Randal1000 Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Witam a to moja XJ w sam raz dla świeżarka takiego jak ja bo mimo ze prawko kat A mam już 14 lat to przygodę z większymi maszynami zacząłem od tamtego roku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Gratulacje, przede wszystkim rozpoczęcia przygody z dużym moto. Moje dwa poprzednie to były XJtki ('92, '94) i wspominam z sentymentem. Który to rocznik? Zapewnie < 98, bo wygląda na przedliftową. Zadziwia mnie dobrze trzymają się kolektory w tych motocyklach. Szerokości, przyczepności! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Randal1000 Opublikowano 10 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Który to rocznik? Moja to 96r i naprawdę jak na swoje lata to śmiga nieźle 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Ładna! Gratki - niech służy bezawaryjnie! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 11 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Wygląda kolekcjonersko. Ładna sztuka i kolektory jak nadal świecą 0_0 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 11 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 naprawdę piekna sztuka, szerokości 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczomb Opublikowano 11 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Pancerny sprzęt, jeszcze długo pochodzi. A i większość usterek można naprawić samemu pod blokiem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StefanPL Opublikowano 11 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Pięknie wygląda, pozostaje dbać o serwisy na czas a napewno długo Ci posłuży. Szerokości 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matttm1 Opublikowano 15 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Moto kupione od mojego znajomego ze studzienek ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Randal1000 Opublikowano 18 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Moto kupione od mojego znajomego ze studzienek ? Nie moto kupiłem w miejscowości Śrem niedaleko Poznania 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi