andreew Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Liberty Motors i Port Łódź zapraszają na największą imprezę motocyklową tego sezonu w Łodzi. W dniach 11-12 czerwca na parkingu Portu Łódź odbędą się Dni Otwarte Liberty Motors połączone z imprezą Harley on Tour 2016. Harley on Tour to cykl imprez organizowanych przez legendarnego, amerykańskiego producenta motocykli. W tym roku Harley-Davidson zawita od 9 polskich miast. W Łodzi ekipa Harley’a pojawi się w weekend - 11 i 12 czerwca. Pasjonaci dwóch kółek będą mogli osobiście doświadczyć jazdy najnowszymi motocyklami z oferty 2016. Do dyspozycji uczestników będą łącznie 23 maszyny. Autoryzowany dealer Harley-Davidson - firma Liberty Motors, przygotowała ponadto jazdy testowe motocyklami innych znany producentów. Na Dniach Otwartych Liberty Motors do dyspozycji będą motocykle i skutery takich marek jak: BMW, Ducati, Yamaha, Piaggio i Vespa. Na parkingu Portu Łódź stanie również centrum testowe sprzętu motocyklowego. Szczegóły wkrótce na stronie http://www.libertymotors.pl. Link do wydarzenia na Facebooku 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit71 Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Liberty Motors i Port Łódź zapraszają na największą imprezę motocyklową tego sezonu w Łodzi. Śmiem twierdzić,że największa się już odbyła 23.04,a jeszcze większa będzie 9.07 IMO. 4 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raq Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Witam, jazdy BMW płatne 50 dych za ok 45 min jazdy, Ducat mulit... 50 dych, HD za darmo i chyba yamaha jeszcze za free 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Śmiem twierdzić,że największa się już odbyła 23.04,a jeszcze większa będzie 9.07 IMO. Dobrze chlop prawi 9-07 będzie najwieksza impreza ☺ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro6ert Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Ja się wybieram w sobotę, umówione jazdy HD, Yamaha Tracer i S1000R. Ducatow brak. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spons78 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Potestujemy w niedzielę 0 Cytuj Mój kanał na YouTube https://youtube.com/tkacprzak Bezpieczne miejsca postojowe dla motocykli. FanPage - https://www.facebook.com/postojmotocyklelodz/ Buspasy dla motocyklistów! FanPage - https://www.facebook.com/pages/Buspasy-dla-motocyklistow-Lodz/379016688918647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joto25 Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Witam, jazdy BMW płatne 50 dych za ok 45 min jazdy, Ducat mulit... 50 dych, HD za darmo i chyba yamaha jeszcze za free Chciałem zdementować info, że jazda yamahą jest za free Wklejam info jakie dostałem: "[...]Motocykle Yamaha wyjeżdżają o pełnych godzinach i trwają 30 min. Obowiązuje limit 30 km. Zwrotna Kaucja - 300 pln Opłata za jazdę - 30 pln Kaucja jest wnoszona w celu uniknięcia obsunięć w harmonogramie, i nie będzie zwracana osobą które przedłużą czas trwania jazdy demonstracyjnej. Opłata 30 pln ma pokryć koszt eksploatacji (paliwo itp.) i wykluczy konieczność odwiedzenia przez kierującego stacji paliwowej.[...]" 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAFAY Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 bylem testowalem 2 rok z rzedu bmki ......... za***iste sprzety . polecam bardzo...... godzinka frajdy i...... szara rzeczywistosc na kawie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majk Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Też się dzisiaj wybieram, na pierwszy plan idzie s1000r a na deser s1000xr 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Przejadę się zobaczyć co tam pokazują. Niby miałem na wycieczkę jechać, ale wczoraj zrobiłem 300 km a dzisiaj trzeba być na 18 w domu, więc podjadę do Portu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Załapałem się na małego Giesa. Fajny sprzęt 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczomb Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 (edytowane) Ja się zupełnie przypadkowo załapałem na 'stado' harleyów: Edytowane 12 Czerwca 2016 przez jaszczomb (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Tak żałuje, że sie nie wyrobiłem..zazdroszcze! 0 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro6ert Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Impreza udana, w miarę przez organizatorów ogarnięta Jazdy HD bezpłatnie, po około pół godziny, tylko w grupie i tylko po S14. Jeździłem Street'em 750 i Iron'em 883. Mówiąc krótko - nie moja bajka, i raczej nigdy moją nie będzie Z jazd płatnych próbowałem Yamah mt-09 Tracer i XSR 900. Oba moto oparte o ten sam silnik, ale zdecydowanie inne w "obyciu": Idąc tropem skłonności do, hmm golasów, było i BMW s1000R: Tu dodam, że na moją pochwałę zasługuje organizacja jazd w BMW - motongi przekazywane były na pełną godzinę, więc można było się trochę rozjeździć i miejsko, i nieco szybciej po S14. Było trochę znajomych, pogoda jak na zamówienie, w koło pełno 2oo, do których można było się przymierzyć, czy przejechać. Czego chcieć więcej? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spons78 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Impreza fajna. Pojeździłem Streetem 750 i Ironem 883. Przy okazji wpadła także Yamaha MT-09 Tracer. O pierwszych dwóch w filmie. O MT-09 - później 0 Cytuj Mój kanał na YouTube https://youtube.com/tkacprzak Bezpieczne miejsca postojowe dla motocykli. FanPage - https://www.facebook.com/postojmotocyklelodz/ Buspasy dla motocyklistów! FanPage - https://www.facebook.com/pages/Buspasy-dla-motocyklistow-Lodz/379016688918647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Mnie dzięki Xantonowi udało się zaliczyć 3 kursy, był Low rider, Ultra glide limited i street glide. Oczywiście ultra jako najcięższy prowadził się najlepiej, natomiast na low riderze czuć prawdziwego harrego czyli troszkę masażu ale nie za dużo 😀. W przerwie przejechałem się jeszcze skuterem T-max i utwierdzilem się w przekonaniu ze to nie dla mnie, niby łatwo miło i wygodnie ale nawet nie da się przegazowac na postoju 😀 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zazdroszczę wam, mnie obowiązki towarzyskie uziemiły 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf Opublikowano 27 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Byłem tylko przelotem obejrzeć, fajne sprzęciki zwłaszcza Streetem 750 choć to nie moja bajka ale miło było zasiąść i nacieszyć oko. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek127 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Jeździłem modelami zasugerowanymi przez sprzedawce w salonie jako spełniające moje kryteria: Low Rider i Heritage. Zakochałem się w Low, fantastyczna maszyna. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi