Suchy-wolk Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Się spotkamy, to się dogadamy 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Świetna ekipa się szykuje na jutro! Jeśli chodzi o prowadzene całego składu ze Zgierza do Bełchatowa to mogę się podjąć (oczywiście gdy wykazujecie taką wolę i chęci). Uwzględnic oczywiście należy prędkości przelotowe wszystkich naszych motocykli (poza miastem). Traskę znam na pamięc bo latam w tamtą stronę puszką. Nie to żebym się wpraszał .Jak dasz rade :riding: :riding:Bedziesz musiał jechać z taką prędkością, aby nikt Cie nie wyprzedził 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajman Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Albo grupa albo każdy samodzielnie? Załozę dwa kosze po bokach to zajmę więcej niz pas. http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Nie no wszyscy razem grupą polecimy !!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDY 600 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 może ktoś się dołączy do mnie jak będzie jechał Piłsudskiego Kilińskiego okolice galeri 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Moto schnie, ja schnę, ale powinno dać radę. Wypogodziło się ładnie i mam nadzieję, że już lać nie będzie :)Co do jazdy to myślę, że jak ktoś chce poszaleć to przodem mości państwo a kto chce zwyczajnie doturlać się w dużej grupie to zapraszamy na parking, koło Castoramy. Dla przypomnienia: Rondo Włókniarzy/Zgierska. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 o ktorej planujecie wystartowac ze zgierza w strone belchatowa??? dolaczyl bym do Was jak bedziecie przelatywac przez pabianice (bo chyba bedziecie). od rana niestety nie dam rady ale pozniej chetnie bym sie przykleil do grupy. bedziecie jechac zgodnie z trasa ponizej zaproponowana wczesniej przez Bulbe??http://mapa.targeo.pl/Mapa_Polski,25,19.49107,51.60216?l=ff1fc83bff57e9e9#targeo-top 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 o ktorej planujecie wystartowac ze zgierza w strone belchatowa???Na prawdę ciężko powiedzieć. Orientacyjnie to koło 13;00-14;00 ale jak wylecimy to nikt na 100% dziś nie powie.Polecam wziąć od kogoś z profilu kom. i poprosić o sms jak będziemy wyjeżdżać - możesz pisać do mnie, jak nie zapomnę to wyślę. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajman Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Siwy pewnie gdzieś o 13.30 bo będzie juz po dopalaczach (grochowka). Mysle ze o 14 bedziemy przy 3 Koronach wiec bys dolaczyl. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Na prawdę ciężko powiedzieć. Orientacyjnie to koło 13;00-14;00 ale jak wylecimy to nikt na 100% dziś nie powie.Polecam wziąć od kogoś z profilu kom. i poprosić o sms jak będziemy wyjeżdżać - możesz pisać do mnie, jak nie zapomnę to wyślę.Bede wdzieczny...jutro po poludniu wysle Ci esa, powinniscie juz mniej wiecej wiedziec o ktorej bedziecie ruszacSiwy pewnie gdzieś o 13.30 bo będzie juz po dopalaczach (grochowka). Mysle ze o 14 bedziemy przy 3 Koronach wiec bys dolaczyl.mysle ze bezpieczniej bedzie czekac na Was na wylocie z pabianic... wg podanej wczesnej mapy z trasa nie bedziecie przejezdzac kolo 3 koron 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajman Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Sorki mala pomylka. Bedziemy jechac swietlickiego przy Bugaju wiec tam na koncu chyba jest Schell. Tam dolacz. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDY 600 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 jedzie ktoś koło GALERII 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Sorki mala pomylka. Bedziemy jechac swietlickiego przy Bugaju wiec tam na koncu chyba jest Schell. Tam dolacz.Lukoil 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witek209 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Rudy, ja z kumplem będę jechać koło galerii. Jak coś to do 10.30 będę czekać na parkingu pod realem (na piłsudskiego, kiedyś tulipan geant). Jeżeli tylko nie będzie padać to pojedziemy. Do Zgierza jadę (jak będzie pogoda) to na 100% a do Bełchatowa raczej nie, ale jeszcze zobaczę). 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDY 600 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 OK.Witek mogę podjechać pod REALA [tulipan] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemski Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 A z Aleksandrowa ktoś leci? 0 Cytuj CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184 motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com ZAPRASZAMY!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
スティグ Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Ja też podjadę na parking Reala - 10-30 - do zobaczenia,Tylko może jakoś precyzyjniej - okolice stacji bezynowej? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDY 600 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Po warkocie się znajdziemy :decayed:podobno do 10.30 a nie O 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psycho Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Dopisuje sie na jutro ale ta pogoda ... wlasnie ogladalem na polsacie i nie jest za optymistyczna, do polodnia ma nie padac, a pozniej moze byc jak dzis tylko ze wczesniej, wiec nie fajnie :/ Tak czy sie jesli pogoda bedzie to jade :D1.MarcinGraczykLDZ ( w zależności od pogody, Zgierz na 100 procent, Bełchatów jeszcze niewiem ). Moto mam w Łęczycy, wiec zobaczymy się w Zgierzu.2.Crosiak3.BykuOCW4.Suchy5.Maniuś6.Adany z plecaczkiem7.Sajd niestety w tym roku sam8. Mibu (po 13:00)9. Aidekk + plecaczek (kobitka na pewno do Zgierza, ale może zrobi całą trasę z nami)10. Lansl + plecaczek (+2 moto)11. Robert500 (+2 lub 3 moto)12. Enlil13. Pablo74 + plecaczek14. Daniel (najprawdopodobniej tylko do Zgierza ale nad Bełchatowem jeszcze pomyśle bo moge was na trasie nie dogonić )15. Fatcartman (+1 lub +2 moto)16. gosiamil (może namówię kilku innych Horneciarzy )17. Strozz18. piżmak19. Kajman20. Sailor + Plecaczek ale tylko Bełchatów...21. GrubY + Plecaczek22. SKA (ale tylko Zgierz)23. Kark24. Moczyknor9425. m_sokol26. Przemski27 .Fizyk + Plecaczek +1 moto28. Artur29.RUDY 60030. Psycho 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDY 600 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 No i pękła 30 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
スティグ Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 To inaczej - będę 10-15 czekał obok stacji benzynowej REAL, co by się nie szukać.Pogoda:http://www.twojapogoda.pl/polska/lodzkie/lodz/godzinowa/2 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDY 600 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 to teraz JASNE może przy okazji zatankuje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil'FZ'6 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Pogode potwierdzam z raczej najsłynniejszej stronki co do pogody dopiero ma padac wieczorkiem ale to kazdy zdazy wrócić :http://www.accuweather.com/en/pl/lodz/274340/hourly-weather-forecast/274340?hour=33skoro pogoda dopisuje to i dołączam sie 1.MarcinGraczykLDZ ( w zależności od pogody, Zgierz na 100 procent, Bełchatów jeszcze niewiem ). Moto mam w Łęczycy, wiec zobaczymy się w Zgierzu.2.Crosiak3.BykuOCW4.Suchy5.Maniuś6.Adany z plecaczkiem7.Sajd niestety w tym roku sam8. Mibu (po 13:00)9. Aidekk + plecaczek (kobitka na pewno do Zgierza, ale może zrobi całą trasę z nami)10. Lansl + plecaczek (+2 moto)11. Robert500 (+2 lub 3 moto)12. Enlil13. Pablo74 + plecaczek14. Daniel (najprawdopodobniej tylko do Zgierza ale nad Bełchatowem jeszcze pomyśle bo moge was na trasie nie dogonić )15. Fatcartman (+1 lub +2 moto)16. gosiamil (może namówię kilku innych Horneciarzy )17. Strozz18. piżmak19. Kajman20. Sailor + Plecaczek ale tylko Bełchatów...21. GrubY + Plecaczek22. SKA (ale tylko Zgierz)23. Kark24. Moczyknor9425. m_sokol26. Przemski27 .Fizyk + Plecaczek +1 moto28. Artur29.RUDY 60030. Psycho31 Kamil'FZ'6 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqul Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Warto też zobaczyć jak to będzie w Bełchatowie http://www.twojapogoda.pl/polska/lodzkie/belchatow/godzinowa/2 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kark Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Ja lecę z Olechowa, czyli widzimy się po trasie tulipan, galeria.. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi