salat Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2016 O to że zostaniesz dawcą organów to sie nie martw bo z motocyklisty który uległ śmiertelnemu wypadkowi żadko kiedy coś nadaje się jeszcze do recyclingu Taki żarcik U mnie było dokładnie tak samo, najpierw rodzice zwłaszcza matka, potem żona do niej dołączyła, ale przyszedł taki moment że nie pytając się nikogo o pozwolenie czy akceptację przyprowadziłem najpierw motorower potem motocykl i musieli się z tym pogodzić. Teraz nadal uważają że motocykl jest niebezpieczny ale wiedzą że nic się nie poradzi na to że głupek czyli ja jeździ i będzie jeździł na moto. 3 Cytuj
Nikita Opublikowano 31 Maja 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2016 wow silna mobilizacja i chęć. Ja zbyt bardzo kocham moich bliskich i nie chce, aby za każdym razem gdy mówię o moto w ich oczach były łzy szukam złotego środka, stąd pewnie moja wymówka(że nie mam prawa jazdy) bo jak tego nie masz nie ma co dalej gnać.... (ale w tajemnicy wam powiem,że na crossa już mam w 80% zgody i akceptacji....) więc jakiś sukces:P a tak fraza o organach SALAT moich nikt by nie chciał zbyt lubię pifffko:P 2 Cytuj
Dawid Xrv Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2016 (edytowane) Napomknij w domu że motocykle faaajne są, ale ostatnio zakochałaś się w skokach spadochronowych i to jest to co chcesz robić i że pod Łodzią to nawet kursy są!!! I będzie tak: "Dziecko! To lepiej już tymi motórami jeździj. Do ziemi blisko" A na poważnie to czasem warto być egoistą, postawić starych przed faktem dokonanym. Brnąć w swoje. Żeby se na stare lata nie pluć w brodę. Edytowane 31 Maja 2016 przez Dawid Xrv (wyświetl historię edycji) 3 Cytuj
chylon Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2016 zbyt lubię pifffko:P I tym oto sposobem pasujesz do nas my też lubimy piffffko . Nie zniechęcaj się jeżeli masz prawo jazdy kat. B co najmniej trzy lata to poszukaj jakiegoś skuterka 125 cm i spróbuj i może rodzina się przyzwyczai . NIE ODPUSZCZAJ !!! 2 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039
Dawid Xrv Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2016 (edytowane) JA swoich starych postawiłem przed faktem dokonanym. Przyprowadziliśmy z kumplem grata. Wstawiłem do garażu i już. Ojciec powiedział że mnie na stare lata popierd...o! Nabucany dwa tygodnie chodził. A po czasie to już nawet prawą ręką zaczął kręcić jak wyjeżdżam z podwórka. Czasem se nawet przegazuje Postawić przed faktem dokonanym. Oswoją się. A jak będą robić problemy, pier**lić trzy po trzy to wsiadasz na grata i wszystkie smutki idą w pizdu Ciesz się życiem! Edytowane 31 Maja 2016 przez Dawid Xrv (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Buziak Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2016 Witaj, Powiem tak większość z nasz jeździ wolniej szybciej i jakoś żyją. Jak masz swoją wewnętrzna potrzebę , pragnienie lub marzenie to musisz to realizować nie ma co się zamykać Bo ktoś tam coś . Idąc ulicą można zginąć, kładąc sie spać można się nie obudzić. Tak nie można podchodzić do życia. Pozdrawiam 0 Cytuj
Cumulus Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2016 (edytowane) w skokach spadochronowych i to jest to co chcesz robić i że pod Łodzią to nawet kursy są!!! I będzie tak: "Dziecko! To lepiej już tymi motórami jeździj. Do ziemi blisko" Na lotnisku dla przekory sobie gadamy "synu lataj nisko i powoli" choć samolotów się to tyczy. Kiedyś moja żona wcześnie rano wstała i zdziwiona pyta: - "Co ty znowu nie śpisz?" - "Pakuję się" - "Co cię znowu pop*erdoliło! Gdzie się pakujesz?" - "Jadę licencję pilota zrobić" - "Co takiego...??? Kiedy? Gdzie?" - "Dzisiaj... Przed chwilą ogłoszenie widziałem i nie przeszkadzaj bo już za 4 godziny w Czechach kurs się zaczyna" Teraz szczęśliwa bo tłumaczę... że jak nie na moto, to mogę iść chwilę samolotem polatać, ale "nieco" więcej kasy z konta zniknie. Nie wiem dla czego, ale jakoś ją to uspokaja Takie małe Off-topic Edytowane 31 Maja 2016 przez Cumulus (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Istnieją trzy byty wypełniające mą prywatną przestrzeń.Jedynie dwa ostatnie mają wymiar czysto materialny,i tylko one cieszą mnie, gdy wrzeszczą swą pełną mocą.
Bliźniak Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2016 Cześć 1 Cytuj intruderpolska.pl
Nikita Opublikowano 1 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2016 sumując rozmowę moja ukochana nutka https://www.youtube.com/watch?v=RjzujFoWxY8 0 Cytuj
Cumulus Opublikowano 4 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2016 Nie zniechęcaj się jeżeli masz prawo jazdy kat. B co najmniej trzy lata to poszukaj jakiegoś skuterka 125 cm i spróbuj i może rodzina się przyzwyczai . NIE ODPUSZCZAJ !!! Na prawdziwym skuterze ciężko Fun złapać. Chyba, że tu o takich skuterkach razem opowiadamy... http://allegro.pl/yamaha-yzf-r125-matt-grey-a1-b-i6143685459.html#thumb/6 (To bliziutko było i warte oglądnięcia) Trzylatek za połowę ceny co na początek w zupełności by Ci wystarczył. Te 15 kucyków daje na początek radę, a sprawdzić się można jeżeli o Fun tu ma chodzić. Zawsze warto jakieś moto przed zakupem oblukać, tylko po to, by na przyszłość wiedzieć czego się szuka. Nikita... tak to w rzeczywistości wygląda tyle, że w mniejszym troszeczkę wydaniu. Coś takiego na pewno Fun dostarczy. http://motocykle-lodz.pl/topic/11744-rn19/ BTW: Fajna ta nutka, choć osobiście wolę jak Buka z Rahimem i Natalią nadaje 0 Cytuj Istnieją trzy byty wypełniające mą prywatną przestrzeń.Jedynie dwa ostatnie mają wymiar czysto materialny,i tylko one cieszą mnie, gdy wrzeszczą swą pełną mocą.
Blizniak75 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2016 Powitać. Powodzenia i wytrwałości w spełnianiu marzeń, 0 Cytuj
Emil89 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2016 Cześć Powodzenia w świecie motocyklowych przygód 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie...
Rekomendowane odpowiedzi