picek33 Opublikowano 20 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2016 Witam wszystkich jest taki temat wszyscy się spotykają a czy my z pojemnością 50ccm tez możemy mieć jakieś spotkania zloty czy są na tym forum maszyny o pojemnościach 50ccm bo po mieście w łodzi jest tych skuterów czy tylko 125 i szybsze maszyny mają zloty i spotkania piszcie czy chcieli byście się spotkać i gdzie i kiedy 0 Cytuj
AndrzejM Opublikowano 20 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2016 Kolego wszystko zależy od Twojej/Waszej inwencji, można się skrzyknąć w dowolnej grupie. Tak na marginesie to swego czasu w Łodzi działała "Grupa UĆ" skupiająca skuterowców, myślę że nadal są. 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć
picek33 Opublikowano 21 Maja 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2016 Kolego wszystko zależy od Twojej/Waszej inwencji, można się skrzyknąć w dowolnej grupie. Tak na marginesie to swego czasu w Łodzi działała "Grupa UĆ" skupiająca skuterowców, myślę że nadal są. Tak ale tu coś się dzieje tu się pisze a inne fora to dno nikt nie odpowiada nic cisza 0 Cytuj
AndrzejM Opublikowano 21 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2016 Szukałeś z nimi kontaktu? Urzędowali chyba przy Drewnowskiej na placu manewrowym. 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć
trafic Opublikowano 21 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2016 Myślę że każdy mile widziany w czwartki na spocie . 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi