JohnnY Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Szkoda że nakładają się rozpoczęcia. Niestety tego samego dnia jest rozpoczęcie w Zgierzu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 jeszcze mi się rocznica ślubu nalożyła pora się chyba sklonować 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 No ja też wybieram Zgierz, odwiedzę orlęta 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Dwa lata temu byłem w bełchatowie na rozpoczecie podobało mi się i grupa exb robi naprawdę niezły pokaz wydaje mi się ze to lepsza impreza niż w zgierzu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Szkoda cholercia ze obie imprezy sie pokrywaja. 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Mordeczki wy moje zobaczcie godziny i powiem wam tak jak bysmy mieli dobra organizacje to oblecimy dwie imprezy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Faktycznie. Moja kulpa :)Po dokladniejszym wgryzieniu sie w szczegolowe plany imprezzgadzam sie z crosiakiem.Jest duza szansa na powodzenie tego perfidnego planu 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Plan moze wypalic ale trzeba naprawde na konkretnej piz**e jechac Do Belchatowa dojedziemy w max godzine ze Zgierza wiec 2 rozpoczecia da sie obskoczyc ;D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Pod warunkiem ze zrobimy to jednym skokiema nie 654456789096543 przystankow na siku/kupe/tankowanie 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Dokladnie;) Damy rade 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 nie 654456789096543 przystankow na sikuczyżby aluzja? 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Nie.To wszystko z zycia wziete :)Ps. Zakladamy osobny watek dla motonitow pragnacych zrobic oba rozpoczecia ?Bo ja juz mam wszystko obcykane/wygooglane/wyZumi`owane/wyTargeo`wanei gotowe do podania na tacy 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Dam ja z wami radę na oba? U mnie przelotowa 100-120 więc nie wiem czy ogarnę z wami 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Mysle ze spokojnie.Dales rade na Piatek to dasz i teraz 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Odpadam niestety... na szczęście weekend wcześniej jest Częstochowa i na bank tam będę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 2 rozpoczęcia, ciekawy temat Wreszcie będę eksploatować moje moto zgodnie z jego przeznaczeniem :riding:Ale z tą liczą przystanków, to mnie rozbawiliście... Leże:P:P:P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Objedziemy tylko lodz jakos bokiem i dzida trasa jak bedzie duzo osob to zrobimy dwie grupy kto chce szybciej kto chce wolniej i juz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Jak to?? Ja jadę w tej grupie, która jedzie zgodnie z przepisami ruchu drogowego i nie stwarza zagrożenia dla innych użytkowników publicznych dróg poprzez nadmierną prędkość, która często prowadzi to różnych przykrych konsekwencji. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 To zapewne bedziesz jechal ze mna :)http://mapa.targeo.pl/,25,19.44087,51.60600?l=2c9cddf589553795 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Dokladnie! Ja to nie rozumie tych co sa w tych szybszych grupach http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/nono2.gif Dawacy! http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/thumbdown.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Krzysiek masz racje! Szybka jazda to nie dla nas. Narażasz innych użytkowników dróg na niebezpieczeństwo, oraz siebie samego. Musimy pomyśleć nad zmianą naszych motocykli na jakieś Skutery 50 ccm, to wystarczy do komfortowej i bezpiecznej jazdy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Albo kupimy sobie TRIKE ;D i bedziemy jezdzic jak samochodem Dobra bo zaraz ban poleci cos czuje ;D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Powiem szczerze ze nie glupi plan skończyć na te dwa zloty:-) ktoś ma głowę na karku he he ugadac tylko organizacje i możemy tak zrobić:-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Bulba, skoro coraz więcej osób popiera plan obskoczenia dwóch rozpoczęć, to może założyłbyś nowy temat dla tych, którzy chcą zaliczyć dwie imprezy jednocześnie. Jeżeli przeanalizowałeś wszystko, to zapodaj szersze informacje w nowym temacie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi