Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Razer Opublikowano 23 Maja 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Z informacji jakie mam na chwilę obecną. Dzisiaj nad ranem na Statoil przy przybysza. Gościu zainteresował się Cudzymi rękawicami. Jak się okazało z taką "łajzą" pracowałem w jednej Firmie. Jeżeli ofiarą padł ktoś z forum to informuję że ww. Amator Miał strasznego pecha... Jako że karma wraca, a Zła karma po trzykroć. Pewnie swoje dostał za kradzież.... Ale gratisowo od nas. Mówiąc delikatnie... " Został Wyje*** na bruk w trybie Ekspresowym." Ps. Jeżeli ofiarą padł ktoś z forum. A nie udało się Odwdzięczyć, a miałby ochotę. Można coś zaradzić. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 23 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 I prawidłowo. Złodziejstwo trzeba tępić! 1 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cumulus Opublikowano 24 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Podpisuję się pod opinią Aidekk'a 0 Cytuj Istnieją trzy byty wypełniające mą prywatną przestrzeń.Jedynie dwa ostatnie mają wymiar czysto materialny,i tylko one cieszą mnie, gdy wrzeszczą swą pełną mocą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek rst1000 Opublikowano 24 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 A ja chciałbym powiedzieć coś dobrego o pracownikach na stacji Statoil przy Centrum Ptak. Swego czasu myślałem, że zgubiłem dokumenty. Nigdzie indziej nie byłem jak tylko na stacji Statoil oraz pętla do Kruszowa. Zdenerwowałem się tą sytuacją. Wyrobienie nowych dokumentów to sporo zachodu, no i nie mogę używać samochodu. Zadzwoniłem na stację z pytaniem: czy ktoś nie znalazł dokumentów, może oddał i leżą odłożone przy kasie. Niestety nie. Niemniej kierownik zmiany czy stacji, na wskutek zgłoszenia przez pracownika, samemu ze swojej incjatywy sprawdził na monitoringu czy owe dokumenty wypadły mi na stacji. Oddzwoniła do mnie Pani ze stacji i wszystko wyjaśniała. Byłem zaskoczony pozytywnie działaniem w dobrej wierze. Dokumenty się znalazły. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert Opublikowano 25 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 STATOIL ul. Zgierska 104. Po zakończeniu tankowania zacząłem nerwowo rozglądać się za swoimi rękawicami. Po chwili mi je przynieśli. Nie jestem związany w żaden sposób z tą stacją ani żadnym z pracowników, ale od tej pory mam do nich zaufanie i na ogół tam tankuję i pompuję. Poza tym mam blisko. A złodziejstwo - krótko 1 Cytuj www.zadrozniak.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi