Skocz do zawartości

Poranny Amator Cudzych Rękawic.

Razer

Rekomendowane odpowiedzi

I prawidłowo. Złodziejstwo trzeba tępić!

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Podpisuję się pod opinią Aidekk'a

Istnieją trzy byty wypełniające mą prywatną przestrzeń.
Jedynie dwa ostatnie mają wymiar czysto materialny,
i tylko one cieszą mnie, gdy wrzeszczą swą pełną mocą.

Krzysiek rst1000

A ja chciałbym powiedzieć coś dobrego o pracownikach na stacji Statoil przy Centrum Ptak.

Swego czasu myślałem, że zgubiłem dokumenty. Nigdzie indziej nie byłem jak tylko na stacji Statoil oraz pętla do Kruszowa. Zdenerwowałem się tą sytuacją. Wyrobienie nowych dokumentów to sporo zachodu, no i nie mogę używać samochodu. Zadzwoniłem na stację z pytaniem: czy ktoś nie znalazł dokumentów, może oddał i leżą odłożone przy kasie. Niestety nie. Niemniej kierownik zmiany czy stacji, na wskutek zgłoszenia przez pracownika, samemu ze swojej incjatywy sprawdził na monitoringu czy owe dokumenty wypadły mi na stacji. Oddzwoniła do mnie Pani ze stacji i wszystko wyjaśniała. Byłem zaskoczony pozytywnie działaniem w dobrej wierze.

Dokumenty się znalazły.

large.593303dbf0906_NapisthebeginerR.jpg.d8326e9181116ec3f6b8722b716ec5c8.jpg

STATOIL ul. Zgierska 104.

Po zakończeniu tankowania zacząłem nerwowo rozglądać się za swoimi rękawicami. Po chwili mi je przynieśli. Nie jestem związany w żaden sposób z tą stacją ani żadnym z pracowników, ale od tej pory mam do nich zaufanie i na ogół tam tankuję i pompuję. Poza tym mam blisko.

A złodziejstwo - krótko