Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wklejam z naszej grupy:

24 maja 2016r w Szkole Specjalnej nr 4 w Konstantynowie Lodzkim odbedzie sie Piknik - Swieto Rodziny (Dzien Dziecka), Jezeli jest ktos chetny poswiecic godzinke Dzieciakom dajac im przyjemnosc i frajde prezentujac moto, to o godz 15.30 zbiorka przed Galerią Konstantynów.

Jeśli ktoś z Łodzi i okolic ma ochotę podjechać do Konstantynowa, postać chwilę i pozwolić popatrzeć dzieciakom na jego maszynę to zapraszamy :-)

Świeży jestem na forum i nie wiem czy wolno mi prosić o aż tyle ale zaryzykuję.

Pozdrawiam i z góry dziękuję!  :riding:

post-5175-0-64930300-1463646880_thumb.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wklejam z naszej grupy:

24 maja 2016r w Szkole Specjalnej nr 4 w Konstantynowie Lodzkim odbedzie sie Piknik - Swieto Rodziny (Dzien Dziecka), Jezeli jest ktos chetny poswiecic godzinke Dzieciakom dajac im przyjemnosc i frajde prezentujac moto, to o godz 15.30 zbiorka przed Galerią Konstantynów.

Jeśli ktoś z Łodzi i okolic ma ochotę podjechać do Konstantynowa, postać chwilę i pozwolić popatrzeć dzieciakom na jego maszynę to zapraszamy :-)

Świeży jestem na forum i nie wiem czy wolno mi prosić o aż tyle ale zaryzykuję.

Pozdrawiam i z góry dziękuję!  :riding:

Dobry Karpik jestes, wszyscy byli tylko nie Ty :-)

Opublikowano

Odwaliłem numer. W pracy miałem kocioł. Niestety. To się już więcej nie powtórzy.

all right partner, keep on rollin' baby!