Michu Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Od kilkunastu lat zajmuję się gotowaniem, najpierw było to hobby, potem połączyłem hobby z pracą, dziś jestem zawodowym kucharzem, obecnie ukierunkowałem się w kuchni japońskiej, SUSHI 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablogit Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 We mnie drzemie duch snajpera, bardzo mnie to wciągnęło kilka lat wstecz. Strzelectwo niestety pojawiło się u mnie w dość niewygodnym dla mnie momencie, dlatego poszło w odstawkę, ale ... współpraca rąk i oka dalej na wysokim poziomie, co jakiś czas konserwuję umiejętności. Druga życiowa odchyła to gitary. Brzmienie tego instrumentu nie ustaje u mnie od ponad 10lat. Niestety w czasach szkolnych próby wydostania się z szarości jako gwiazda rock'a nie powiodły się, a dziś to już tylko sąsiadów dręczę http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/disgusted.gif . Ostatnio odkryłem we mnie spadochroniarza, ale koszty tego sportu powodują, że się odechciewa i coraz rzadziej się lata. Temat skłonił do przemyśleń...chyba czas zainwestować w jakiś fajny karabinek 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maggie Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Od kilkunastu lat zajmuję się gotowaniem, najpierw było to hobby, potem połączyłem hobby z pracą, dziś jestem zawodowym kucharzem, obecnie ukierunkowałem się w kuchni japońskiej, SUSHI już Cię lubię 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 czyżby maggie nie umiała gotować ? 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Od kilkunastu lat zajmuję się gotowaniem, najpierw było to hobby, potem połączyłem hobby z pracą, dziś jestem zawodowym kucharzem, obecnie ukierunkowałem się w kuchni japońskiej, SUSHI A gdzie można twych cudów spróbować? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Kiedyś to było jeździectwo, rekreacyjnie nie zawodowo. Teraz zamieniłem to na 143 konie w jednej maszynie a może na przyszły sezon rozmnożą się do 180 albo 230 http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 A gdzie można twych cudów spróbować? Tuszyńska 86, Zapraszam:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maggie Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 czyżby maggie nie umiała gotować ? Maggie umie gotować ale nie moje ukochane sushi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiciania Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 poledance 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martynka Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 poledanceod dawna trenujesz? w szkole w Łodzi czy w innym mieście? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiciania Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 od 2 lat.W Łodzi. U Ani J. Chociaż od jakiegoś czasu mam rurex w domu i śmigam w wolnych chwilach bez instruktażu ;-). jakbyś chciała namiar to na priv 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martynka Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 hehe nie trzeba, czasem moje moto stoi pod Studiem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 (edytowane) poledanceOooo to ja juz widzę koncepcje na zrealizowanie mojego starego pomysłu Będziemy musieli się zgadaćA skoro was jest więcej to dla mnie rewelacja. Edytowane 13 Września 2012 przez ridrick (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiciania Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Ciekawe cóż to za koncept... Ridrick, jeden pomysł już był w innym temacie. Bart zapodał. Było by ciekawie Martynka, co? Trzeba by było się jakimś lepikiem wysmarować żeby nie odpaść ;-)))))))))))))))))) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martynka Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 albo mocno się trzymać na pewno było by wesoło 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 poledance? brzmi jak taniec w polu a na poważnie, 1 słyszę takie słowo, dobrze więc, że google działa. może ktoś mi powie czy to "standardowy" taniec na rurce, czy jednak są jakieś różnice? 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Są nawet mistrzostwa tego cudu. Prowadzą (jesli się nie mylę) Rosjanki 0 Cytuj https://www.artstation.com/rkurczewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 ps. to tylko taniec, czy też taniec rozbieraniec ? http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiciania Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Tak więc można się bawić na kilka sposobów. Można ćwiczyć taniec rozbieraniec - wić się przy rurze, można wić się dołączając elementy bardziej zaawansowane, albo po prostu ostro ćwiczyć różne figury. Wbrew pozorom aby zrobić kilka fajnych figurek trzeba się ostro natyrać ;-))) W polu można też zatańczyć na "pole stage". Faceci też to ćwiczą ;-)) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 może jakaś próbka osobista na jakimś youtube? ps. takie zabawy to dla kobiet jak dla mnie ja co najwyżej mogę zamontować taką rurkę, a potem kibicować 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiciania Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 no nie, to nie miejsce na autoprezentację ;-) ale masz filmik - laska jedna z lepszych na świecie: Miłego oglądaniaaaa ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 lekki offtop - ciekawe czy w tramwaju też tak robi fajne 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 (edytowane) Ja temat znam dokładnie. Znam osobiście jedną z lepszych w polsce ale ona nigdy nie ma czasu Obiecuje już od dawana realizację projektu ale ciężko idzie. A że obejrzeliśmy już bardzo dużo takich filmów w ramach przygotowań to już przestało robić wrażenie chociaż przyznać trzeba że laska jest zaje.... tylko ma za dużo ciuchów na sobie Tramwaj nie tramwaj byle rurka Edytowane 13 Września 2012 przez ridrick (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Finał się zbliża! Są zainteresowani tym poza motocyklowym hobby? 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 3 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 W najbliższą niedzielę, tj. 9.06.2013, ŁGS Orzeł LOK Łódź organizuje pokaz strzelectwa terenowego na terenie strzelnicy KS Społem, wszystkich chętnych zapraszam... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi