Sławek89 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2016 (edytowane) Witam wszystkich z Forum Łódzkich Motocyklistów, W imieniu mojej narzeczonej Kingii oraz Swoim chcielibyśmy serdecznie zaprosić na nasz ślub: Rozpoczęcie planujemy na godzinę 13:30 (Łódź - górna, możemy spotkać się o 13:30 na skrzyżowaniu Śmigłego-Rydza i Dąbrowskiego, stacja ORLEN) i pojedziemy razem do młodej do Domaniewic (8km za Głownem w stronę Łowicza). Następnie pod kościół w Domaniewicach, a po ślubie wracamy znów do Łodzi do restauracji "Fabrykant" która znajduje się w Łodzi przy ul. Siedleckiej 3. Będzie nam bardzo miło jeśli zaszczycicie nas swoją obecnością, a ze swojej strony gwarantujemy małe podziękowanie w postaci %%% pod salą. Serdecznie Zapraszamy!!! Edit: Całość może się troszkę potrwać więc aby nie stracić całej soboty zapraszamy bezpośrednio pod kościół w Domaniewicach a następnie udamy się do restauracji "Fabrykant" w Łodzi Pozdrawiamy Edytowane 6 Czerwca 2016 przez Sławek89 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
jaszczomb Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2016 (edytowane) 1) Najlepszego na nowej drodze życia 2) To troche nierozsądne podawać na publicznym forum adres swój i narzeczonej z informacją kiedy nikogo tam nie będzie przez cały dzień Edytowane 1 Czerwca 2016 przez jaszczomb (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj
Sławek89 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2016 1) Najlepszego na nowej drodze życia 2) To troche nierozsądne podawać na publicznym forum adres swój i narzeczonej z informacją kiedy nikogo tam nie będzie przez cały dzień Dziękujemy jaszczomb za życzenia. Dzięki - masz racje. Co prawda i tak ktoś w domu zawsze będzie ale faktycznie tak będzie bezpieczniej 1 Cytuj
chylon Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2016 Nie no ja nie wyrobię Sławek zek się żeni postaramy się z Gonią podjechać ale bardziej pod kościół . Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia . Kościelny o której godzinie w Domaniewicach 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039
Sławek89 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2016 Nie no ja nie wyrobię Sławek zek się żeni postaramy się z Gonią podjechać ale bardziej pod kościół . Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia . Kościelny o której godzinie w Domaniewicach Cześć Sławku, jak widzisz i na mnie przyszła pora:) Ciesze się bardzo że przyjedziecie dawno się już nie widzieliśmy więc będzie mi bardzo miło zobaczyć Cię z Gonią Ślub zaczyna się o 16 w Domaniewicach i pewnie potrwa 30-40 minut więc możecie przyjechać na sam ślub lub ciut później to może chociaż na sale Nas odprowadzicie:) W sumie to w rozmowie z Suchym doszliśmy do wniosku że jeśli ktoś ma ochotę przyjechać to może faktycznie spotkać się już w Domaniewicach żeby nie stracić całej soboty 1 Cytuj
chylon Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2016 Spoko będziemy 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039
AgaJaga Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2016 Coś mi się moto pierdzieli ale jak się nie popsuje to będę i ja ;-) 1 Cytuj
Buziak Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2016 (edytowane) Niestety nie dam rady was wesprzeć ale życzę wam . Dużo szczęścia i zdrowia na nowej drodze życia. Edytowane 6 Czerwca 2016 przez Buziak (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
garg07 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2016 Ja pracuję do 18, więc nie dam rady. Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia. 0 Cytuj
Sławek89 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2016 Coś mi się moto pierdzieli ale jak się nie popsuje to będę i ja ;-) Aga oby Ci się wcale moto nie psuło a już tym bardziej w sobotę mam nadzieje że do zobaczenia Buziak i garg07 rozumiem i dziękuje Wam za życzenia 1 Cytuj
PIT Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2016 Może i mnie się uda ale pewnie pod Kościół podjadę bo wcześniej raczej nie dam rady. Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj
Sławek89 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2016 Może i mnie się uda ale pewnie pod Kościół podjadę bo wcześniej raczej nie dam rady. Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka No i super PIT. Dzięki i do zobaczenia Gdyby jeszcze ktoś miał wolne popołudnie to zapraszamy Tak jak pisałem wcześniej faktycznie lepiej spotkać się pod kościołem ponieważ zanim pojadę po młodą, jakieś ceregiele u niej itp to zleci pół ładnej soboty niestety już przygotowań nadszedł czas więc już nie będę wchodził na forum ale jeszcze raz serdecznie zapraszamy :) 0 Cytuj
Logan Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2016 Mnie i Kamili pozostaje tylko złożyć najlepsze życzenia, ponieważ jeszcze jesteśmy w poślubnej i zaraz po rozpoczynamy przygotowania do remontu Bandita 0 Cytuj Konfucjusz: Powiedz mi, a zapomnę. Pokaż mi, a zapamiętam. Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. 2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek"
PIT Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2016 Niestety dopiero wyszedłem z występów także przepraszam ale mimo przyspieszenia Z10tki nie zdążę. Życzę Wam dużo szczęścia i siły byście razem szli przez życie. Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj
chylon Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2016 Jeszcze raz wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia . Wieczorkiem za zdrowie Młodej Pary wypite . Sławek jak będziesz miał zdjęcia ze ślubu to je tutaj wrzuć . 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039
Sławek89 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2016 W imieniu moim i już mojej żonki Kingii dziękujemy za wszystkie życzonka, te złożone tu, za pośrednictwem forum ale jak również te złożone pod kościołem bardzo Wam dziękujemy za obecność, małą sesje zdjęciową po i odprowadzenie na sale :) było super Kinga zadowolona a ja przeszczęśliwy że byliście mamy nadzieje że wódeczka weselna już skonsumowana i że Wam smakowała przepraszamy że dopiero dziś się odzywamy ale musieliśmy wszystko poogarniać a już dziś pakujemy się i wyjeżdżamy w podróż poślubną Chylon, zdjęcia mam dostać dopiero po sesji ślubnej ale jak tylko dostane jakieś wcześniej to napewno wstawię na forum jeszcze raz DZIĘKUJEMY!!! 3 Cytuj
AgaJaga Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2016 To nam było miło sprawić wam radość, zdrówko wypite na zdjęcia poczekamy i jeszcze raz wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia aby była usłana płatkami róż i dużo zdrówka ;-) 2 Cytuj
Sławek89 Opublikowano 4 Lipca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2016 Narazie mam tylko tyle zdjęć, ale jak tylko dostane więcej napewno się z Wami podzielę jeszcze raz dziękujemy za przybycie i do zobaczenia :) 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi