Lans Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Ekipa cos slabo sie zbiera malo nas jak narazie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zaraz beda pierwsze fotki i filmik. Na miejscu pojawilo sie okolo 60 maszyn. Widok cieszyl oko i ranil serce Edit 12:00 Prosze bardzo Picasa Web Albums - Bulba . - Otwarcie zezo... Edit 13:50 No i pojechali 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutek Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 W imieniu Czarnych Orłów dziekuję wszystkim za tak liczne przybycie na otwarcie sezonu motocyklowe w Zgierzu....ilość motocyklistów przerosła nasze oczekiwania ,nie spodziewaliśmy się że na 1szą organizowaną przez nas imprezę stawi się 0,5tys motocykli...za rok postaramy się bardziej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubY Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Wstawiać fotki i filmiki jak ktoś ma 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Dziekuje za gościne, poczęstunek, pelen szacunek dla Organizatorów. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adany_76 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 za rok również zawitamy . ale fakt maszyn było sporo 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piyok Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 dzięki organizatorom za super rozpoczęcie sezonu, fajnie bo lokalnie i nie było do czego się przyczepićjeśli powrzucam gdzieś filmiki to zapodam linki 0 Cytuj nie ufaj, nie proś, nie bój się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
スティグ Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Motocykli było dużo w Zgierzu, a w Bełchatowie... jeszcze więcej. Podziękowania dla oraganizatorów - nawet pogoda dopisała :)P.S. Bulba widzę, że mnie pierwszemu po drodze cyknąłeś fotkę. ) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanany Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 dziękujemy "CZARNYM ORŁOM" ze Zgierza za wspaniałe zorganizowanie imprezy ,byle tak dalej. Do zobaczenia za rok, wprawdzie nie byłem motocyklem tylko czterema kółkami z powodu choroby ale mam około 400 fotek, mogę wszystkim zainteresowanym udostępnić 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutek Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 dziękujemy "CZARNYM ORŁOM" ze Zgierza za wspaniałe zorganizowanie imprezy ,byle tak dalej. Do zobaczenia za rok, wprawdzie nie byłem motocyklem tylko czterema kółkami z powodu choroby ale mam około 400 fotek, mogę wszystkim zainteresowanym udostępnić Każde fotki mile widziane 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_sokol Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Motocykli było dużo w Zgierzu, a w Bełchatowie... jeszcze więcej. Podziękowania dla organizatorów - nawet pogoda dopisała :)P.S. Bulba widzę, że mnie pierwszemu po drodze cyknąłeś fotkę. )Zarówno impreza w Zgierzu jak i w Bełchatowie bardzo udane. Jak widać jak organizatorom zależy to nawet pogodę załatwią. :)Wszelkie fotki myślę, że będą mile widziane w galerii forum.Bulba szacun za filmiki Dzięki nim widać ile moto zebrało się pod Castoramą. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrycja Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Kilka fotek ze Zgierza. Nie będę wrzucać całej setki. I widziałam, że chyba jaquzie filmik robił z przejazdu, nawet grzecznie pomachałam 0 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajejman Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Rowniez udalo mi sie dotrzec do Belchatowa.Bylo rewelacyjnie.Parada,organizacja,miejsca parkingowe,wszystko tak jak byc powinno! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajd Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Ja również dziekuje za wspolnie spedzona niedziele było super byle cześciej ...P.S. z racji tego ze ide dzis na noc do tyrki zdjecia i filmy wkleje jutro no chyba ze jeszcze udalo by mi sie przed praca. Jeszcze raz dzieki serdeczne 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preker84 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 No Zgierz dał rade nie ma co, Belchatów również.Dzięki Mario za wspólną podróż:] 0 Cytuj 504635425 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gixer600 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 No proszę i mój gixer w tle się znalazł 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Przy takiej pogodzie, można rozpoczynać sezon :riding:Ode mnie tylko kilka fotek wpadło, ponieważ nie wziąłem tego aparatu co trzeba i zdjęcia takie sobie wychodziły :whistling:P.S. Przepraszam za nieobecność w Bełchatowie, ale za długo by to trwało dla mnie niestety. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys94 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Było gruuubo. Dzięki, że chciało się Wam na mnie czekać po drodze Oby więcej takich wyjazdów 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filet Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Było super nie mogłem być w Bełchatowie ale już żałuję 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gixer600 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 http://www.youtube.com/watch?v=HJSRzgPu56o&feature=youtu.betrochę stuntu w Bełchatowie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajman Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Dzięki wszystkim za wspólne spotkanko w Zgierzu i Bełchatowie! A Tobie BULBA za 2 filmik ( widać mnie całe 9 sek.) TADAMMMM! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strozz Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Extra dzionek, masa ludzi, super parady zarówno w Zgierzu jak i Bełchatowie, grochówka (Zg) i kiełba ( wyborowe, pogoda perfect, ech... czego chcieć więcej.... Podziękowania dla organizatorów obu imprez, a my cóż... zbieramy się na Opoczno 0 Cytuj www.motormania.com.pl Mój zecioR... http://motocykle-lodz.pl/gallery/image/565-zecior-ready/ ...tak brzmi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enlil Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Jechałem z grupą z Pabianic i zjechaliśmy się z Wami przed Konstantynowem - dalej jechaliśmy razem. Muszę przyznać, że byliście bardzo dobrze zorganizowani - naprawdę (skrzyżowania itp). Aż miło było popatrzeć. A i tempo mieliście całkiem dobre Przed Bełchatowem się zatrzymaliście a my pojechaliśmy dalej. Fajna grupa! Mam nadzieję, że uda mi się z Wami gdzieś jeszcze śmignąć. Dzięki za wspólną jazdę! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechotnik Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 ....no , naprawdę fajnie się jechało , Robert najpierw prowadził genialnie , więc myślę że nie raz i nie dwa jeszcze popędziamy...hihihih ... pozdrawiam i wielkie THNX wszystkim... http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zloty dosłownie mówiąć za***iste !!! Przedewszystkim SUPER ekipa !!! Zgierski zlot mnie zaskoczył, głównie ilością maszyn. O Bełchatowie już nie mówie Co do organizacji naszego przelotu, to troszkę się nie zgadaliśmy przed wylotem ze Zgierza. Następnym razem przy takiej dużej grupie motocykli , jadących na zlot, odrazu będziemy blokować wszystkie skrzyżowania i wyznaczymy do tego osoby. Dzięki temu będziemy poruszać się cała grupą i nikt się nie odłączy. Bo z początku, ciągle kogoś światła łapały czy podporządkowane skrzyżowania. Ale poźniej był terror i wszyscy razem lecieliśmy. Nikt się itak nie przyczepi bo parada to parada Suchy nikt do Ciebie nie ma pretensji że nie pojechałeś do Bełchatowa, jasna sprawa że nie zawsze i wszędzie można pojechać, czy też coś zrobić. Jesteśmy Ci bardzo wdzięczni za stworzenie tego forum !!! Dzięki temu możemy uczestniczyć w takich imprezach, i wypadach z taką świetną ekipą!!! Dzięki wszystkim za wspólny wypad !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi