kaaspar Opublikowano 15 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2016 (edytowane) Powitac, obowiazkowo "lewa..." i mam pytanie ,czy w Łodzi spotykaja sie gdzies milosnicy i wyznawcy stylu Cafe racer?Widzilem kilka osob "na miescie" ale jeden zagadniety (z kabiny auta) nic o takim ruchu w Łodzi nie slyszal.bede wdzieczy za informacje. I pytanie drugie czy sa organizowane jakies wyscigi tego typu maszyn?Mam na mysle calkowicie LEGALNE imprezy, nie nocne "pomykanie" ulicami...........:-) Dzieki za odpowiedzi Kaaspar. Edytowane 15 Maja 2016 przez kaaspar (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
AndrzejM Opublikowano 15 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2016 Legalnych wyścigów z tego co wiem nie ma bo nie ma miejsca do tego. Musisz poczekać na otwarcie toru pod Strykowem. Jest pościk gdzie jest śledzony przebieg prac 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć
DzikiWieprz Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2016 witaj kaaspar pokaż no tego swojego Cofeaka 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi