Karolina Opublikowano 15 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Cześć, Czas się pochwalić Oto moja lalunia, customowy Suzuki Intruder VS 1400 Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 15 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Czołem, ładna czarnulka, ale widzę że miejsca dla plecaczka zbrakło 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolina Opublikowano 15 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Aa po co Amazonce plecak ;-) Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aras sieżyje Opublikowano 15 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Na piwo bo kuferka nie ma 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolina Opublikowano 15 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Spoko mam swoje patenty, nawet flaszeczka Jacka się mieści ;-) i mała cola... :-D Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trafic Opublikowano 15 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Mnie się wydaje że rozmawiacie o 2 różnych "plecakach". Super bryka w najlepszej wersji "solo" .Do zobaczenia na drodze,a w czwartki po oszołomem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolina Opublikowano 15 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Te czwartki kuszą kuszą, chyba podskocze w najbliższy, tylko patrząc po fotkach to raczej mało 'armatur' nie wiem czy będę pasować ;-) Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 15 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 śliczny sprzęcik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Kobiety zawsze pasują w czwartki Super maszyna! all right partner, keep on rollin' baby! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolina Opublikowano 16 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Kobiety zawsze pasują w czwartki Super maszyna! all right partner, keep on rollin' baby! No to namówiłeś A o której się tam spotykamy? Bo jakoś mi umknęła godzina 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 18 all right partner, keep on rollin' baby! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Tak na marginesie na sobotę namawiam ekipę chromowaną na odwiedzenie Koluszek, jest zlot. Pościk oddzielny z informacjami. A co do plecaczka to nie jest obowiązkowy 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolina Opublikowano 16 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Na sobotę miałam w planach moto piknik w Zduńskiej Woli i piwko przy namiocie a co wyjdzie z planów? Cóż pogoda pokaże 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trafic Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Piękna maszyna z piękną właścicielką zawsze pasują . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Rasowy "Intruz"! Musisz nam nim super wyglądać! Gratki! 1 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolina Opublikowano 19 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Wygląd to nie wszystko ważne że się dobrze prowadzi 😊 Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 (edytowane) Widziałem na żywo tego intruza jak i właścicielkę jedno i drugie gratki fajnej maszynki..kiedyś może taki wpadnie w posiadanie P.s coś mi tu nie gra...na chłodnicy jest Kasia a właścicielka Karolina Edytowane 19 Maja 2016 przez Dann (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logan Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Widziałem na żywo tego intruza jak i właścicielkę jedno i drugie gratki fajnej maszynki..kiedyś może taki wpadnie w posiadanie P.s coś mi tu nie gra...na chłodnicy jest Kasia a właścicielka Karolina Może Kasia, to imię motocykla 0 Cytuj Konfucjusz: Powiedz mi, a zapomnę. Pokaż mi, a zapamiętam. Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. 2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 20 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 A ja wiem, a ja wiem Kasia to mama Karoliny all right partner, keep on rollin' baby! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolina Opublikowano 20 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 gratki fajnej maszynki..kiedyś może taki wpadnie w posiadanie mam w garażu podobnego Intruza na sprzedaż jak coś to zapraszam na oględziny P.s coś mi tu nie gra...na chłodnicy jest Kasia a właścicielka Karolina nie na chłodnicy, a na gmolu a już jutro w tym miejscu pojawi się nowa tabliczka A ja wiem, a ja wiem Kasia to mama Karoliny zagadka rozwiązana Brawo Ty 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolina Opublikowano 20 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Żeby nie było wątpliwości :-D 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi