gosiamil Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 1.Bulba z plecaczkiem2.Crosiak3.BykuOCW4.Suchy5.Maniuś6.Adany z plecaczkiem7.Sajd niestety w tym roku sam8. Mibu (po 13:00)9. Aidekk + plecaczek (kobitka na pewno do Zgierza, ale może zrobi całą trasę z nami)10. Lansl + plecaczek (+2 moto)11. Robert500 (+2 lub 3 moto)12. Enlil13. Pablo74 + plecaczek14. Daniel (najprawdopodobniej tylko do Zgierza ale nad Bełchatowem jeszcze pomyśle bo moge was na trasie nie dogonić )15. Fatcartman (+1 lub +2 moto)16. gosiamil (może namówię kilku innych Horneciarzy ) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strozz Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 1.Bulba z plecaczkiem2.Crosiak3.BykuOCW4.Suchy5.Maniuś6.Adany z plecaczkiem7.Sajd niestety w tym roku sam8. Mibu (po 13:00)9. Aidekk + plecaczek (kobitka na pewno do Zgierza, ale może zrobi całą trasę z nami)10. Lansl + plecaczek (+2 moto)11. Robert500 (+2 lub 3 moto)12. Enlil13. Pablo74 + plecaczek14. Daniel (najprawdopodobniej tylko do Zgierza ale nad Bełchatowem jeszcze pomyśle bo moge was na trasie nie dogonić )15. Fatcartman (+1 lub +2 moto)16. gosiamil (może namówię kilku innych Horneciarzy )17. Strozz 0 Cytuj www.motormania.com.pl Mój zecioR... http://motocykle-lodz.pl/gallery/image/565-zecior-ready/ ...tak brzmi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piżmak Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 .Bulba z plecaczkiem2.Crosiak3.BykuOCW4.Suchy5.Maniuś6.Adany z plecaczkiem7.Sajd niestety w tym roku sam8. Mibu (po 13:00)9. Aidekk + plecaczek (kobitka na pewno do Zgierza, ale może zrobi całą trasę z nami)10. Lansl + plecaczek (+2 moto)11. Robert500 (+2 lub 3 moto)12. Enlil13. Pablo74 + plecaczek14. Daniel (najprawdopodobniej tylko do Zgierza ale nad Bełchatowem jeszcze pomyśle bo moge was na trasie nie dogonić )15. Fatcartman (+1 lub +2 moto)16. gosiamil (może namówię kilku innych Horneciarzy )17. Strozz18. piżmak 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 A ja wam mówię, że będzie padało i z 18 osób zostanie 6 wytrwałych 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajman Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 A ja wam mówie, że będzie padało i z 18 osób zostanie 5 wytrwałych (bo pewnie Aidekk nie pojedziesz). http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/thumbdown.gif .Bulba z plecaczkiem 2.Crosiak 3.BykuOCW 4.Suchy 5.Maniuś 6.Adany z plecaczkiem 7.Sajd niestety w tym roku sam 8. Mibu (po 13:00) 9. Aidekk + plecaczek (kobitka na pewno do Zgierza, ale może zrobi całą trasę z nami) 10. Lansl + plecaczek (+2 moto) 11. Robert500 (+2 lub 3 moto) 12. Enlil 13. Pablo74 + plecaczek 14. Daniel (najprawdopodobniej tylko do Zgierza ale nad Bełchatowem jeszcze pomyśle bo moge was na trasie nie dogonić ) 15. Fatcartman (+1 lub +2 moto) 16. gosiamil (może namówię kilku innych Horneciarzy ) 17. Strozz 18. piżmak 19. Kajman 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 A ja wam mówie, że będzie padało i z 18 osób zostanie 5 wytrwałych (bo pewnie Aidekk nie pojedziesz).Aidekk był dziś w Częstochowie i na niejednym zlocie bez pogody i deszcz mu nie straszny ;)Za to zwrócę uwagę na niebieskiego Bandita, czy się pojawi jeśli zacznie padać 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam F3 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 kajman umie plywac ja tam jade z wami 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajman Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zwracaj sobie uwage na niebieskiego Bandita. Mnie na nim nie będzie bo mój jest w turkusie! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piyok Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 rozważcie zmianę trasy ze Zgierza do Bełchatowa, 20km krócej a i droga też nie najgorsza http://mapa.targeo.pl/Mapa_Polski,24,19.41159,51.72024?l=7fcbfa5f6984e2c3 0 Cytuj nie ufaj, nie proś, nie bój się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Cos sie posralo z tym targeoW oryginale tak to mialo wygladachttp://mapa.targeo.pl/Mapa_Polski,25,19.49107,51.60216?l=ff1fc83bff57e9e9 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piyok Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 nie lepiej uniknąć przejazdu przez całą łódź z jej wszystkimi światłami i skrzyżowaniami? 0 Cytuj nie ufaj, nie proś, nie bój się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Mnie tam jest wszystko jedno.i tak wszyscy podaza za Samcem Alfa 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Nie wiem czy na bemowo pojade wiec odrazu mowie ze moze mnie zabraknac 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Wadowiec Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 witajcie ja tez sie pisze na taka traske , pewnie bede z plecaczkiem ..... to gdzie sie widzimy dokladnie ???.do zobaczenia ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 witajcie ja tez sie pisze na taka traske , pewnie bede z plecaczkiem ..... to gdzie sie widzimy dokladnie ???.do zobaczenia !Dopisz sie do listy .Miejsce i godzine masz w 1 poscie na 1 stronie tematu Czyli parking castoramy o godz. 10:45. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Ja msze odpuszczam, gdyz po rozpoczeciu w Czestochowie bede mial skuterek swiety jak nigdy.Tak się właśnie zastanawiam, jako że żaden ze mnie katolik, że osoby z podobnym nastawieniem do wiary czy choćby chodzeniem do kościoła mogą w Zgierzu w tym parku nad oczkiem wodnym swobodnie przekoczować mszę na ławce i pogadać, zamiast przeszkadzać tym, którzy chcieliby wziąć udział w nabożeństwie. Jeśli są chętni to tak można by zrobić 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piżmak Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Jestem za. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 No i doooopaKolega zarazil mnie w robocie zapaleniem oskrzelitak wiec moje rozterki dotyczace pogody w weekend odeszly w niepamiec.Nawet nie wiem czy sie zdaze do Opoczna wykurowac jago mac ( 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Nawet nie wiem czy sie zdaze do Opoczna wykurowac jago macKup czteropak i wieczorem na sen grzaniec + cukier ze 4 łyżki + przyprawa korzenna i jesteś zdrowy po 3 takich rundkach 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Kup czteropak i wieczorem na sen grzaniec + cukier ze 4 łyżki + przyprawa korzenna i jesteś zdrowy po 3 takich rundkach ja to bym za jednym zamachem 3 takie rundki zrobil jak dobrze wprowadzisz do organizmu to i do jutra wyzdrowiejesz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adany_76 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 bulba na przyszłość nie całuj się z kolegami w pracy przed ważnym zlotem ha ha 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Tak się właśnie zastanawiam, jako że żaden ze mnie katolik, że osoby z podobnym nastawieniem do wiary czy choćby chodzeniem do kościoła mogą w Zgierzu w tym parku nad oczkiem wodnym swobodnie przekoczować mszę na ławce i pogadać, zamiast przeszkadzać tym, którzy chcieliby wziąć udział w nabożeństwie. Jeśli są chętni to tak można by zrobić Przy kościele jest park i tam można poczekać, ławeczki są, motocykle na widoku będą, a po mszy wszyscy razem pojedziemy nad staw.Przecież po mszy ma być parada !!! Jeśli ktoś się nie orientuje gdzie ten park, to itak razem z castoramy lecimy, to tam przczekamy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysza Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Jeżeli nic nie wypadnie mi w ostatniej chwili to z chęcią podłącze się na ten wypad. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailor Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 .Bulba z plecaczkiem2.Crosiak3.BykuOCW4.Suchy5.Maniuś6.Adany z plecaczkiem7.Sajd niestety w tym roku sam8. Mibu (po 13:00)9. Aidekk + plecaczek (kobitka na pewno do Zgierza, ale może zrobi całą trasę z nami)10. Lansl + plecaczek (+2 moto)11. Robert500 (+2 lub 3 moto)12. Enlil13. Pablo74 + plecaczek14. Daniel (najprawdopodobniej tylko do Zgierza ale nad Bełchatowem jeszcze pomyśle bo moge was na trasie nie dogonić )15. Fatcartman (+1 lub +2 moto)16. gosiamil (może namówię kilku innych Horneciarzy )17. Strozz18. piżmak19. Kajman20. Sailor + Plecaczek ale tylko Bełchatów... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Ja z kolegą pojawimy się na pewno w Bełchatowie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi