo ostatnio - nie to żebym się chwalił. :biggrin: