Skocz do zawartości

Suzuki Gsx 1400

markowicz

Rekomendowane odpowiedzi

Super klasyk, według mnie zdjęcie takiego motocykla powinno się znajdować przy haśle "motocykl" na wikipedii :smile: 

Piękny muscle bike  :smile:

Zawsze chciałem takiego mieć i to dokładnie w tym malowaniu.  Bardzo ładne i ciekawe, nie tuzinkowe moto.

pozdrawiam :riding:

Bardzo fajna jazda :smile: aż miło się oglądało. Szczerze mówiąc zazdroszczę (pozytywnie) determinacji i odwagi do takiego doskonalenia techniki. Taka jazda udowadnia wartość starszych sprzętów, często niedocenianych. Wystarczy dobry jeździec. Pozdrawiam.

Fajny filmik - aż chce się pojeździć. Moto też niczego sobie! Szerokości i ciekawych winkli!

"Be yourself, no matter what they say!"

Sting

Dziękuję Wam. Miło czytać takie pozytywne komentarze.

Już za tydzień speed day:-) mam nadzieję na urwanie paru sekund. Nagram film i się pochwalę.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

thumb_flm_1467648585__speedday_marcin2.j

thumb_flm_1467648310__speedday_marcin.jp

Takie dwa zdjęcia ktoś zrobił..... a mnie się wydaje, że "leże" na asfalcie niczym Rossi :hihi:

thumb_flm_1467648890__img_3163.jpg

thumb_flm_1467648934__img_3164.jpg

Znowu zniszczyłem....Chyba źle kulosy układam :biggrin::wacko:

thumb_flm_1467649009__img_3168.jpg

I mój "kram". Dlatego na polu , bo prawdziwi twardziele stacjonują w krzakach, przy barze (wykwintnej restauracji, która jest 20 metrów dalej) :laugh2:

thumb_flm_1467648975__img_3155.jpgthumb_flm_1467650086__img_3153.jpg

Na koniec słów kilka.....

Motocykl sprawuje się wyśmienicie! Na prostej odstaje, w zakrętach odstaje, ale jakoś udaje się szybko i bezawaryjnie jeżdzić

Następny SpeedDay spędzać będę już w grupie C :biggrin:  Więc awans!!! Czas na to pozwala ale również sytuacja na torze . W grupie D (dotąd w niej jeżdziłem) są osoby , które okrążenie pokonują w dwie minuty ( jak ja np.) i osoby , które jadą 3 minuty. Jak się domyślacie różnica taka powoduje wiele niebezpiecznych sytuacji. W grupie C jest.... stabilniej. Nie ma takiego dojeżdżania i wyprzedzania po 15 motocykli na zakręcie.... Wszyscy zapieprzają po prostu ( już nie mówię co jest w B i A).

Także suzuki będzie jedynym tak starym , oldschoolowym , metalowym dziadkiem w grupie C :riding:

Ps: Pytali o jakieś koce.... ale nie wiem o co im chodzi :hihi:  powiedziałem , że mam- w kratę :laugh2:

Genialny sprzęt! Klasyka gatunku i jedno z ładniejszych malowań :smile: Gratulacje! 

Filmik fajny, widać, że Kierownik nieźle ogarnia :biggrin: 

Nie źle pomykasz ja mam swojego od miesiąca wcześniej Cruzery ale czas pozwala mi na jazdę tylko w weekend ale z każdym dniem coraz bardziej mi się podoba ta maszyna super się jeździ .

Darmowe Ogłoszenia Lokalne     Malito.pl

• 2 tygodnie później...

Film z ostatniego Speed Daya . Tym razem grupa C. Kamerę umiejscowiłem tak, żeby było widać biegi.

Na końcu można zauważyć dosyć nieciekawe zdarzenie. Efektowna gleba innego uczestnika. Mam nadzieję, że niegroźna. 

Tym razem było...... gorąco ( ok. 32 stopni). Samo  ubieranie w kombiak było trudne.Oczekiwanie na start też. Czasy osiągałem niezłe byłem gdzieś w środku grupy C, no może bliżej drugiej połowy:)

Cóż , myślę,że torowe możliwości motocykla się kończą. Zaczyna mnie drażnić brak mocy przy wyższych prędkościach, nisko zamontowane podnózki, brak aerodynamiki, miękkie zawieszenie (pomimo utwardzenia) itd.

Wszystko, co jest zaletą na co dzień,   tam jest wadą. 

Podoba mi się. Płynnie to wygląda więc jest szybko. Gratuluję ogarniana. 

...You can be better than that..

╭〔︶︵︶〕

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 3 lata później...

Próbowałem sprzedać. Jednak po kilku wizytach osób zainteresowanych darmową przejażdżką i rozmowami o filozofii chyba zrezygnuje. Nie chcę nikomu zrobić krzywdy. 

Moto jeździ bez żadnych problemów. Dbam o serwis i coraz częściej myję i masuję maszynę 😂 

IMG_20200408_144301.jpg