salat Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Cześć W tym roku my i dzieciaki z naszych domów dziecka zostaliśmy zaproszeni na imprezę z okazji dnia dziecka przez Stowarzyszenie Kompania Brus Impreza odbędzie się w niedzielę 29.05.2016 między godziną 11 a 17, w programie będzie zwiedzanie bardzo fajnie urządzonego schronu, szukanie skarbów z wykrywaczem metali, grupy rekonstrukcyjne, zwiedzanie zajezdni tramwajowej. Oczywiście jak przyjedziemy liczą grupą motocyklami to również staniemy się sporą atrakcją dla wszystkich dzieciaków. Impreza ma charakter otwarty czyli każdy może przyjechać z własnymi dziećmi. Tym razem szczególnie zapraszam szczęśliwych posiadaczy motocykli które poza asfaltem sobie radzą bo takim będzie najłatwiej przewieźć dzieciaki, a to zawsze jest duża frajda. Raz jeszcze zapraszam gorąco wszystkie motocyklistki i wszystkich motocyklistów - dzieciaki z dd bardzo na was liczą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Możesz na mnie liczyć! Event dodany do terminarza 1 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boodgee Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Będę, ale poza asfaltem nie jeżdżę 1 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esquina Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 (edytowane) Lekki off czasem zaliczę więc jeżeli nic mi nie wypadnie w tym terminie to jestem! Dla uśmiechów na twarzach dzieciaków zawsze warto się pojawić! Zachęcam pozostałych! Edytowane 10 Maja 2016 przez esquina (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Postaram się być 1 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik96 Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 no to trzeba będzie się pojawić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LitroweViadro Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Oby pogoda dopisała 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Osobiście postaram się być ale nic nie obiecuje bo 29.05 akurat będę wracał z pod poznania lecz myślę że się uda dotrzeć chociaż do 14 I na parę godzin wpaść 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mielcar Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Postaram się też pojawić 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carusek Opublikowano 25 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Również będę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 25 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Cieszę się że parę osób się pojawi Z nowych informacji ustaliliśmy że po dzieciaki pojedzie zabytkowy autokar, na razie nie wiem co to będzie ale na pewno coś fajnego. Jeżeli ktoś chciałby pojechać z dzieciakami za autokarem to wstępnie umówiliśmy się na godz 10 w dd8 W sobotę napiszę jaki jest dokładny plan "dostarczenia" dzieciaków. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A04 Opublikowano 25 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Uwaga !!!!! Schron na Brusie spalony !!!!!! Uległ podpaleniu właśnie obejrzałem Wiadomości TVP3 Podobno stało się to dzień (parę godzin) przed Nocą Muzeów. I co dalej z tematem ???? 0 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 25 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Jak słusznie napisałeś stało się to już jakiś czas temu i nie cały schron tylko jedno pomieszczenie a ze były tam farby to dymu było sporo. Chłopaki mimo tego organizują imprezę z większą ilością atrakcji plenerowych, oczywiście tym bardziej na nas liczą bo motocykle to zawsze spora atrakcja Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A04 Opublikowano 25 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 A no chyba że tak, usłyszałem tylko tylko co w skrócie zrelacjonowałem. Sorki za niepotrzebne zamieszanie 0 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 25 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Spoko i zapraszam na imprezę Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 28 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Tak jak wcześniej pisałem piękny zabytkowy Ikarus pojedzie na godz 10 do dd8 a z tamtą do dd2 czyli ok 10.45 powinien być na Aleksandrowskiej wiec jak ktoś chce eskorto2ac dzieciaki to zapraszam. Natomiast wszystkich raz jeszcze zapraszam na teren schronu Brus na imprezę Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 28 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Jak nie będzie padać to postaram się być :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Ja odpadam bo będę w trasie powrotnej do domu z Mielna. 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X76 Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 A ja przyjadę . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Będę 4oo Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Niestety ja również, mimo planu podjechania, nie podjadę powozić po offroadzie właśnie jadę na kajaki nad zalew sulejowski.. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aras sieżyje Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Kto tam uwieczniał radość dzieciaków (i nie tylko) ? Poproszę jakieś fotki :-) Ależ bylo gorąco ale przyjemnie :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A04 Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Ja tan bylem, dzieciaków niestey nie woziłem :-( fotki robiłem....ale i numer odwaliłem bo zamiast format karty zrobić to ja byztrzacha restart ustawien zrobilem :-((((( wiec na zdjęciach i filmikach jest znacznik 2013 :-/ 0 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madzia Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 I ja byłam, było fajnie Pogoda idealna! Czekamy na zdjęcia! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. salat Opublikowano 30 Maja 2016 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 (edytowane) Jest kilka zdjęć Edytowane 30 Maja 2016 przez salat (wyświetl historię edycji) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi