Skocz do zawartości

Rozpoczęcie Sezonu Motocyklowego 2012 Zgierz+Bełchatów

Bulba

Rekomendowane odpowiedzi

Dopisać mnie tu prosze :P

Sam sie dopisz!!! :Daaa niech już strace...1.Bulba z plecaczkiem2.Crosiak3.BykuOCW4.Suchy5.Maniuś6.Adany z plecaczkiem7.Sajd niestety w tym roku sam8. Mibu (po 13:00)9. Aidekk + plecaczek (kobitka na pewno do Zgierza, ale może zrobi całą trasę z nami)10. Lansl + plecaczek (+2 moto)11. Robert500 (+2 lub 3 moto)12. Enlil13. Pablo74 + plecaczek14. Daniel (najprawdopodobniej tylko do Zgierza ale nad Bełchatowem jeszcze pomyśle bo moge was na trasie nie dogonić )15. Fatcartman (+1 lub +2 moto)16. gosiamil (może namówię kilku innych Horneciarzy ;))17. Strozz18. piżmak19. Kajman20. Sailor + Plecaczek :smile: ale tylko Bełchatów... :(21. GrubY

1.Bulba z plecaczkiem2.Crosiak3.BykuOCW4.Suchy5.Maniuś6.Adany z plecaczkiem7.Sajd niestety w tym roku sam8. Mibu (po 13:00)9. Aidekk + plecaczek (kobitka na pewno do Zgierza, ale może zrobi całą trasę z nami)10. Lansl + plecaczek (+2 moto)11. Robert500 (+2 lub 3 moto)12. Enlil13. Pablo74 + plecaczek14. Daniel (najprawdopodobniej tylko do Zgierza ale nad Bełchatowem jeszcze pomyśle bo moge was na trasie nie dogonić )15. Fatcartman (+1 lub +2 moto)16. gosiamil (może namówię kilku innych Horneciarzy ;))17. Strozz18. piżmak19. Kajman20. Sailor + Plecaczek :smile: ale tylko Bełchatów... :(21. GrubY + PlecaczekNo teraz lepiej

1.Bulba z plecaczkiem2.Crosiak3.BykuOCW4.Suchy5.Maniuś6.Adany z plecaczkiem7.Sajd niestety w tym roku sam8. Mibu (po 13:00)9. Aidekk + plecaczek (kobitka na pewno do Zgierza, ale może zrobi całą trasę z nami)10. Lansl + plecaczek (+2 moto)11. Robert500 (+2 lub 3 moto)12. Enlil13. Pablo74 + plecaczek14. Daniel (najprawdopodobniej tylko do Zgierza ale nad Bełchatowem jeszcze pomyśle bo moge was na trasie nie dogonić )15. Fatcartman (+1 lub +2 moto)16. gosiamil (może namówię kilku innych Horneciarzy ;))17. Strozz18. piżmak19. Kajman20. Sailor + Plecaczek :smile: ale tylko Bełchatów... :(21. GrubY + Plecaczek22. SKA (ale tylko Zgierz)pozdrawiam

1.Bulba z plecaczkiem2.Crosiak3.BykuOCW4.Suchy5.Maniuś6.Adany z plecaczkiem7.Sajd niestety w tym roku sam8. Mibu (po 13:00)9. Aidekk + plecaczek (kobitka na pewno do Zgierza, ale może zrobi całą trasę z nami)10. Lansl + plecaczek (+2 moto)11. Robert500 (+2 lub 3 moto)12. Enlil13. Pablo74 + plecaczek14. Daniel (najprawdopodobniej tylko do Zgierza ale nad Bełchatowem jeszcze pomyśle bo moge was na trasie nie dogonić )15. Fatcartman (+1 lub +2 moto)16. gosiamil (może namówię kilku innych Horneciarzy ;))17. Strozz18. piżmak19. Kajman20. Sailor + Plecaczek :smile: ale tylko Bełchatów... :(21. GrubY + Plecaczek22. SKA (ale tylko Zgierz)23. MarcinGraczykLDZ ( w zależności od pogody, Zgierz na 100 procent, Bełchatów jeszcze niewiem ). Moto mam w Łęczycy, wiec zobaczymy się w Zgierzu.

Niestety z powodu zapalenia oskrzeli zmuszony jestem lekko zmodyfikowac liste chetnych :(1.MarcinGraczykLDZ ( w zależności od pogody, Zgierz na 100 procent, Bełchatów jeszcze niewiem ). Moto mam w Łęczycy, wiec zobaczymy się w Zgierzu.2.Crosiak3.BykuOCW4.Suchy5.Maniuś6.Adany z plecaczkiem7.Sajd niestety w tym roku sam8. Mibu (po 13:00)9. Aidekk + plecaczek (kobitka na pewno do Zgierza, ale może zrobi całą trasę z nami)10. Lansl + plecaczek (+2 moto)11. Robert500 (+2 lub 3 moto)12. Enlil13. Pablo74 + plecaczek14. Daniel (najprawdopodobniej tylko do Zgierza ale nad Bełchatowem jeszcze pomyśle bo moge was na trasie nie dogonić )15. Fatcartman (+1 lub +2 moto)16. gosiamil (może namówię kilku innych Horneciarzy ;))17. Strozz18. piżmak19. Kajman20. Sailor + Plecaczek :smile: ale tylko Bełchatów... :(21. GrubY + Plecaczek22. SKA (ale tylko Zgierz)

"Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe,
ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."

1.MarcinGraczykLDZ ( w zależności od pogody, Zgierz na 100 procent, Bełchatów jeszcze niewiem ). Moto mam w Łęczycy, wiec zobaczymy się w Zgierzu.2.Crosiak3.BykuOCW4.Suchy5.Maniuś6.Adany z plecaczkiem7.Sajd niestety w tym roku sam8. Mibu (po 13:00)9. Aidekk + plecaczek (kobitka na pewno do Zgierza, ale może zrobi całą trasę z nami)10. Lansl + plecaczek (+2 moto)11. Robert500 (+2 lub 3 moto)12. Enlil13. Pablo74 + plecaczek14. Daniel (najprawdopodobniej tylko do Zgierza ale nad Bełchatowem jeszcze pomyśle bo moge was na trasie nie dogonić )15. Fatcartman (+1 lub +2 moto)16. gosiamil (może namówię kilku innych Horneciarzy ;))17. Strozz18. piżmak19. Kajman20. Sailor + Plecaczek :smile: ale tylko Bełchatów... :(21. GrubY + Plecaczek22. SKA (ale tylko Zgierz)23. Kark

Bulba 2x ASPIRYNA 3x dziennie i powinno być lepiej

CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184

motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle

Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com

ZAPRASZAMY!!!

A potem zapalenie pluc i szpital ?Nie dzieki, ze lzami w oczach ale wole obejzec Wasze fotki :sad2:

"Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe,
ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."

No no, ładna ekipa się szykuje :smile: Do Zgierza na 100%, a do Bełchatowa zależy jakim tempem będziecie lecieli, bo po drodze mało świateł jest :P

Do zobaczenia

1.MarcinGraczykLDZ ( w zależności od pogody, Zgierz na 100 procent, Bełchatów jeszcze niewiem ). Moto mam w Łęczycy, wiec zobaczymy się w Zgierzu.

2.Crosiak

3.BykuOCW

4.Suchy

5.Maniuś

6.Adany z plecaczkiem

7.Sajd niestety w tym roku sam

8. Mibu (po 13:00)

9. Aidekk + plecaczek (kobitka na pewno do Zgierza, ale może zrobi całą trasę z nami)

10. Lansl + plecaczek (+2 moto)

11. Robert500 (+2 lub 3 moto)

12. Enlil

13. Pablo74 + plecaczek

14. Daniel (najprawdopodobniej tylko do Zgierza ale nad Bełchatowem jeszcze pomyśle bo moge was na trasie nie dogonić )

15. Fatcartman (+1 lub +2 moto)

16. gosiamil (może namówię kilku innych Horneciarzy ;))

17. Strozz

18. piżmak

19. Kajman

20. Sailor + Plecaczek :smile: ale tylko Bełchatów... :sad2:

21. GrubY + Plecaczek

22. SKA (ale tylko Zgierz)

23. Kark

24. Moczyknor94

Nie dopisuję się do listy, bo ma osoba jest w niepewnej sytuacje :sad2: . aczkolwiek mejbi się uda z Wami zabrać :smile:

LwG!!!

1.MarcinGraczykLDZ ( w zależności od pogody, Zgierz na 100 procent, Bełchatów jeszcze niewiem ). Moto mam w Łęczycy, wiec zobaczymy się w Zgierzu.

2.Crosiak

3.BykuOCW

4.Suchy

5.Maniuś

6.Adany z plecaczkiem

9. Aidekk + plecaczek (kobitka na pewno do Zgierza, ale może zrobi całą trasę z nami)

12. Enlil

13. Pablo74 + plecaczek

14. Daniel (najprawdopodobniej tylko do Zgierza ale nad Bełchatowem jeszcze pomyśle bo moge was na trasie nie dogonić )

17. Strozz

18. piżmak

19. Kajman

21. GrubY + Plecaczek

23. Kark

24. Moczyknor94

25. m_sokol

No teraz już się moge dopisać. Moto naprawione. Jak nie będzie padało to lecę

2.Crosiak

3.BykuOCW

4.Suchy

5.Maniuś

6.Adany z plecaczkiem

12. Enlil

13. Pablo74 + plecaczek

17. Strozz

18. piżmak

19. Kajman

21. GrubY + Plecaczek

23. Kark

24. Moczyknor94

25. m_sokol

26. Przemski

CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184

motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle

Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com

ZAPRASZAMY!!!

Chętnie się podłączę, jednak moja obecność zależna jest od pogody.Poza tym nie chcę was hamować bo moje moto nie jest za szybkie, przepisowo(90km/h) da radę.

jeśli będziecie lecieć tak jak jest podane w opisie trasy to liczcie na fotografie w pabianicach ;)Tylko jak podacie godzinkę przybliżoną będzie łatwiej :P

http://www.bezpieczny-motocyklista.pl/

Pamiętaj bezpieczny motocyklista to żywy motocyklista :smile:

1.MarcinGraczykLDZ ( w zależności od pogody, Zgierz na 100 procent, Bełchatów jeszcze niewiem ). Moto mam w Łęczycy, wiec zobaczymy się w Zgierzu.2.Crosiak3.BykuOCW4.Suchy5.Maniuś6.Adany z plecaczkiem7.Sajd niestety w tym roku sam8. Mibu (po 13:00)9. Aidekk + plecaczek (kobitka na pewno do Zgierza, ale może zrobi całą trasę z nami)10. Lansl + plecaczek (+2 moto)11. Robert500 (+2 lub 3 moto)12. Enlil13. Pablo74 + plecaczek14. Daniel (najprawdopodobniej tylko do Zgierza ale nad Bełchatowem jeszcze pomyśle bo moge was na trasie nie dogonić )15. Fatcartman (+1 lub +2 moto)16. gosiamil (może namówię kilku innych Horneciarzy )17. Strozz18. piżmak19. Kajman20. Sailor + Plecaczek ale tylko Bełchatów... 21. GrubY + Plecaczek22. SKA (ale tylko Zgierz)23. Kark 24. Moczyknor9425. m_sokol26. Przemski 27 .Fizyk + Plecaczek +1 moto

Bulba zwinąłeś majdan i myślisz że ktoś za Ciebie będzie brudną robotę prowadzenia oreszaku odwalał :whistling: Jak Ty to sobie wyobrażasz ? Tylko Ty masz targeo zainstalowane w małym palcu :decayed:

ZAPRASZAMY!!!

Poza tym nie chcę was hamować bo moje moto nie jest za szybkie, przepisowo(90km/h) da radę.

Do Zgierza na pewno nadążysz bo tam się szybko nie leci, poza tym będzie trasa zawalona motongami i zawsze na światłach idzie nadgonić (albo stracić :biggrin:).P.S. - zobacz moje moto w profilu :DObawiam się tylko, że dzisiejszy deszcz, który dopadł mnie w drodze powrotnej ze stawów w Konstantynowie może zepsuć nam jutrzejsze plany. Oby nie padało!

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

1.MarcinGraczykLDZ ( w zależności od pogody, Zgierz na 100 procent, Bełchatów jeszcze niewiem ). Moto mam w Łęczycy, wiec zobaczymy się w Zgierzu.2.Crosiak3.BykuOCW4.Suchy5.Maniuś6.Adany z plecaczkiem7.Sajd niestety w tym roku sam8. Mibu (po 13:00)9. Aidekk + plecaczek (kobitka na pewno do Zgierza, ale może zrobi całą trasę z nami)10. Lansl + plecaczek (+2 moto)11. Robert500 (+2 lub 3 moto)12. Enlil13. Pablo74 + plecaczek14. Daniel (najprawdopodobniej tylko do Zgierza ale nad Bełchatowem jeszcze pomyśle bo moge was na trasie nie dogonić )15. Fatcartman (+1 lub +2 moto)16. gosiamil (może namówię kilku innych Horneciarzy )17. Strozz18. piżmak19. Kajman20. Sailor + Plecaczek ale tylko Bełchatów...21. GrubY + Plecaczek22. SKA (ale tylko Zgierz)23. Kark24. Moczyknor9425. m_sokol26. Przemski27 .Fizyk + Plecaczek +1 moto28. Artur

Sami się wpisywać nugusy !!! a nie... ! :D1.MarcinGraczykLDZ ( w zależności od pogody, Zgierz na 100 procent, Bełchatów jeszcze niewiem ). Moto mam w Łęczycy, wiec zobaczymy się w Zgierzu.2.Crosiak3.BykuOCW4.Suchy5.Maniuś6.Adany z plecaczkiem7.Sajd niestety w tym roku sam8. Mibu (po 13:00)9. Aidekk + plecaczek (kobitka na pewno do Zgierza, ale może zrobi całą trasę z nami)10. Lansl + plecaczek (+2 moto)11. Robert500 (+2 lub 3 moto)12. Enlil13. Pablo74 + plecaczek14. Daniel (najprawdopodobniej tylko do Zgierza ale nad Bełchatowem jeszcze pomyśle bo moge was na trasie nie dogonić )15. Fatcartman (+1 lub +2 moto)16. gosiamil (może namówię kilku innych Horneciarzy )17. Strozz18. piżmak19. Kajman20. Sailor + Plecaczek ale tylko Bełchatów...21. GrubY + Plecaczek22. SKA (ale tylko Zgierz)23. Kark24. Moczyknor9425. m_sokol26. Przemski27 .Fizyk + Plecaczek +1 moto28. Artur29.RUDY 600

Świetna ekipa się szykuje na jutro! Jeśli chodzi o prowadzene całego składu ze Zgierza do Bełchatowa to mogę się podjąć (oczywiście gdy wykazujecie taką wolę i chęci). Uwzględnic oczywiście należy prędkości przelotowe wszystkich naszych motocykli (poza miastem). :riding: Traskę znam na pamięc bo latam w tamtą stronę puszką. Nie to żebym się wpraszał :decayed: .