Patrycja Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 A jak dwie naraz obskoczycie, to jakie moto będziecie mieć poświęcone 0 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 A jak dwie naraz obskoczycie, to jakie moto będziecie mieć poświęcone Pytanie zle sformulowane.Powinno brzmiec: Na ktorym otwarciu poswiecicie swoje motory ?A odpowiedz: Na zgierskim, gdyz do Belchatowa zdazymy na parade i imprezy odbywajace sie po. 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Ja tam mam nadzieję, że poświęce moto w Częstochowie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Poswieci sie przy okazji wazne zeby w miare szybko dotrzec ze zgierza na Belchatow ) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario83 Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Pisze się na obie imprezy z moim plecakiem Ali czekam tylko na jakieś konkrety 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Konkrety leza tutaj http://motocykle-lodz.pl/topic/1171-rozpoczecie-sezonu-motocyklowego-2012-zgierzbelchatow/page__pid__27260#entry27260 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniuś Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Bulba ja też składam oficjalne zgłoszenie na obie imprezy! I postaram się nadążyć za Tobą o ile pojedziesz zgodnie z przepisami 0 Cytuj _________________________________________ Nie szukam śmierci! ... ja gonię swoje marzenia!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Nadazyc za mna ?Przeciez ja jade skuterkiem 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi