Patrycja Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2012 A jak dwie naraz obskoczycie, to jakie moto będziecie mieć poświęcone 0 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka
Bulba Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2012 A jak dwie naraz obskoczycie, to jakie moto będziecie mieć poświęcone Pytanie zle sformulowane.Powinno brzmiec: Na ktorym otwarciu poswiecicie swoje motory ?A odpowiedz: Na zgierskim, gdyz do Belchatowa zdazymy na parade i imprezy odbywajace sie po. 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
BykuOCW Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2012 Ja tam mam nadzieję, że poświęce moto w Częstochowie 0 Cytuj
crosiak Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2012 Poswieci sie przy okazji wazne zeby w miare szybko dotrzec ze zgierza na Belchatow ) 0 Cytuj
Mario83 Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2012 Pisze się na obie imprezy z moim plecakiem Ali czekam tylko na jakieś konkrety 0 Cytuj
Bulba Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2012 Konkrety leza tutaj http://motocykle-lodz.pl/topic/1171-rozpoczecie-sezonu-motocyklowego-2012-zgierzbelchatow/page__pid__27260#entry27260 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
Maniuś Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2012 Bulba ja też składam oficjalne zgłoszenie na obie imprezy! I postaram się nadążyć za Tobą o ile pojedziesz zgodnie z przepisami 0 Cytuj _________________________________________ Nie szukam śmierci! ... ja gonię swoje marzenia!!!
Bulba Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2012 Nadazyc za mna ?Przeciez ja jade skuterkiem 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
Rekomendowane odpowiedzi