JĘDRULA Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Witam. Dnia 11 czerwca na boisku SP137 na ul.Florecistów odbędzie się Piknik Rodzinny. Pierwsza tego typu impreza organizowana przez rodziców dla dzieci i nauczycieli. Podczas pikniku zaplanowany jest mały catering oraz liczne atrakcje min. pokazy służb ratunkowych, Mam Talent, pokazy tańca, zumba liczne mecze piłki nożnej ,siatkowej itp. Dodatkową atrakcją byłoby przybycie motocyklistów wraz ze swoimi maszynami. Dzieciaki miałyby dodatkową atrakcję zobaczenia z bliska Waszych motocykli zrobienia sobie pamiątkowych zdjęć. Moglibyśmy umówić się gdzieś na Retkini i w małej paradzie wjechać na imprezę. Piszcie co sądzicie w temacie, ewentualne pytania lub potwierdzenia przybycia. Jest to potrzebne w celu uzgodnienia szczegółów z Panią Dyrektor. Zorganizujemy miejsce dla Was na płycie boiska. Pozdrawiam Jędrula 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoMek999 Opublikowano 23 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Ja nie mam nic przeciwko. Chętnie przybede jeśli pogoda dopisze.chetnie odwiedze mój stary college :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 23 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 nie wiem jeszcze jak będę z czasem wyglądał ale to również moja szkoła więc chętnie bym odwiedził stare śmiecie i może fajkę na chlorku wypalił 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chomik Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Jest szansa i na mnie, byle nie jakoś wcześnie rano 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JĘDRULA Opublikowano 30 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Wcześnie nie jest od 10 do 14 tylko Was mało. Dla efektu potrzeba jest większej ilości maszyn 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Spokojnie znając życie większość zgłosi swoją obecność z cztery dni przed . Jeżeli nic się nie wydarzy to będę . 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Możesz jeszcze zrobić wydarzenie na fb, z doświadczenia wiem że czasem pomaga Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chomik Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 (edytowane) Wcześnie nie jest od 10 do 14 tylko Was mało. Dla efektu potrzeba jest większej ilości maszyn Mnie trzeba liczyć podwójnie Mały Tutek i duży GS Edytowane 31 Maja 2016 przez Chomik (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JĘDRULA Opublikowano 1 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 słuchajcie to zwołujcie ekipę jak najszybciej ponieważ muszę to uzgodnić z dyrekcją i wpisać Was w plan imprezy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A04 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Bede tylko czym, Yamaha FZR600 czy "skuetorwatym" Yamasaki YM-50 0 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Lubię takie imprezy, ale w ten dzień mam weselicho w górach więc jadę na okowitę 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chomik Opublikowano 3 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Jakieś szczegóły? Coś wiadomo? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi