ELO Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Cześć. Tak wyglądają moje świece po przejechaniu 50 km w całym zakresie obrotów. Czy waszym zdaniem skład mieszanki jest już ok? Dodam, że w sumie zrobiłem na nich ok 2 tkm. I, że nie umiem wklejać zdjęć😊 http://www.fotosik.pl/zdjecie/pelne/33e85dbbfa3c3f98 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mih00 Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 W/g mnie wyglądają OK. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ELO Opublikowano 22 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Dzięki mihoo. Czy ktoś jeszcze może zerknąć ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Czyżbym widział wokół elektrody na porcelanie kolor kawy z mlekiem??? Jeśli tak to jest zworcowy kolor 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ELO Opublikowano 22 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Czyli nie ruszać już śrub składu mieszanki? ( są wykręcone po 2 obroty a moto ładnie i równomiernie się zbiera)chociaż bez gazu niechętnie odpala. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mih00 Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 A jak wchodzi, schodzi z obrotów? Bo to że wzbogacisz mieszankę delikatnie z 1/4 obrotu nie musi oznaczać, że Ci się zaraz świeca czarna zrobi. W wielkim skrócie śruba od składu mieszanki ma największe znaczenie w zakresie niskich obrotów, na średnich obrotach iglice i na wysokich rozmiar dyszy. Wzbogać pilotem delikatne mieszankę i zobacz jak będzie się zachowywał. Ustawienie bazowe już masz, aktualnie świeca jest książkowa co nie oznacza, że jałowe może mieć ciut ubogie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ELO Opublikowano 23 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 (edytowane) Wchodzi i schodzi płynnnie i szybko. Jedyne czego można się czepiać to jak pisałem niechętnie odpala bez gazu (jak nie jest rozgrzany) przy rozgrzanym jest ok. Ale gdy były wykręcone o 2,5 oraz 3 obroty odpalał podobnie. chyba już nie warto kombinować. Zgodzisz się ze mną? Edytowane 23 Maja 2016 przez ELO (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mih00 Opublikowano 23 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 To jak sytuacja ma miejsce na chłodnym silniku to ja bym zostawił. Ja zimy palę ze ssaniem, letni trochę gazu a ciepły bez gazu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ELO Opublikowano 23 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 To chyba wszystko. Dzieki za rady. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi