AgaJaga Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Siemano 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cumulus Opublikowano 14 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Witam. 0 Cytuj Istnieją trzy byty wypełniające mą prywatną przestrzeń.Jedynie dwa ostatnie mają wymiar czysto materialny,i tylko one cieszą mnie, gdy wrzeszczą swą pełną mocą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:Valdi: Opublikowano 15 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Cześć Patyk. Coraz więcej osób z TKL się tutaj zaczyna pojawiać. I tak trzymać. Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj http://www.kerala.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patyk Opublikowano 15 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Siema Waldek Chyba to oznacza że coraz więcej z nas dopada kryzys wieku średniego. Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol2257 Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Siema i LwG 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek2000335 Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Siemanko 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil89 Opublikowano 23 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Cześć 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaro Opublikowano 23 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Witam kolegę fajne moto sobie sprawiłeś z moim to już 2 takie same na Widzewie. Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patyk Opublikowano 23 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 (edytowane) A my czasem nie lecielismy kiedyś wieczorem rokicińską? Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka Edytowane 23 Maja 2016 przez Patyk (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaro Opublikowano 23 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 (edytowane) Właśnie nie przypominam sobie, do tej pory nie wiedziałem że jest w okolicy kolejna VZ-2 pomarańczowa.Mieszkam przy stacji Łódź-Widzew tak więc Rokicinską latam często Edytowane 23 Maja 2016 przez Yaro (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablostan Opublikowano 24 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Cześć Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patyk Opublikowano 24 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Właśnie nie przypominam sobie, do tej pory nie wiedziałem że jest w okolicy kolejna VZ-2 pomarańczowa.Mieszkam przy stacji Łódź-Widzew tak więc Rokicinską latam częstoTamten skręcił w niciarniana Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaro Opublikowano 24 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Dziś widziałem drugiego, ale jechał prosto w stronę Selgrosa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patyk Opublikowano 26 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 No ja też widziałem jednego jechał od strony andrzejowa później go spotkałem i skręcił w niciarniana obok widzewa Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaro Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Czyli rośniemy w siłę. Kiedy kolego się pozbierasz żeby znowu jeździć? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patyk Opublikowano 28 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 (edytowane) Nie wiem moto w serwisie ponoć nie jest tak źle. Gorzej z moją nogą bo ledwo chodzę i zginać nie mogę przez strupy. PS Pierdzielona autokorekta w telefonie zawsze poprawi na jakieś bzdetyWysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka PS. Do tego dziś wyszło że mogę mieć uszkodzone więzadła w kolanie Edytowane 30 Maja 2016 przez Patyk (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi