chylon Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Kochani mamy wielka prośbę do naszych motocyklistów w sobotę 21 maja o godzinie 10 odbędzie się festyn dla dzieci w szkole salezjańskiej przy ulicy wodnej 36 wejście od ulicy wysokiej 37(placyk motocyklowy). Zapraszamy wszystkich motocyklistów na swoich maszynach, będzie to dla dzieci dodatkowa atrakcja zobaczyć takie cuda:) Oczywiście,każdy może przyjść z dziećmi:) 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 20 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Moja maszyna i tak tam czasami stoi, zobaczymy... jak nie będzie innych planów to czemu nie 1 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 20 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Ja powinienem być także zapraszam w tamtym roku dzieciaki byli bardzo zadowoleni . Uśmiech dzieciaków wynagradza wszystko . 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejcior Opublikowano 20 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Napisz w jakich godzinach można przyjechać , to po pracy może się wybiorę 0 Cytuj Serdecznie zapraszam : Sklep Metro Wrocławska 1 91-052 Łódź 42 654 29 68 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 20 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Kasiu od 10.00 i myślę że góra 2 - 3 godziny a chyba cała impreza jest do godz. 15.00 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 20 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 U mnie Praca :( 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 20 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Wpadnę koło 10 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 21 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 No i jak zwykle w robocie w tym czasie Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 21 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Ja się trochę spóźnie bo przegląd mam do zrobienia 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi