Nervus Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2016 Koledzy może poratujecie. Potrzebuję spinkę od łańcuszka najlepiej od tego modelu, albo spokrewnionej Kawy. Może leży u kogoś stary łańcuszek po wymianie? Próbowałem od Hondy Shadow, ale ma za duże otwory na trzpienie 3 mm. Ja potrzebuję z 2 mm otworami. Może ktoś z Was ma w garażu i mógłby poratować? Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj
Nervus Opublikowano 10 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2016 Serio, nikt nic nie ma po wymianie..? Jakiś rozerwany itp.? 0 Cytuj
chylon Opublikowano 10 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2016 Napisz do warsztatów motocyklowych Stuntex , Motorwings , Tim Motocenter może będą coś mieli 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039
Nervus Opublikowano 10 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2016 (edytowane) Napisz do warsztatów motocyklowych Stuntex , Motorwings , Tim Motocenter może będą coś mieli Dzięki. Motorwings nic nie mają. Oddali już akurat do utylizacji. Natomiast w stunt-ex jest mała nadzieja. Coś tam Paweł ma EDIT: Chciałem tutaj za pośrednictwem forum podziękować Pawłowi z stunt-ex za pomoc i poratowanie potrzebną częścią. Piona! Dzięki niemu mogłem złożyć motocykl i wreszcie rozpocząć sezon Polecam! EDIT2: Temat do zamknięcia. Edytowane 14 Czerwca 2016 przez Nervus (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi