salat Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 O to że zostaniesz dawcą organów to sie nie martw bo z motocyklisty który uległ śmiertelnemu wypadkowi żadko kiedy coś nadaje się jeszcze do recyclingu Taki żarcik U mnie było dokładnie tak samo, najpierw rodzice zwłaszcza matka, potem żona do niej dołączyła, ale przyszedł taki moment że nie pytając się nikogo o pozwolenie czy akceptację przyprowadziłem najpierw motorower potem motocykl i musieli się z tym pogodzić. Teraz nadal uważają że motocykl jest niebezpieczny ale wiedzą że nic się nie poradzi na to że głupek czyli ja jeździ i będzie jeździł na moto. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikita Opublikowano 31 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 wow silna mobilizacja i chęć. Ja zbyt bardzo kocham moich bliskich i nie chce, aby za każdym razem gdy mówię o moto w ich oczach były łzy szukam złotego środka, stąd pewnie moja wymówka(że nie mam prawa jazdy) bo jak tego nie masz nie ma co dalej gnać.... (ale w tajemnicy wam powiem,że na crossa już mam w 80% zgody i akceptacji....) więc jakiś sukces:P a tak fraza o organach SALAT moich nikt by nie chciał zbyt lubię pifffko:P 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 (edytowane) Napomknij w domu że motocykle faaajne są, ale ostatnio zakochałaś się w skokach spadochronowych i to jest to co chcesz robić i że pod Łodzią to nawet kursy są!!! I będzie tak: "Dziecko! To lepiej już tymi motórami jeździj. Do ziemi blisko" A na poważnie to czasem warto być egoistą, postawić starych przed faktem dokonanym. Brnąć w swoje. Żeby se na stare lata nie pluć w brodę. Edytowane 31 Maja 2016 przez Dawid Xrv (wyświetl historię edycji) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 zbyt lubię pifffko:P I tym oto sposobem pasujesz do nas my też lubimy piffffko . Nie zniechęcaj się jeżeli masz prawo jazdy kat. B co najmniej trzy lata to poszukaj jakiegoś skuterka 125 cm i spróbuj i może rodzina się przyzwyczai . NIE ODPUSZCZAJ !!! 2 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 (edytowane) JA swoich starych postawiłem przed faktem dokonanym. Przyprowadziliśmy z kumplem grata. Wstawiłem do garażu i już. Ojciec powiedział że mnie na stare lata popierd...o! Nabucany dwa tygodnie chodził. A po czasie to już nawet prawą ręką zaczął kręcić jak wyjeżdżam z podwórka. Czasem se nawet przegazuje Postawić przed faktem dokonanym. Oswoją się. A jak będą robić problemy, pier**lić trzy po trzy to wsiadasz na grata i wszystkie smutki idą w pizdu Ciesz się życiem! Edytowane 31 Maja 2016 przez Dawid Xrv (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Witaj, Powiem tak większość z nasz jeździ wolniej szybciej i jakoś żyją. Jak masz swoją wewnętrzna potrzebę , pragnienie lub marzenie to musisz to realizować nie ma co się zamykać Bo ktoś tam coś . Idąc ulicą można zginąć, kładąc sie spać można się nie obudzić. Tak nie można podchodzić do życia. Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cumulus Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 (edytowane) w skokach spadochronowych i to jest to co chcesz robić i że pod Łodzią to nawet kursy są!!! I będzie tak: "Dziecko! To lepiej już tymi motórami jeździj. Do ziemi blisko" Na lotnisku dla przekory sobie gadamy "synu lataj nisko i powoli" choć samolotów się to tyczy. Kiedyś moja żona wcześnie rano wstała i zdziwiona pyta: - "Co ty znowu nie śpisz?" - "Pakuję się" - "Co cię znowu pop*erdoliło! Gdzie się pakujesz?" - "Jadę licencję pilota zrobić" - "Co takiego...??? Kiedy? Gdzie?" - "Dzisiaj... Przed chwilą ogłoszenie widziałem i nie przeszkadzaj bo już za 4 godziny w Czechach kurs się zaczyna" Teraz szczęśliwa bo tłumaczę... że jak nie na moto, to mogę iść chwilę samolotem polatać, ale "nieco" więcej kasy z konta zniknie. Nie wiem dla czego, ale jakoś ją to uspokaja Takie małe Off-topic Edytowane 31 Maja 2016 przez Cumulus (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Istnieją trzy byty wypełniające mą prywatną przestrzeń.Jedynie dwa ostatnie mają wymiar czysto materialny,i tylko one cieszą mnie, gdy wrzeszczą swą pełną mocą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bliźniak Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Cześć 1 Cytuj intruderpolska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikita Opublikowano 1 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 sumując rozmowę moja ukochana nutka https://www.youtube.com/watch?v=RjzujFoWxY8 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek96 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Cześć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cumulus Opublikowano 4 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Nie zniechęcaj się jeżeli masz prawo jazdy kat. B co najmniej trzy lata to poszukaj jakiegoś skuterka 125 cm i spróbuj i może rodzina się przyzwyczai . NIE ODPUSZCZAJ !!! Na prawdziwym skuterze ciężko Fun złapać. Chyba, że tu o takich skuterkach razem opowiadamy... http://allegro.pl/yamaha-yzf-r125-matt-grey-a1-b-i6143685459.html#thumb/6 (To bliziutko było i warte oglądnięcia) Trzylatek za połowę ceny co na początek w zupełności by Ci wystarczył. Te 15 kucyków daje na początek radę, a sprawdzić się można jeżeli o Fun tu ma chodzić. Zawsze warto jakieś moto przed zakupem oblukać, tylko po to, by na przyszłość wiedzieć czego się szuka. Nikita... tak to w rzeczywistości wygląda tyle, że w mniejszym troszeczkę wydaniu. Coś takiego na pewno Fun dostarczy. http://motocykle-lodz.pl/topic/11744-rn19/ BTW: Fajna ta nutka, choć osobiście wolę jak Buka z Rahimem i Natalią nadaje 0 Cytuj Istnieją trzy byty wypełniające mą prywatną przestrzeń.Jedynie dwa ostatnie mają wymiar czysto materialny,i tylko one cieszą mnie, gdy wrzeszczą swą pełną mocą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
picek33 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Witaj 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blizniak75 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Powitać. Powodzenia i wytrwałości w spełnianiu marzeń, 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil89 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Cześć Powodzenia w świecie motocyklowych przygód 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi