Siwy Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Czesc. Prosba dotyczy suzuki sv650s rocznik 2010 Czy to moto kogos z forum? zna ktos moze wlasciciela i moze pomoc w ocenie? Nie znam sie zupelnie jesli chodzi o strone techniczna wiec bede wdzieczny o kazde zdanie dotyczace jego stanu ewentualnie historii. wiecej w linku -----> http://olx.pl/oferta/suzuki-sv650s-CID5-IDfnmr5.html#35c1e6803b 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PięknyMarian Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Hej, no to wypowiem się delikatnie bo pamiętam jak sama szukałam sv-ki ... Generalnie to moto wydaje się być warte swojej ceny bo doinwestowane: owiewki, crash pady, zaślepka pasażera, przyciemniana szyba, mocowanie tablicy też akcesoryjne. Rocznik dobry i słuszny przebieg. Co do informacji zawartych w opisie.. chyba mniej się nie dało Wypadałoby zobaczyć jak te opony wyglądają, jak wyglądają zębatki i chłodnica czy prosta, czy lagi nie są obrysowane i klamki ( bo owiewka po prawej stronie jest chyba porysowana) no i spr miernikiem bak czy nie był malowany- te zdjęcia niestety niewiele oddają. No i trzeba odpalić, posłuchać i .... przejechać się jak dotychczasowe rzeczy będą OK 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 2 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 (edytowane) Wiec tak. Po ogledzinach na miejscu widac ze moto lezalo na prawej stronie. Minusy: Porysowana dolna owiewka, lekko wgnieciony bak na wysokosci manetki, przytarty ciezarek na kierownicy i wydech plus wymieniony crashpad. Brak takze siedzenia pasazera jest tylko osłona czy jak to sie nazywa. Plusy: Silnik ladnie i rowno pracuje, suchy, nigdzie sie nie poci. Owiewki cale, niepoklejone, mocowania nie polamane co moglo by swiadczyc ze nic powaznego sie nie dzialo (takie moje gdybanie). Przebieg 23 tysiace z kawalkiem Z tego co poinformowal mnie sprzedajacy, moto kupione w Anglii od ubezpieczyciela kilka tygodni temu. Teraz dwa pytania: 1. Czy kupujacy nabywajac moto od ubezpieczyciela w UK nie powinien dysponowac jakims papierem dotyczacym uszkodzen w chwili zakupu? Rozwiałoby to watpliwosci czy moto mialo tylko szlifa czy np jest po konkretnym dzwonie. 2. Czy to malowanie wystepowalo w sv650s z roku 2010? - niebieski z bialym pasem od zadupka przez bak az po czasze. Dostale tez numer VIN - jesli ktos moze cos z niego odczytac to bede wdzieczny JSBY132200108100 Edytowane 2 Czerwca 2016 przez Siwy (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 CHYBA tak, mam znajomego który rozbił taką sv, własnie chyba 2010 czy 2011 rok, sprowadzał z anglii w identycznym malowaniu. po forum jeździ jeszcze jedna taka ale nie pamiętam kto jest właścicielem bo widziałem go ze 2-3 razy na spocie. a co do takich rzeczy może podpytaj Sołtysa - on się zajmuje (zajmował?) sprowadzaniem moto z Anglii własnie, więc powinien coś wiedzieć 1 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 3 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Jak to anglik, proponował bym sprawdzić czy ruda nie szaleje u mnie trochę starszy braciszek bo 2003r i w niektórych miejscach jest dramat Z tego co wiem mój też pochodzi z wysp. 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi