Skocz do zawartości

Rozpoczęcie Sezonu Motocyklowego 2012 Zgierz+Bełchatów

Bulba

Rekomendowane odpowiedzi

Świetna ekipa się szykuje na jutro! Jeśli chodzi o prowadzene całego składu ze Zgierza do Bełchatowa to mogę się podjąć (oczywiście gdy wykazujecie taką wolę i chęci). Uwzględnic oczywiście należy prędkości przelotowe wszystkich naszych motocykli (poza miastem). :riding: Traskę znam na pamięc bo latam w tamtą stronę puszką. Nie to żebym się wpraszał :decayed: .

Jak dasz rade :biggrin::riding: :riding: :riding:Bedziesz musiał jechać z taką prędkością, aby nikt Cie nie wyprzedził :biggrin:

Moto schnie, ja schnę, ale powinno dać radę. Wypogodziło się ładnie i mam nadzieję, że już lać nie będzie :)Co do jazdy to myślę, że jak ktoś chce poszaleć to przodem mości państwo a kto chce zwyczajnie doturlać się w dużej grupie to zapraszamy na parking, koło Castoramy. Dla przypomnienia: Rondo Włókniarzy/Zgierska.

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

o ktorej planujecie wystartowac ze zgierza w strone belchatowa??? dolaczyl bym do Was jak bedziecie przelatywac przez pabianice (bo chyba bedziecie). od rana niestety nie dam rady ale pozniej chetnie bym sie przykleil do grupy. bedziecie jechac zgodnie z trasa ponizej zaproponowana wczesniej przez Bulbe??http://mapa.targeo.pl/Mapa_Polski,25,19.49107,51.60216?l=ff1fc83bff57e9e9#targeo-top

o ktorej planujecie wystartowac ze zgierza w strone belchatowa???

Na prawdę ciężko powiedzieć. Orientacyjnie to koło 13;00-14;00 ale jak wylecimy to nikt na 100% dziś nie powie.Polecam wziąć od kogoś z profilu kom. i poprosić o sms jak będziemy wyjeżdżać - możesz pisać do mnie, jak nie zapomnę to wyślę.

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Na prawdę ciężko powiedzieć. Orientacyjnie to koło 13;00-14;00 ale jak wylecimy to nikt na 100% dziś nie powie.Polecam wziąć od kogoś z profilu kom. i poprosić o sms jak będziemy wyjeżdżać - możesz pisać do mnie, jak nie zapomnę to wyślę.

Bede wdzieczny...jutro po poludniu wysle Ci esa, powinniscie juz mniej wiecej wiedziec o ktorej bedziecie ruszac

Siwy pewnie gdzieś o 13.30 bo będzie juz po dopalaczach (grochowka). Mysle ze o 14 bedziemy przy 3 Koronach wiec bys dolaczyl.

mysle ze bezpieczniej bedzie czekac na Was na wylocie z pabianic... wg podanej wczesnej mapy z trasa nie bedziecie przejezdzac kolo 3 koron ;)

Rudy, ja z kumplem będę jechać koło galerii. Jak coś to do 10.30 będę czekać na parkingu pod realem (na piłsudskiego, kiedyś tulipan geant). Jeżeli tylko nie będzie padać to pojedziemy. Do Zgierza jadę (jak będzie pogoda) to na 100% a do Bełchatowa raczej nie, ale jeszcze zobaczę).

A z Aleksandrowa ktoś leci?

CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184

motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle

Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com

ZAPRASZAMY!!!

Dopisuje sie na jutro ale ta pogoda ... wlasnie ogladalem na polsacie i nie jest za optymistyczna, do polodnia ma nie padac, a pozniej moze byc jak dzis tylko ze wczesniej, wiec nie fajnie :/ Tak czy sie jesli pogoda bedzie to jade :D1.MarcinGraczykLDZ ( w zależności od pogody, Zgierz na 100 procent, Bełchatów jeszcze niewiem ). Moto mam w Łęczycy, wiec zobaczymy się w Zgierzu.2.Crosiak3.BykuOCW4.Suchy5.Maniuś6.Adany z plecaczkiem7.Sajd niestety w tym roku sam8. Mibu (po 13:00)9. Aidekk + plecaczek (kobitka na pewno do Zgierza, ale może zrobi całą trasę z nami)10. Lansl + plecaczek (+2 moto)11. Robert500 (+2 lub 3 moto)12. Enlil13. Pablo74 + plecaczek14. Daniel (najprawdopodobniej tylko do Zgierza ale nad Bełchatowem jeszcze pomyśle bo moge was na trasie nie dogonić )15. Fatcartman (+1 lub +2 moto)16. gosiamil (może namówię kilku innych Horneciarzy )17. Strozz18. piżmak19. Kajman20. Sailor + Plecaczek ale tylko Bełchatów...21. GrubY + Plecaczek22. SKA (ale tylko Zgierz)23. Kark24. Moczyknor9425. m_sokol26. Przemski27 .Fizyk + Plecaczek +1 moto28. Artur29.RUDY 60030. Psycho

Pogode potwierdzam z raczej najsłynniejszej stronki co do pogody :smile: dopiero ma padac wieczorkiem ale to kazdy zdazy wrócić :http://www.accuweather.com/en/pl/lodz/274340/hourly-weather-forecast/274340?hour=33skoro pogoda dopisuje to i dołączam sie :smile::riding: 1.MarcinGraczykLDZ ( w zależności od pogody, Zgierz na 100 procent, Bełchatów jeszcze niewiem ). Moto mam w Łęczycy, wiec zobaczymy się w Zgierzu.2.Crosiak3.BykuOCW4.Suchy5.Maniuś6.Adany z plecaczkiem7.Sajd niestety w tym roku sam8. Mibu (po 13:00)9. Aidekk + plecaczek (kobitka na pewno do Zgierza, ale może zrobi całą trasę z nami)10. Lansl + plecaczek (+2 moto)11. Robert500 (+2 lub 3 moto)12. Enlil13. Pablo74 + plecaczek14. Daniel (najprawdopodobniej tylko do Zgierza ale nad Bełchatowem jeszcze pomyśle bo moge was na trasie nie dogonić )15. Fatcartman (+1 lub +2 moto)16. gosiamil (może namówię kilku innych Horneciarzy )17. Strozz18. piżmak19. Kajman20. Sailor + Plecaczek ale tylko Bełchatów...21. GrubY + Plecaczek22. SKA (ale tylko Zgierz)23. Kark24. Moczyknor9425. m_sokol26. Przemski27 .Fizyk + Plecaczek +1 moto28. Artur29.RUDY 60030. Psycho31 Kamil'FZ'6