Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

92 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak będzie?

• Za***iście, elegancko, w porządeczku
      84
    • Do kitu jak zawsze
      3
    • Nienawidzę FŁM
      5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam z 5 ;-)

zaklepuje jedna o ktorej pod futu???

Opublikowano

Elegancko, jakoś wcześniej się grupa zbiera gdzieś czy każdy dojeżdża w własnym tempie ? ;>

zaklepuje jedna o ktorej pod futu???

Około :smile:  22.30 

P.S. Z zaproszeń zostało mi 1  :decayed:
Opublikowano

Wielkie podziękowania dla organizatorów za MEGA imprezę .REDUX  też zrobił robotę. :biggrin:

Opublikowano (edytowane)

Impreza na piątkę, co będzie na 10 urodziny ???  :dance:  Większy teren to lotnisko... ;)

Edytowane przez krzysiu421 (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Mam juz pomysla rodem z filmu szybcy i wsciello czyli ratrace, jak dobrze pamietam pierwsza czesc sagi

Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj.. 

Opublikowano

Super impreza. U mnie wszyscy zadowoleni (7latka i w gore) kazdemu sie podobalo. Szacun za robote do organizatorow bo wiem ile jest roboty przy takich spedach.

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Będzie selekcja w Futu? ;)

all right partner, keep on rollin' baby!

Opublikowano

Super impreza :-) miło patrzeć jak się FŁM rozwija. Kawał dobrej roboty :-)

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

Opublikowano

Wszystko pięknie ale coś zdjęć mało:)Nie mogłem być to chciałbym zobaczyć co straciłem:)

Paweł Volusia
Opublikowano

Byłem, widziałem, przeżyłem. Super urodziny. Co prawda musiałem się zawinąć około 16 ale świetnie się bawiłem. Dzięki za fajne chwile.

Opublikowano

Bardzo fajnie to wyszło, mnogość atrakcji, każdy mógł znaleźć coś dla siebie, pogoda wytrzymała, a ludzie dopisali :smile: Super! Nawet i mnie się udało załapać na wywiad do ŁWD (literówkę w nazwisku wybaczam :P). Miłej zabawy Futuryściakom :smile:

Opublikowano

Chylę czoła przed organizatorami i przed całą ekipa ,która im pomagała. Impreza mega i dzięki za wspólną zabawę.

Opublikowano

Zaorawdę powiadam Wam, after zacny kto nie był niech żałuję, oby częściej takie spoty ;] 

Opublikowano

Żałuję, ale w ostatniej chwili musiałem zrezygnować...

"Nastepną razą"... ;)

"Be yourself, no matter what they say!"

Sting

Opublikowano

Mimo, że nie piłem to jestem zadowolony z afterka. Pogadałem, pośmiałem się, lecimy na tor :biggrin:

Dzięki i do następnego :smile:

all right partner, keep on rollin' baby!

Opublikowano (edytowane)

Świetne urodziny wspaniała impreza brawo dla organizatorów 100 lat dla forum ;-)

Edytowane przez Mikado33 (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Bardzo fajnie zorganizowana impreza :rock: , całe szczęście że pogoda dopisywała do ostatniej chwili - Agajaga czuwała :biggrin: . 

Torcik w futu :urodziny: bardzo smaczny, dotrzymałem z nielicznymi do 4 rano przy drinkach  :cheers: .

Niestety do 13 byłem w pracy ale przy organizowaniu następnej imprezy oferuję swoją pomoc.

Jak będę obchodził swoje urodziny to poproszę pewnie organizatorów o zrobienie takiego show  :decayed: .

BRAWO DLA ORGANIZATORÓW

:rock:  :rock:  :rock:  :rock:

I JESZCZE RAZ WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO

:urodziny:  :urodziny:  :urodziny:  :urodziny:  :urodziny:

Opublikowano

Świetny film, aż żal że nie udało się dotrzeć ze powodów technicznych maszyny. Jestem pod wrażeniem, szczególnie umiejętności Pana na biało-czarnej bawarce :smile:

Opublikowano
Wszystko pięknie ale coś zdjęć mało:)Nie mogłem być to chciałbym zobaczyć co straciłem:)

Musisz cierpliwie czekać, impreza skończyła się w sobotę o 18:00 więc jeszcze nie było chwili u wielu osób, aby sprawdzić karty pamięci  :hihi:

=

Dziennik Łódzki : link

Materiał znaleziony na Facebooku:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

Tak jest, dla niektórych skończyła się dziś o 4 albo skończy dopiero jutro :biggrin:

Opublikowano

Wielki szacun za ogarnięcie wszystkiego dla ekipy.....oby każda następna impreza była przynajmniej tak zorganizowana a wiem, że będzie coraz lepiej bo widać zapał do łączenia Nas w jedną wielką rodzinę.

Jeszcze raz gratulacje dla organizatorów jak i wszystkich przybyłych czy to na moto czy innymi środkami transportu :biggrin: