Skocz do zawartości

Fłm Day 2016 - 5 Urodziny 9.07.2016

Suchy-wolk

92 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak będzie?

• Za***iście, elegancko, w porządeczku
      84
    • Do kitu jak zawsze
      3
    • Nienawidzę FŁM
      5

Rekomendowane odpowiedzi

Paweł Volusia

Troszkę kropi letni deszczyk,ale to nic może przejdzie, bo chrom wypucowany i gotowy na urodzinki. Do zobaczenia

Jak bedzie padac od rana to jade z Radgoszcza i moge stanąć gdzieś.

Jak bedzoe sucho to jade polatac od rana na dell.

Bede pisał w spontanach.

Do jutra.

Jak z Radogoszcza to moze 12.45 Orlen Wloknarzy/Lutomierska?

Postaram sie byc tak.

Jedzimy z Karpiem na dell zaraz jak cos.

...You can be better than that..

╭〔︶︵︶〕

Ja niestety nie przyjadę sprawa życiowa wypadła, nawet kupiłem shota lubelskiej grejpfrutowki dla Kosmatego żeby mnie zapoznał ze wszystkimi :biggrin: ale niestety miłej zabawy :smile: :) :smile: Jednak dałem radę nawet widziałem Kosmatego bynajmniej myślę że to on robił zdjęcia na tym placu pokazowym to nie chciałem mu przeszkadzać. Przy innej okazji dam mu tą lubelska :-P

Edytowane przez OdLoT (wyświetl historię edycji)

Było mega. Suchy dzięki za kartę i cierpliwość, bo miałeś sporo na głowie a ja ciągałem za rękaw co chwile ;)

...You can be better than that..

╭〔︶︵︶〕

Fajnie, fajnie. Nie napisze niczego innego. Bardzo mi się podobało. Stunt i drift konkret. Dzięki :smile:

all right partner, keep on rollin' baby!

Było za***iście, wielki szacun dla organizatorów za kawał porządnej roboty. Niestety nie mogę wieczorem pojawić sie w Futuryście, mam nadzieję że będzie jeszcze okazja wspólnie zabalować.

Gratuluję organizatorom, impreza - MEGA!!! Było za***iście. Super atrakcje, super ludzie - idealnie :smile: Do zobaczenia wieczorem !!!

Mój kanał na YouTube https://youtube.com/tkacprzak

Bezpieczne miejsca postojowe dla motocykli. FanPage - https://www.facebook.com/postojmotocyklelodz/

Buspasy dla motocyklistów! FanPage - https://www.facebook.com/pages/Buspasy-dla-motocyklistow-Lodz/379016688918647

Szacun dla organizatorów :smile: mimo średniej pogody udana impreza każdy znalazł coś dla siebie dzięki dzięki. Życzę dobrej zabawy na afterparty ja mam trochę zajęć w chacie,ale łyknę wasze zdrowie ;)

Potwierdzam powyzsze wypowiedzi!

Bylem pierwszy raz i bylo mega!!! :-)

Jak 'kichawa' przestanie meczyc to tez podskocze do futu ;-)

Ja niestety ale mam szlaban i nie moge wyjsc, wiec zostaje klasyczny schemat na taka sytuacje....gorzała w szklance do odciecia i dobranoc :-))) Najlepszego raz jeszcze dla całego zarządu oraz osób ktore 5-ty rok ciągną ten wózek :-)

Edytowane przez A04 (wyświetl historię edycji)

Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj.. 

Z rozmachem to bezie dopiero w Futuryście! Zapraszamy wszystkich. A i najważniejsze godność i kulturę osobistą zostawiamy w domu ;-)