Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Suchy-wolk Opublikowano 29 Maja 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Dawno się nie odzywałem w kwestii mojego motocykla, gdyż w Daytonie, którą jeżdżę na co dzień nie wprowadzam modyfikacji od blisko 2 lat. Trudno powiedzieć czy to kwestia ograniczonego budżetu czy braku wyobraźni, jak tu zrobić z Daytony jeszcze lepszy motocykl cieszący oko. Może winowajcą jest drugi motocykl, który wszedł na główny plan reżysera i wymaga dopracowania? Sądzę, że kolejny jednoślad z pewnością wiele namieszał w garażowej przestrzeni. Najbardziej mi znajome twarze z Facebooka wiedzą co się dzieje w kwestii nowego motocykla, kiedy go kupiłem i jak wygląda. Stwierdziłem, że pisanie o tym na forum niczego nie zmieni, a ja osobiście nie uchodzę za człowieka, który się chwali. Nie widzę nic w tym złego, gdy inni to robią, ale ja po prostu nie zawsze "czuje bluesa" i pozostawiam trochę prywaty dla siebie Tym razem chciałbym wyjść publicznie, ponieważ zauważyłem na ostatnim wyjeździe z Krzychem @kwinto, który również śmiga, że właściwie to nie ma z kim jeździć na tory. Co z tego, że jest mało obiektów w Polsce, skoro nie ma kogo namawiać na wyjazdy? Niestety zdecydowana większość z Was posiada motocykle wyłącznie drogowe, w które wkłada połowę swoich pensji i gleba była by zbyt kosztowna. Ja to rozumiem, wszyscy to rozumieją, ale im częściej myślę o torowaniu, tym rzadziej mam ochotę wyjeżdżać na ulice. Nie zrezygnuję z jazdy po naszym mieście, bo to dostarcza mi wiele frajdy, ale w planach mam namówienie łódzkiej społeczności do aktywności torowej. Dlatego też wychodzę z inicjatywą "chwalenia się" i mam nadzieję, że uda mi się namówić kolegów z łódzkiego podwórka, aby również umieścili tu swoje maszyny i nakłonili tym samym Was do poszukiwań drugiego motocykla Nie mniej jednak przechodząc do meritum chciałbym Wam zaprezentować mój nowy (stary) nabytek z 2002 roku. Zakupiłem go od szanownego kolegi Piotrka @Sikorr zimą tego roku za kilka skrzynek ze słodyczami z programu na TVP. W zasadzie motocykl już był przygotowany do jazdy po torze i nie wiele mi pozostało w nim do modyfikacji, ale już jeden sezon przejeździłem Hondą CBR F4 na torach, która mnie się wizualnie nie podobała. Skoro sam się wstydziłem na nią patrzeć i nie chciałem w nią inwestować, postanowiłem zmienić na bardziej sportowy i agresywny motocykl. Teraz problem zniknął, a Yamaha R6 w wersji gaźnikowej cieszy nowego właściciela Próżno szukać w nim super hiper doładowań, nitro, power commandera i 200 niutonów - bo to wszystko jest ch*ja warte z tak amatorskimi umiejętnościami Póki co: - laminaty torowe - sportowy układ LeoVince (kolektory + końcówka) - sportowe sety - szybki wlew (korek) paliwa bez kluczyka - crash pady Na ten moment nie mam nawet innych fotek niż ta wstawiona powyżej, gdyż póki co odwiedziłem wyłącznie na R6 tor WallraV Race Center. Zamierzam w najbliższym czasie założyć klatkę typu street lub więcej crash padów chroniących motocykl, aby były mniejsze szkody przy glebie. Może z czasem przyjdą jeszcze jakieś pierdoły, ale na ten moment najlepszą inwestycję jaką dokonałem to zakup kocy grzewczych do Yamahy 6 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Cholera. To teraz nie pozostaje mi nic innego jak napisać wypracowanie o mojej ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Ja tylko po to robię prawo jazdy żeby na tor wyskoczyć Od dawna znajomi namawiają żeby nie robić z Bandziora gmolowoza rodem z nauki jazdy tylko zakupić R6 bez papierów i śmigać po torze. Bardzo ładnie się prezentuje. Piękny kolor. Zazdraszczam! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 A mają tam szutru trochę na tym torze? ew. mogę jeździć poboczem 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 30 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Od dawna znajomi namawiają żeby nie robić z Bandziora gmolowoza rodem z nauki jazdy tylko zakupić R6 bez papierów i śmigać po torze. Bandziora zostaw na ulicę i dokup R6, będzie idealnie A mają tam szutru trochę na tym torze? ew. mogę jeździć poboczem Droga na tor często prowadzi po bezdrożach jeśli Cię to satysfakcjonuje 2 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Cholera. To teraz nie pozostaje mi nic innego jak napisać wypracowanie o mojej ;-) Rolek Ty zacznij jeździć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Macku, Ty wiesz jaki teraz mam prorytet. Na szczęście, powoli coraz bliżej końca. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 czekam na ten dzień 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Uwierz mi że ja też :-D :-D ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Majk Opublikowano 19 Września 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 (edytowane) @Suchy-wolk odgrzeje Twojego kotleta. Marcin rozstał sie z swoim motocyklem, zostałem nowym właścicielem. R6 poszła od razu do malowania, troche folii, naklejek i coś mi się wydaję, że jeszcze nie jednemu wpadnie w oko ;). Początki były cieżkie aby wizualnie doprowadzić ją do fajnego stanu. Teraz patrząc na ten motocykl od razu gęba się uśmiecha. Mam nadzieję, że do przyszlego sezonu w pełni się dozbroje i będę częstrzym gościem na tracdayach Edytowane 19 Września 2017 przez Majk (wyświetl historię edycji) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 19 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 ładnie odszczurzona 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marttino Opublikowano 19 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 Co tu mówić -super robota- 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi