Skocz do zawartości

Fłm Day 2016 - 5 Urodziny 9.07.2016

Suchy-wolk

92 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak będzie?

• Za***iście, elegancko, w porządeczku
      84
    • Do kitu jak zawsze
      3
    • Nienawidzę FŁM
      5

Rekomendowane odpowiedzi

Elegancko, jakoś wcześniej się grupa zbiera gdzieś czy każdy dojeżdża w własnym tempie ? ;>

zaklepuje jedna o ktorej pod futu???

Około :smile:  22.30 

P.S. Z zaproszeń zostało mi 1  :decayed:

Mam juz pomysla rodem z filmu szybcy i wsciello czyli ratrace, jak dobrze pamietam pierwsza czesc sagi

Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj.. 

Super impreza. U mnie wszyscy zadowoleni (7latka i w gore) kazdemu sie podobalo. Szacun za robote do organizatorow bo wiem ile jest roboty przy takich spedach.

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

Super impreza :-) miło patrzeć jak się FŁM rozwija. Kawał dobrej roboty :-)

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

Paweł Volusia

Byłem, widziałem, przeżyłem. Super urodziny. Co prawda musiałem się zawinąć około 16 ale świetnie się bawiłem. Dzięki za fajne chwile.

Bardzo fajnie to wyszło, mnogość atrakcji, każdy mógł znaleźć coś dla siebie, pogoda wytrzymała, a ludzie dopisali :smile: Super! Nawet i mnie się udało załapać na wywiad do ŁWD (literówkę w nazwisku wybaczam :P). Miłej zabawy Futuryściakom :smile:

Żałuję, ale w ostatniej chwili musiałem zrezygnować...

"Nastepną razą"... ;)

"Be yourself, no matter what they say!"

Sting

Mimo, że nie piłem to jestem zadowolony z afterka. Pogadałem, pośmiałem się, lecimy na tor :biggrin:

Dzięki i do następnego :smile:

all right partner, keep on rollin' baby!

Bardzo fajnie zorganizowana impreza :rock: , całe szczęście że pogoda dopisywała do ostatniej chwili - Agajaga czuwała :biggrin: . 

Torcik w futu :urodziny: bardzo smaczny, dotrzymałem z nielicznymi do 4 rano przy drinkach  :cheers: .

Niestety do 13 byłem w pracy ale przy organizowaniu następnej imprezy oferuję swoją pomoc.

Jak będę obchodził swoje urodziny to poproszę pewnie organizatorów o zrobienie takiego show  :decayed: .

BRAWO DLA ORGANIZATORÓW

:rock:  :rock:  :rock:  :rock:

I JESZCZE RAZ WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO

:urodziny:  :urodziny:  :urodziny:  :urodziny:  :urodziny:

Świetny film, aż żal że nie udało się dotrzeć ze powodów technicznych maszyny. Jestem pod wrażeniem, szczególnie umiejętności Pana na biało-czarnej bawarce :smile:

Wszystko pięknie ale coś zdjęć mało:)Nie mogłem być to chciałbym zobaczyć co straciłem:)

Musisz cierpliwie czekać, impreza skończyła się w sobotę o 18:00 więc jeszcze nie było chwili u wielu osób, aby sprawdzić karty pamięci  :hihi:

=

Dziennik Łódzki : link

Materiał znaleziony na Facebooku:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Wielki szacun za ogarnięcie wszystkiego dla ekipy.....oby każda następna impreza była przynajmniej tak zorganizowana a wiem, że będzie coraz lepiej bo widać zapał do łączenia Nas w jedną wielką rodzinę.

Jeszcze raz gratulacje dla organizatorów jak i wszystkich przybyłych czy to na moto czy innymi środkami transportu :biggrin: