MarcinGraczykLDZ Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Opisze swoje wrażenia:Na początku przyjechałem do Zgierza, niestety nie ze wszystkimi spod Castoramy - motocykl akurat miałem w Łęczycy, więc nie opłacało mi się jechać do Łodzi by później wracać do Zgierza Byłem trochę za wcześnie, było kilka motocykli. Myślałem że zlot będzie wielką porażką, spotkałem Adamf3. Porozmawialiśmy, czas zaczął szybko uciekać, w pewnym momencie wpadła cala ekipa do parku. Dostaliśmy oczy jak przysłowiowe "5 złotych" Nie spodziewałem się takiej ilości motocykli. Spotkałem Suchego który nagrał nam dwa motocykle które miały jechać do Bełchatowa. Podłączyliśmy się z Adamem i pojechaliśmy. Bełchatów bardzo fajnie zorganizował impreze. Lubie pokazy stuntu - szkoda że nie mogłem zostać do końca, tylko wcześniej uciekłem razem z Małą. Bardzo sprawnie porusza się na swoim GS500 - z wielkim uśmiechem na twarzy wróciłem do domu. Niedziele uważam jak najbardziej za udaną 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 kilka fot i filmik pod linkiem (kościół + parada): www.youtube.com/watch?v=FmrO2LtjHys wybaczyć jakość, nie tachałem aparatu :/ kręcone i cykane HTCkiem ps. nie mogłem patrzeć na słabszą jakość, lepsiejsza pod linkiem: http-~~-//www.youtube.com/watch?v=hrhhO9tzkU0 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preker84 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Marcin to Wy lecieliscie z nami? znaczy ze mna (Fazer) i Mario(Suka granatowa) ? bo tak sie zastanawiam kto do nas dolaczyl pod UM:] 0 Cytuj 504635425 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Postaram sie zalatwic kontakty do chlopaka od niebieskiej SV bo on jest z Politechniki (kumpel kumpla) chcesz? czy nie wpadl ci w oko? haha chcę, chcę http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif hehe, nieee, nie wpadł mi w oko 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinGraczykLDZ Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Marcin to Wy lecieliscie z nami? znaczy ze mna (Fazer) i Mario(Suka granatowa) ? bo tak sie zastanawiam kto do nas dolaczyl pod UM:]Dokładnie tak http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif Nie spodziewałem się że tak szybko dojedziemy do Bełchatowa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrycja Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 kilka fot i filmik pod linkiem (kościół + parada):Fajne, jednak się nie załapałam 0 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthur Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Skoro Ty Manius, to i ja, Julka , Psycho, oraz Czako, bo razem siedzieliscy w Belchatowie pod jakas bramka.A czemu o to pytasz Arthurze? 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Toooo sie rozumie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi