Skocz do zawartości

Zapraszamy do galerii zdjęć z Rozpoczęcia Sezonu Motocyklowego w Łodzi; - więcej informacji tutaj.

banner_galeria.png

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam,

Oczywiście od chinoli kupiłem sobie zestaw klamek do bandziora ale skośnooki coś się rypnął bo wysłał zupełnie nie to co było na fotkach w aukcji.

Do tego wysłał drugi komplet, ale takich samych  :smile:

Mam teraz 2 komplety nie pasujących do mojego Bandziora klamek. Klamka od hamulca pasuje, z tego co widzę jest to standard.

Klamka od sprzęgła wygląda jak pod hydraulikę ponieważ nie ma nigdzie miejsca na wprowadzenie linki i bębenka.

Może ktoś z Was wymieniających klamki na akcesoryjne ma takie albo wie do czego to może być?

Aha, mam 2 komplety klamek na sprzedaż  :riding:

post-5175-0-49180200-1463729034_thumb.jpg

post-5175-0-96433000-1463729037_thumb.jpg

post-5175-0-38890700-1463729041_thumb.jpg

Edytowane przez karpiu (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Przywiez w czwartek na spot to będziemy dopasowywać do moto.jakby pasowały to bym wziął.

Opublikowano

Jeśli masz sprzęgło hydrauliczne to może podpasowac. Jakbyś latał na moto w okolicach portu łódź to pracuje niedaleko. Dzięki za pomoc.

all right partner, keep on rollin' baby!