Sławek89 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 (edytowane) Witam wszystkich z Forum Łódzkich Motocyklistów, W imieniu mojej narzeczonej Kingii oraz Swoim chcielibyśmy serdecznie zaprosić na nasz ślub: Rozpoczęcie planujemy na godzinę 13:30 (Łódź - górna, możemy spotkać się o 13:30 na skrzyżowaniu Śmigłego-Rydza i Dąbrowskiego, stacja ORLEN) i pojedziemy razem do młodej do Domaniewic (8km za Głownem w stronę Łowicza). Następnie pod kościół w Domaniewicach, a po ślubie wracamy znów do Łodzi do restauracji "Fabrykant" która znajduje się w Łodzi przy ul. Siedleckiej 3. Będzie nam bardzo miło jeśli zaszczycicie nas swoją obecnością, a ze swojej strony gwarantujemy małe podziękowanie w postaci %%% pod salą. Serdecznie Zapraszamy!!! Edit: Całość może się troszkę potrwać więc aby nie stracić całej soboty zapraszamy bezpośrednio pod kościół w Domaniewicach a następnie udamy się do restauracji "Fabrykant" w Łodzi Pozdrawiamy Edytowane 6 Czerwca 2016 przez Sławek89 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczomb Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 (edytowane) 1) Najlepszego na nowej drodze życia 2) To troche nierozsądne podawać na publicznym forum adres swój i narzeczonej z informacją kiedy nikogo tam nie będzie przez cały dzień Edytowane 1 Czerwca 2016 przez jaszczomb (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek89 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 1) Najlepszego na nowej drodze życia 2) To troche nierozsądne podawać na publicznym forum adres swój i narzeczonej z informacją kiedy nikogo tam nie będzie przez cały dzień Dziękujemy jaszczomb za życzenia. Dzięki - masz racje. Co prawda i tak ktoś w domu zawsze będzie ale faktycznie tak będzie bezpieczniej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Nie no ja nie wyrobię Sławek zek się żeni postaramy się z Gonią podjechać ale bardziej pod kościół . Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia . Kościelny o której godzinie w Domaniewicach 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek89 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Nie no ja nie wyrobię Sławek zek się żeni postaramy się z Gonią podjechać ale bardziej pod kościół . Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia . Kościelny o której godzinie w Domaniewicach Cześć Sławku, jak widzisz i na mnie przyszła pora:) Ciesze się bardzo że przyjedziecie dawno się już nie widzieliśmy więc będzie mi bardzo miło zobaczyć Cię z Gonią Ślub zaczyna się o 16 w Domaniewicach i pewnie potrwa 30-40 minut więc możecie przyjechać na sam ślub lub ciut później to może chociaż na sale Nas odprowadzicie:) W sumie to w rozmowie z Suchym doszliśmy do wniosku że jeśli ktoś ma ochotę przyjechać to może faktycznie spotkać się już w Domaniewicach żeby nie stracić całej soboty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Spoko będziemy 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Coś mi się moto pierdzieli ale jak się nie popsuje to będę i ja ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 (edytowane) Niestety nie dam rady was wesprzeć ale życzę wam . Dużo szczęścia i zdrowia na nowej drodze życia. Edytowane 6 Czerwca 2016 przez Buziak (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garg07 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Ja pracuję do 18, więc nie dam rady. Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek89 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Coś mi się moto pierdzieli ale jak się nie popsuje to będę i ja ;-) Aga oby Ci się wcale moto nie psuło a już tym bardziej w sobotę mam nadzieje że do zobaczenia Buziak i garg07 rozumiem i dziękuje Wam za życzenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Może i mnie się uda ale pewnie pod Kościół podjadę bo wcześniej raczej nie dam rady. Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek89 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Może i mnie się uda ale pewnie pod Kościół podjadę bo wcześniej raczej nie dam rady. Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka No i super PIT. Dzięki i do zobaczenia Gdyby jeszcze ktoś miał wolne popołudnie to zapraszamy Tak jak pisałem wcześniej faktycznie lepiej spotkać się pod kościołem ponieważ zanim pojadę po młodą, jakieś ceregiele u niej itp to zleci pół ładnej soboty niestety już przygotowań nadszedł czas więc już nie będę wchodził na forum ale jeszcze raz serdecznie zapraszamy :) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logan Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Mnie i Kamili pozostaje tylko złożyć najlepsze życzenia, ponieważ jeszcze jesteśmy w poślubnej i zaraz po rozpoczynamy przygotowania do remontu Bandita 0 Cytuj Konfucjusz: Powiedz mi, a zapomnę. Pokaż mi, a zapamiętam. Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. 2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Niestety dopiero wyszedłem z występów także przepraszam ale mimo przyspieszenia Z10tki nie zdążę. Życzę Wam dużo szczęścia i siły byście razem szli przez życie. Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Jeszcze raz wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia . Wieczorkiem za zdrowie Młodej Pary wypite . Sławek jak będziesz miał zdjęcia ze ślubu to je tutaj wrzuć . 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek89 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 W imieniu moim i już mojej żonki Kingii dziękujemy za wszystkie życzonka, te złożone tu, za pośrednictwem forum ale jak również te złożone pod kościołem bardzo Wam dziękujemy za obecność, małą sesje zdjęciową po i odprowadzenie na sale :) było super Kinga zadowolona a ja przeszczęśliwy że byliście mamy nadzieje że wódeczka weselna już skonsumowana i że Wam smakowała przepraszamy że dopiero dziś się odzywamy ale musieliśmy wszystko poogarniać a już dziś pakujemy się i wyjeżdżamy w podróż poślubną Chylon, zdjęcia mam dostać dopiero po sesji ślubnej ale jak tylko dostane jakieś wcześniej to napewno wstawię na forum jeszcze raz DZIĘKUJEMY!!! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 To nam było miło sprawić wam radość, zdrówko wypite na zdjęcia poczekamy i jeszcze raz wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia aby była usłana płatkami róż i dużo zdrówka ;-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek89 Opublikowano 4 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Narazie mam tylko tyle zdjęć, ale jak tylko dostane więcej napewno się z Wami podzielę jeszcze raz dziękujemy za przybycie i do zobaczenia :) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi